Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

Herkese tek tek cevap vermek zorunda değildiniz yahu

Excel bilmeyen insan var mıymış, adını bile yazamamışsınız...

birininde sanal ortamlardada olsa bu düşünceye karşı durması gerekir değilmi sadece siz yoksunuz bu memlekette profosorde var çöpten ekmek yiyenide tirilyoneride hepsi insansa herkesin kendine göre zorluğu vardır serzenişleri neden garip olsun millet vekili geçinemiyorum deyince aman efendim geldiği kadar gidiyor deyip ağzının içine bakıyorlar daha fazla yazmıcam bu konuda sağlıcakla ortam bu bende böyle düşünüyorum

Sende işsiz kalacağın bölümü seçmen hata o zaman. Demek ki üniversitesinin ikisi üçü olmuyor güzelcim.
bu söz nedir biliyomusunuz aynı kefede hani birileri diyor ya meslekleri yüzünden ölen insanlara sende bu mesleği seçmeseydin aynı kafa bu kafa yazık çok yazık

Ne alakasi var Allah aşkına. Elmayla armudu karıştırmayın.
şimdi ben sakız çalınca hırsız olmuyorum ille belli bir miktarın üzerine mi çıkmam gerek hırsız olmam için hayır ikiside hırsızlık çalıyorsun buda aynı ha işssiz birine sende bunu yapmasaydın demişssin ha ömüş birine ne farkı var düşünce yapıları aynı siz başka durumdaki birinede rahatlıkla o sözü söyleyebilirsiniz

Siz önce onun yorumunu iyice okuyun sonra bana yazın

Bu yorumunuzu da şimdi gördüm. Nasıl emeği küçümsersiniz? Asıl size çok yazık.
alnını terini döken hiç kimsenin emeğini küçümsemedim yazdıklarım belli zaten benim için bir insanın eğitimi okulu makamı mevkisi hiç önemli değil herkes insan herkesin insan gibi yaşamaya eğer istedikleri olmuyorsada biraz serzenişe hakkı vardır

E tamam o zaman neden diğer yorumda hakkı yok dediniz. Benim de kızdığım o yani.

bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)

excel bilmeyen bilgisayar mühendisi mi? herhangi bir mühendisin bunu bilmeme gibi bir olasılığı yok. kör sözelci ben bile biliyorum, beni geç 16 yaşındaki kuzenim excel biliyor.

bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)
niye cekineyim

bilgisayarla her isi yapabilecek olan muhendisin “ben excel bilmiyorum” demesi kadar komik bir sey olamaz. isin ne, ogren yani. excel bilmeyen muhendisin sonra issiz kalinca aglamasina gulerim. bunu bile “dersi yok” diye ogrenmemis insan ogrencilik boyunca da oturmustur.

excel bilmeyen bilgisayar mühendisi mi? herhangi bir mühendisin bunu bilmeme gibi bir olasılığı yok. kör sözelci ben bile biliyorum, beni geç 16 yaşındaki kuzenim excel biliyor.
çok zor program değil giriş seviyesinde sözelciler falan kullanıyor bende kullanıyorum 16 yaşındaki kuzeninizde kullanıyormuş ben daha profosyonel exelcileri gördüğüm için programı çok gömemiyorum

Zaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…