- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
Bak gunce ben sana olayi soyle ozetliyeyim..2 lisans diplomam var ama bu benden daha eğitimsiz birini bana aşağılama hakkını vermez. Böyle şeylerde ironi hiç yapılmaz. Karşımızdaki alınır mı kırılır mı demek lazım hani hepimiz insanız ya. Ben insanca bir yaşam hakkı istiyorsam bir başkası için de bunu isteyebilmeliyim.
yahu hanimefendi bilgisayar muhendisi dediginiz insanin birakin bu hesabi excelde yapmayi, yarim saat icinde bunu hesaplayabilen bir algoritmayi yazip calistirabilmesi gerekir. bilginiz olmayan konuda neden konusuyorsunuz israrla? neyi savunuyorsunuz?şimdi program bilmek ayrı şey o programı işe göre kullanmak ayrı senin ehliyetin var araba kulanabilirmisin çok iyi ama ehliyetin var kolay örnekler veriyorum exel biliyorsunuz işe başvurdunuz mülakat adam dediki benim aylık gelirim şu ödediğim vergi şu giderim bu ben ayda kaç para kar edyorum formülünü yaz bana dedi bu formulu yazabilirmisin
yada mühendislik dalanda hesaplarda yaz bir formül 1 saatlik hesaptan kurtulalım dediler bu varmı bundan bahsediyorum hepsi farklı sektör hepsi farklı formul sen programın tuşlarının yerini yada mauseyi tutum aşağı çekince sıralamasını yapınca biliyorum olmuyor bunları yapabiliyrosan biliyorsundur
yazılım biliyorsa yazabilir bir yazılım exel de uğraşmasına gerek kalmaz haklısınız exel bilmiyorsa mecbur kendi programını yazacak yazılım bilmeyen bilgisayar mühendiside olabilir bunuda belirteyim onuda bilmiyorsa allah belasını versin demeyin o konuya yönelmemiş olabilir çünkü mühendislik dediğimiz meslek doktorluk gibi ortopediye gidip kalp ameliyatı olabiliyormusunuz sdalları va ikiside doktor beyaz giyiyor yetiştiği yerler farklı herşeyi bilecek diye birşey yok sizin savunduğunuzu savunmuyorum diyede bilmediğim çıkarımını yapmanız saygı duyuyorumyahu hanimefendi bilgisayar muhendisi dediginiz insanin birakin bu hesabi excelde yapmayi, yarim saat icinde bunu hesaplayabilen bir algoritmayi yazip calistirabilmesi gerekir. bilginiz olmayan konuda neden konusuyorsunuz israrla? neyi savunuyorsunuz?
Yalnız doktorluk ve bilgisayar mühendisliği konusunda çok yanlış kişiye yazıyorsunuz şu an.yazılım biliyorsa yazabilir bir yazılım exel de uğraşmasına gerek kalmaz haklısınız exel bilmiyorsa mecbur kendi programını yazacak yazılım bilmeyen bilgisayar mühendiside olabilir bunuda belirteyim onuda bilmiyorsa allah belasını versin demeyin o konuya yönelmemiş olabilir çünkü mühendislik dediğimiz meslek doktorluk gibi ortopediye gidip kalp ameliyatı olabiliyormusunuz sdalları va ikiside doktor beyaz giyiyor yetiştiği yerler farklı herşeyi bilecek diye birşey yok
hakaret olmadığı sürecede karşımda kimin olduğunun hiç bir önemi yokYalnız doktorluk ve bilgisayar mühendisliği konusunda çok yanlış kişiye yazıyorsunuz şu an.
Gelmişken aman hanımlar sakin olalım harp çıkmasın :)))
Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?bilgisayar mühendisi değilim ama ekselin mühendislikle çok alakalı olmadığını biliyorum sizden exel bilmeyen bilgisayar mühendiside ne biliyim cümlesini duyacak gibiyim söyleyin çekinmeyin :)
Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?
yahu hanimefendi bilgisayar muhendisi dediginiz insanin birakin bu hesabi excelde yapmayi, yarim saat icinde bunu hesaplayabilen bir algoritmayi yazip calistirabilmesi gerekir. bilginiz olmayan konuda neden konusuyorsunuz israrla? neyi savunuyorsunuz?
ekselAllah aşkına kadın daha excel yazamıyor, konudan o kadar uzak, siz laf anlatmaya çalışıyorsunuz
Odtü’de kimya okumasaymış o zaman ne yapacak breaking bad mi çekecek? Garanti meslekler bile iş bulamıyorken odtü kimya okuyanın hiçbir şeye hakkı yoktur.oran orantı yapıyoruz odtu mezunu kimyacı işssiz gezebiliyorsa 2 yıllık mezunun hiçbir şeye hakkı yoktur
izninizle biraz gulucem. eger suresi dolmadiysa duzenleyin silin yahu mesajiyazılım biliyorsa yazabilir bir yazılım exel de uğraşmasına gerek kalmaz haklısınız exel bilmiyorsa mecbur kendi programını yazacak yazılım bilmeyen bilgisayar mühendiside olabilir bunuda belirteyim onuda bilmiyorsa allah belasını versin demeyin o konuya yönelmemiş olabilir çünkü mühendislik dediğimiz meslek doktorluk gibi ortopediye gidip kalp ameliyatı olabiliyormusunuz sdalları va ikiside doktor beyaz giyiyor yetiştiği yerler farklı herşeyi bilecek diye birşey yok sizin savunduğunuzu savunmuyorum diyede bilmediğim çıkarımını yapmanız saygı duyuyorum
bu konuyu konuştuk şaka yaptığımı belitmiştim atlayarak okumayın lütfenOdtü’de kimya okumasaymış o zaman ne yapacak breaking bad mi çekecek? Garanti meslekler bile iş bulamıyorken odtü kimya okuyanın hiçbir şeye hakkı yoktur.
Sizin mantığınızla(!) yazdım.
donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi ekran kartı tasarımcısı ekran kartları çok büyük kasalara sığmıyor çünkü küçültülmesi gerek benceizninizle biraz gulucem. eger suresi dolmadiysa duzenleyin silin yahu mesaji
dunyanin ennnnn dandik bilgisayar muhendisliginde bile lab dersleri olur ve orada yazilim ogrenirsiniz. yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi ne yapar? ciddi soruyorum hani biliyor gibi yazmissiniz belki de benim bilmedigim bir sey biliyorsunuzdur. bir bilgisayar muhendisi yazilim bilmiyorsa universitede ne ogrenmistir?
ben yazilim uzerine calisir demiyorum bakin, ornek verdiginiz algoritma cok basit bir sey, onu ve benzerini yazamayacak kadar yazilim bilmeyen muhendis okulda ne ogrenmistir?
bir seyi bilmemek ayri, o isle mesgul olmamak ayri. siz “yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi de olabilir” dediniz. ben de olamaz diyorum. yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi olamaz, 4 sene boyunca en az 2ser lab dersi alan kisinin bu seyi bilmiyor olma sansi yok. iyi bilmiyordur, o alanda calismak istemiyordur tamam ama siz bilmiyor dediniz. hayir bilirler.donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi
Ülkemizde bilgisayar elektroniği üzerine çalışmamız için gereken alan yok. Her bilgisayar mühendisi yazılım bilir ve neredeyse tamamı yazılım sektöründedir. Kaldı ki biz bu algoritma, programlama, yazılım geliştirme derslerini süs olsun diye mi alıyoruz. Yazılım bilmeyen bilgisayar mühendisi imkansız.donanım kısmına yönelmiştir belki asus ta çalışıyordur ekran kartı yapıyor olmazmı ben ce güzel fantazi
fotograf atin ben nasil baglayacaginizi soyleyeyim madem bu kadar dertlisiniz bu konudan :) ama kotu haber, ekran karti tasarlayan muhendisler de yazilim biliyorekran kartları çok büyük kasalara sığmıyor çünkü küçültülmesi gerek bence
lafı neden çevireyim neyse onu yazıyorum yazılım dersi görür o ayrı onun ders görmesi bildiği anlamına gelmiyor oda ayrı beceriksizdir o konuda blgisi olmayabilirmi olabilir ders görüyor diye illa yazılımcı yaptınız sanki dünyaca ünlü yazılımları yaptınızda bunu mu diyelim telefonunu çıkar diyenler gibibir seyi bilmemek ayri, o isle mesgul olmamak ayri. siz “yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi de olabilir” dediniz. ben de olamaz diyorum. yazilim bilmeyen bilgisayar muhendisi olamaz, 4 sene boyunca en az 2ser lab dersi alan kisinin bu seyi bilmiyor olma sansi yok. iyi bilmiyordur, o alanda calismak istemiyordur tamam ama siz bilmiyor dediniz. hayir bilirler.
karsinizda en az sizin kadar zeki biri var bence konusup konusup sonra lafinizi cevirmeye calismayin. bilmediginiz konularda da konusmamanizi tavsiye ederim. benlik bir sey yok ben egleniyorum okurken
onlarda bilsin teşekürler laptop kullanıyorum şimdilik öyle sorun yok ama kasa toplaayacağım zaman yardımını alırım unutmafotograf atin ben nasil baglayacaginizi soyleyeyim madem bu kadar dertlisiniz bu konudan :) ama kotu haber, ekran karti tasarlayan muhendisler de yazilim biliyor
doktorlar öğretmenler neden katıldı bu konuya şimdi?bu konunun özeti her işi ehli yapsın öncelikli olarak eğitimlisi yapsın ister lise okusun ister 2 yıllık ister lisans ister doktoralı olsun.herkes de bildiği işi yapsınnn.ohh beeeee söyledimmmmadem mühendislik doktorluk konuşuyoruz olayı büyütüyorum memleketteki sağlığın durumu ortada mühendisliğinde durumu ortada yani ha bunun sebepleri kişilerdir devlettir özel sektördür o tartışılır ama kişisel olarak baktığımdada hem doktor hem öğretmen hem mühendis kalitesi herkesce malumdur
cephe genişletmeyi severimdoktorlar öğretmenler neden katıldı bu konuya şimdi?bu konunun özeti her işi ehli yapsın öncelikli olarak eğtimlisi yapsın ister lise okusun ister 2 yıllık ister lisans ister doktoralı olsun.herkes de bildiği işi yapsınnn.ohh beeeee söyledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?