- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
Sende işsiz kalacağın bölümü seçmen hata o zaman. Demek ki üniversitesinin ikisi üçü olmuyor güzelcim.Okumadigimi nerden biliyorsun? Ama boşa okuduğunu biliyorum fırsatçılar her yerde
Herkese tek tek cevap vermek zorunda değildiniz yahu
Excel bilmeyen insan var mıymış, adını bile yazamamışsınız...
bu söz nedir biliyomusunuz aynı kefede hani birileri diyor ya meslekleri yüzünden ölen insanlara sende bu mesleği seçmeseydin aynı kafa bu kafa yazık çok yazıkSende işsiz kalacağın bölümü seçmen hata o zaman. Demek ki üniversitesinin ikisi üçü olmuyor güzelcim.
Ne alakasi var Allah aşkına. Elmayla armudu karıştırmayın.bu söz nedir biliyomusunuz aynı kefede hani birileri diyor ya meslekleri yüzünden ölen insanlara sende bu mesleği seçmeseydin aynı kafa bu kafa yazık çok yazık
Biliyorum. O gün anladım zaten.bilgisayar mühendisi yazılımcı olur donannımcı olur networkcu olur exel bilmemesi abes değil
şimdi ben sakız çalınca hırsız olmuyorum ille belli bir miktarın üzerine mi çıkmam gerek hırsız olmam için hayır ikiside hırsızlık çalıyorsun buda aynı ha işssiz birine sende bunu yapmasaydın demişssin ha ömüş birine ne farkı var düşünce yapıları aynı siz başka durumdaki birinede rahatlıkla o sözü söyleyebilirsinizNe alakasi var Allah aşkına. Elmayla armudu karıştırmayın.
Bu yorumunuzu da şimdi gördüm. Nasıl emeği küçümsersiniz? Asıl size çok yazık.oran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur
Siz önce onun yorumunu iyice okuyun sonra bana yazınşimdi ben sakız çalınca hırsız olmuyorum ille belli bir miktarın üzerine mi çıkmam gerek hırsız olmam için hayır ikiside hırsızlık çalıyorsun buda aynı ha işssiz birine sende bunu yapmasaydın demişssin ha ömüş birine ne farkı var düşünce yapıları aynı siz başka durumdaki birinede rahatlıkla o sözü söyleyebilirsiniz
alnını terini döken hiç kimsenin emeğini küçümsemedim yazdıklarım belli zaten benim için bir insanın eğitimi okulu makamı mevkisi hiç önemli değil herkes insan herkesin insan gibi yaşamaya eğer istedikleri olmuyorsada biraz serzenişe hakkı vardırBu yorumunuzu da şimdi gördüm. Nasıl emeği küçümsersiniz? Asıl size çok yazık.
E tamam o zaman neden diğer yorumda hakkı yok dediniz. Benim de kızdığım o yani.alnını terini döken hiç kimsenin emeğini küçümsemedim yazdıklarım belli zaten benim için bir insanın eğitimi okulu makamı mevkisi hiç önemli değil herkes insan herkesin insan gibi yaşamaya eğer istedikleri olmuyorsada biraz serzenişe hakkı vardır
alıntı yaparsan bir acıklama getirebilirimE tamam o zaman neden diğer yorumda hakkı yok dediniz. Benim de kızdığım o yani.
yok artik. siz muhendis misiniz?bilgisayar mühendisi yazılımcı olur donannımcı olur networkcu olur exel bilmemesi abes değil
bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)yok artik. siz muhendis misiniz?
bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)
niye cekineyimbilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)
çok zor program değil giriş seviyesinde sözelciler falan kullanıyor bende kullanıyorum 16 yaşındaki kuzeninizde kullanıyormuş ben daha profosyonel exelcileri gördüğüm için programı çok gömemiyorumexcel bilmeyen bilgisayar mühendisi mi? herhangi bir mühendisin bunu bilmeme gibi bir olasılığı yok. kör sözelci ben bile biliyorum, beni geç 16 yaşındaki kuzenim excel biliyor.
Ağaçta yetişiyormuşNiye önlisans mezunları diplomayı havadan mi topluyor isyan etmeye hakkı yok mu?
Zaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..excel bilmeyen bilgisayar mühendisi mi? herhangi bir mühendisin bunu bilmeme gibi bir olasılığı yok. kör sözelci ben bile biliyorum, beni geç 16 yaşındaki kuzenim excel biliyor.
mühendis değilim muhasebeci değilim ama ben de biliyorummmZaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.
Muhasebecinin programlari genelde paket oluyor zaten..mühendis değilim muhasebeci değilim ama ben de biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?