- Konu Sahibi Kndihalinde
-
oran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur
Nasıl yanioran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur
ben işsizim kanka karıştırmayalım oraları .konuya dönelimmm ister 2 yıllık ister odtü de oku hepiniz haklısınız diyorum bennnMuhasebecinin programlari genelde paket oluyor zaten..
Ayrica neden bilmeyesin :) Bence sende daha fazlasi varda soylemiyorsun :)
şimdi program bilmek ayrı şey o programı işe göre kullanmak ayrı senin ehliyetin var araba kulanabilirmisin çok iyi ama ehliyetin var kolay örnekler veriyorum exel biliyorsunuz işe başvurdunuz mülakat adam dediki benim aylık gelirim şu ödediğim vergi şu giderim bu ben ayda kaç para kar edyorum formülünü yaz bana dedi bu formulu yazabilirmisinZaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.
ironi yapmaya çalıştım ama burda ironileri çok ciddiye alacak insan var kusura bakmayınNasıl yani
Bunu diyen kişi bilgisayar mühendisi ama exsel bilmiyorÇok acımasız ve talihsiz bir yorum olmuş.
Ironi yapmanın da bir üsulu olur bu kadar ciddi ve net derseniz herkes öyle sanırironi yapmaya çalıştım ama burda ironileri çok ciddiye alacak insan var kusura bakmayın
Bunu diyen kişi bilgisayar mühendisi ama exsel bilmiyor
Neye şaşırsam bilemedim
Sen neden gerildinki bu kadar..şimdi program bilmek ayrı şey o programı işe göre kullanmak ayrı senin ehliyetin var araba kulanabilirmisin çok iyi ama ehliyetin var kolay örnekler veriyorum exel biliyorsunuz işe başvurdunuz mülakat adam dediki benim aylık gelirim şu ödediğim vergi şu giderim bu ben ayda kaç para kar edyorum formülünü yaz bana dedi bu formulu yazabilirmisin
yada mühendislik dalanda hesaplarda yaz bir formül 1 saatlik hesaptan kurtulalım dediler bu varmı bundan bahsediyorum hepsi farklı sektör hepsi farklı formul sen programın tuşlarının yerini yada mauseyi tutum aşağı çekince sıralamasını yapınca biliyorum olmuyor bunları yapabiliyrosan biliyorsundur
sanmasada öyle yapacak biliyorumda işte neyse ironi ironidirIroni yapmanın da bir üsulu olur bu kadara ciddi ve net derseniz herkes öyle sanır
Ironi canim o suç bizim anlamıyoruzKibir çok kötü insanın gözünü kör ediyor demek ki.
hayır sinirlenmedim yazıyla duygular soğuk geçiyor yanlış anlaşılmasın sohbet ediyoruz kimseye hiddetim yokSen neden gerildinki bu kadar..
Neyi savunuyorsun misal ?
Odtu'yu bitirecegim,bilgisayar muhendisi olacagim ve buna uygun bir formul yazmakta gucluk cekecegim oyle mi ?
Eger ben bunu yazamiyorsam zaten problem bendedir..
Ayrica her excel kullanan bu amaca hizmet etmek durumunda degil..
Ara yuzu sadece oldugu icin isteyen arzu ettigi sekilde kullanir..
Ben anlayamadim senin neden hiddetlendigini.
Ironi canim o suç bizim anlamıyoruz
Eğitimliyim 2 lisans diplomam var ama bu benden daha eğitimsiz birini bana aşağılama hakkını vermez. Böyle şeylerde ironi hiç yapılmaz. Karşımızdaki alınır mı kırılır mı demek lazım hani hepimiz insanız ya. Ben insanca bir yaşam hakkı istiyorsam bir başkası için de bunu isteyebilmeliyim.
espiri yada ironi neden yapılmasın biri diyorki 4 yıllık mezunlar boşta 2 yıllık mezun tabi boşta olacak ne konuşuyorsun diyor açık açık bu seni rahatsız etmedi espirimi rahatsız etti yada ironi2 lisans diplomam var ama bu benden daha eğitimsiz birini bana aşağılama hakkını vermez. Böyle şeylerde ironi hiç yapılmaz. Karşımızdaki alınır mı kırılır mı demek lazım hani hepimiz insanız ya. Ben insanca bir yaşam hakkı istiyorsam bir başkası için de bunu isteyebilmeliyim.
espiri yada ironi neden yapılmasın biri diyorki 4 yıllık mezunlar boşta 2 yıllık mezun tabi boşta olacak ne konuşuyorsun diyor açık açık bu seni rahatsız etmedi espirimi rahatsız etti yada ironi
Yazmayın bence de. Boş boş yazacağına hiç yazmamalı insanbirininde sanal ortamlardada olsa bu düşünceye karşı durması gerekir değilmi sadece siz yoksunuz bu memlekette profosorde var çöpten ekmek yiyenide tirilyoneride hepsi insansa herkesin kendine göre zorluğu vardır serzenişleri neden garip olsun millet vekili geçinemiyorum deyince aman efendim geldiği kadar gidiyor deyip ağzının içine bakıyorlar daha fazla yazmıcam bu konuda sağlıcakla ortam bu bende böyle düşünüyorum
teşekürlerKolay gelsin.
elimizden bu kadar geliyor siz yazın sizden öğrenelim dolusunu yada ne bileyim benim gerçekten yanlış düşündüğümü açıklayacak birşeyler yazabilirsiniz boş yazma sen ne anlarsın kafasından daha keyifli olurYazmayın bence de. Boş boş yazacağına hiç yazmamalı insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?