Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

Bak gunce ben sana olayi soyle ozetliyeyim..
Simdi birinin durumu olmaz,yardimla okur,zorla bir bolum kazanir.
Digeri ise hepsiden ozel ders alir nispeten daha iyi(atama imkani olan) bir bolum kazanir.
Bir baskasi ise calismaz direkt olarak Vakif universitesine girer..
Bu 3 kisininde esit bir sekilde is isteme hakki var bu ulkeden..
Herkes kismetini yer..
Oncelikli olarak hepimiz insaniz..
Yani bu bolumu okudum,sen ise bunu okudun,ben yerlesmeden sana bu ulke kadro veya is vermez seklinde bir mantik yok.

yahu hanimefendi bilgisayar muhendisi dediginiz insanin birakin bu hesabi excelde yapmayi, yarim saat icinde bunu hesaplayabilen bir algoritmayi yazip calistirabilmesi gerekir. bilginiz olmayan konuda neden konusuyorsunuz israrla? neyi savunuyorsunuz?

yazılım biliyorsa yazabilir bir yazılım exel de uğraşmasına gerek kalmaz haklısınız exel bilmiyorsa mecbur kendi programını yazacak yazılım bilmeyen bilgisayar mühendiside olabilir bunuda belirteyim onuda bilmiyorsa allah belasını versin demeyin o konuya yönelmemiş olabilir çünkü mühendislik dediğimiz meslek doktorluk gibi ortopediye gidip kalp ameliyatı olabiliyormusunuz sdalları va ikiside doktor beyaz giyiyor yetiştiği yerler farklı herşeyi bilecek diye birşey yok sizin savunduğunuzu savunmuyorum diyede bilmediğim çıkarımını yapmanız saygı duyuyorum

Yalnız doktorluk ve bilgisayar mühendisliği konusunda çok yanlış kişiye yazıyorsunuz şu an.

Gelmişken aman hanımlar sakin olalım harp çıkmasın :)))

bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)
Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?

Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?

Allah aşkına kadın daha excel yazamıyor, konudan o kadar uzak, siz laf anlatmaya çalışıyorsunuz

madem mühendislik doktorluk konuşuyoruz olayı büyütüyorum memleketteki sağlığın durumu ortada mühendisliğinde durumu ortada yani ha bunun sebepleri kişilerdir devlettir özel sektördür o tartışılır ama kişisel olarak baktığımdada hem doktor hem öğretmen hem mühendis kalitesi herkesce malumdur

oran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur
Odtü’de kimya okumasaymış o zaman ne yapacak breaking bad mi çekecek? Garanti meslekler bile iş bulamıyorken odtü kimya okuyanın hiçbir şeye hakkı yoktur.

Sizin mantığınızla(!) yazdım.

izninizle biraz gulucem. eger suresi dolmadiysa duzenleyin silin yahu mesaji

dunyanin ennnnn dandik bilgisayar muhendisliginde bile lab dersleri olur ve orada yazilim ogrenirsiniz. yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi ne yapar? ciddi soruyorum hani biliyor gibi yazmissiniz belki de benim bilmedigim bir sey biliyorsunuzdur. bir bilgisayar muhendisi yazilim bilmiyorsa universitede ne ogrenmistir?

ben yazilim uzerine calisir demiyorum bakin, ornek verdiginiz algoritma cok basit bir sey, onu ve benzerini yazamayacak kadar yazilim bilmeyen muhendis okulda ne ogrenmistir?

donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi ekran kartı tasarımcısı ekran kartları çok büyük kasalara sığmıyor çünkü küçültülmesi gerek bence

donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi
bir seyi bilmemek ayri, o isle mesgul olmamak ayri. siz “yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi de olabilir” dediniz. ben de olamaz diyorum. yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi olamaz, 4 sene boyunca en az 2ser lab dersi alan kisinin bu seyi bilmiyor olma sansi yok. iyi bilmiyordur, o alanda calismak istemiyordur tamam ama siz bilmiyor dediniz. hayir bilirler.

karsinizda en az sizin kadar zeki biri var bence konusup konusup sonra lafinizi cevirmeye calismayin. bilmediginiz konularda da konusmamanizi tavsiye ederim. benlik bir sey yok ben egleniyorum okurken

donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi
Ülkemizde bilgisayar elektroniği üzerine çalışmamız için gereken alan yok. Her bilgisayar mühendisi yazılım bilir ve neredeyse tamamı yazılım sektöründedir. Kaldı ki biz bu algoritma, programlama, yazılım geliştirme derslerini süs olsun diye mi alıyoruz. Yazılım bilmeyen bilgisayar mühendisi imkansız.

ekran kartları çok büyük kasalara sığmıyor çünkü küçültülmesi gerek bence
fotograf atin ben nasil baglayacaginizi soyleyeyim madem bu kadar dertlisiniz bu konudan :) ama kotu haber, ekran karti tasarlayan muhendisler de yazilim biliyor

lafı neden çevireyim neyse onu yazıyorum yazılım dersi görür o ayrı onun ders görmesi bildiği anlamına gelmiyor oda ayrı beceriksizdir o konuda blgisi olmayabilirmi olabilir ders görüyor diye illa yazılımcı yaptınız sanki dünyaca ünlü yazılımları yaptınızda bunu mu diyelim telefonunu çıkar diyenler gibi

fotograf atin ben nasil baglayacaginizi soyleyeyim madem bu kadar dertlisiniz bu konudan :) ama kotu haber, ekran karti tasarlayan muhendisler de yazilim biliyor
onlarda bilsin teşekürler laptop kullanıyorum şimdilik öyle sorun yok ama kasa toplaayacağım zaman yardımını alırım unutma

doktorlar öğretmenler neden katıldı bu konuya şimdi?bu konunun özeti her işi ehli yapsın öncelikli olarak eğitimlisi yapsın ister lise okusun ister 2 yıllık ister lisans ister doktoralı olsun.herkes de bildiği işi yapsınnn.ohh beeeee söyledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…