Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

Zaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.
şimdi program bilmek ayrı şey o programı işe göre kullanmak ayrı senin ehliyetin var araba kulanabilirmisin çok iyi ama ehliyetin var kolay örnekler veriyorum exel biliyorsunuz işe başvurdunuz mülakat adam dediki benim aylık gelirim şu ödediğim vergi şu giderim bu ben ayda kaç para kar edyorum formülünü yaz bana dedi bu formulu yazabilirmisin
yada mühendislik dalanda hesaplarda yaz bir formül 1 saatlik hesaptan kurtulalım dediler bu varmı bundan bahsediyorum hepsi farklı sektör hepsi farklı formul sen programın tuşlarının yerini yada mauseyi tutum aşağı çekince sıralamasını yapınca biliyorum olmuyor bunları yapabiliyrosan biliyorsundur

oran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur

şu yorumda ironi yaptım anlamayanlar için açıklıcam ne demek istediğimi

Sen neden gerildinki bu kadar..
Neyi savunuyorsun misal ?
Odtu'yu bitirecegim,bilgisayar muhendisi olacagim ve buna uygun bir formul yazmakta gucluk cekecegim oyle mi ?
Eger ben bunu yazamiyorsam zaten problem bendedir..
Ayrica her excel kullanan bu amaca hizmet etmek durumunda degil..
Ara yuzu sadece oldugu icin isteyen arzu ettigi sekilde kullanir..
Ben anlayamadim senin neden hiddetlendigini.

hayır sinirlenmedim yazıyla duygular soğuk geçiyor yanlış anlaşılmasın sohbet ediyoruz kimseye hiddetim yok

Ironi canim o suç bizim anlamıyoruz

2 lisans diplomam var ama bu benden daha eğitimsiz birini bana aşağılama hakkını vermez. Böyle şeylerde ironi hiç yapılmaz. Karşımızdaki alınır mı kırılır mı demek lazım hani hepimiz insanız ya. Ben insanca bir yaşam hakkı istiyorsam bir başkası için de bunu isteyebilmeliyim.

Ironi bambaşka bir şeydir arkadaş almış vurmuş ezmiş kırmış bide odtü demiş
Ama ironi iste tebrikler

espiri yada ironi neden yapılmasın biri diyorki 4 yıllık mezunlar boşta 2 yıllık mezun tabi boşta olacak ne konuşuyorsun diyor açık açık bu seni rahatsız etmedi espirimi rahatsız etti yada ironi

Yazmayın bence de. Boş boş yazacağına hiç yazmamalı insan

Yazmayın bence de. Boş boş yazacağına hiç yazmamalı insan
elimizden bu kadar geliyor siz yazın sizden öğrenelim dolusunu yada ne bileyim benim gerçekten yanlış düşündüğümü açıklayacak birşeyler yazabilirsiniz boş yazma sen ne anlarsın kafasından daha keyifli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…