- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
Egzel ablacım yannış biliyon sen.
siz kesin bir yerde yönetici olarak çalışıyorsunuz saygılar :)Ülkemizde bilgisayar elektroniği üzerine çalışmamız için gereken alan yok. Her bilgisayar mühendisi yazılım bilir ve neredeyse tamamı yazılım sektöründedir. Kaldı ki biz bu algoritma, programlama, yazılım geliştirme derslerini süs olsun diye mi alıyoruz. Yazılım bilmeyen bilgisayar mühendisi imkansız.
egzıl diyende varEgzel ablacım yannış biliyon sen.
sizin meslek nedir acaba?saygılarrrrrrsiz kesin bir yerde yönetici olarak çalışıyorsunuz saygılar :)
ben yazilimci demedim siz “bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir” dediniz ben de hayir oyle bir sey mumkun degil istisnasiz hepsi bilir dedim. cunku bilirler, biliriz yani. ben cok iyi bir egitim aldim ama turkiyenin en dusuk puanli okullarinda bile lab dersleri ciddi yapilir, gidip gordugum icin biliyorum. yani bilgisayar muhendisligi diplomasi olan insanin yazilim bilmeme sansi yok. ki o bahsettiginiz algoritmayi yazmak icin cok ustun bir bilgiye gerek de yok. siz bile yaparsiniz.lafı neden çevireyim neyse onu yazıyorum yazılım dersi görür o ayrı onun ders görmesi bildiği anlamına gelmiyor oda ayrı beceriksizdir o konuda blgisi olmayabilirmi olabilir ders görüyor diye illa yazılımcı yaptınız sanki dünyaca ünlü yazılımları yaptınızda bunu mu diyelim telefonunu çıkar diyenler gibi
elinize sağlık seviyoruz siziben yazilimci demedim siz “bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir” dediniz ben de hayir oyle bir sey mumkun degil istisnasiz hepsi bilir dedim. cunku bilirler, biliriz yani. ben cok iyi bir egitim aldim ama turkiyenin en dusuk puanli okullarinda bile lab dersleri ciddi yapilir, gidip gordugum icin biliyorum. yani bilgisayar muhendisligi diplomasi olan insanin yazilim bilmeme sansi yok. ki o bahsettiginiz algoritmayi yazmak icin cok ustun bir bilgiye gerek de yok. siz bile yaparsiniz.
hala israr ediyorsunuz, yanlis biliyormusum diyip cekilmek yerine hala yanlisinizi savunuyorsunuz. sizinle tartismaya devam etmeyi dusunmuyorum. ayrica evet dunyaca unlu yazilimlari yaptim, yapmaya devam ediyorum. iyi forumlar.
ben hamalım var mı abla taşınacak eşyanız :)sizin meslek nedir acaba?saygılarrrrrr
Yahu bacim,zaten bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir diyor vatandas..Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?
buna anca yorum yok denir.ben hamalım var mı abla taşınacak eşyanız :)
ders geçince tamam yazılımcı oluyor diyorsunuz peki ozamanYahu bacim,zaten bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir diyor vatandas..
Unuttugu ise 1.siniftan almaya baslarlar bilgisayar muhendisleri bu dersleri :)
Programlamanin temeli ve algoritmik kavramlari baslar baslamaz guz ve bahara bolunerek verilir universitede.
Ayrica bunlari almak zorunludur..
Yani adamin bilmeme gibi bir sansi yok,aski takdirde gecemez.. :)
yaa hay allahim mesaj yazmiycam dedim ama yok duramiyorum. bir seyi bilmek demek o seyci olmak mi demek?ders geçince tamam yazılımcı oluyor diyorsunuz peki ozaman
bana bunlarla gel dersi vardır görmüştür geçmiştir ne kadar bilgisi olduğu sorun değil dersini gördü öğrendi tamamyaa hay allahim mesaj yazmiycam dedim ama yok duramiyorum. bir seyi bilmek demek o seyci olmak mi demek?
ben mesela ingilizce biliyorum, ingilizce ogretmeni miyim? tercuman miyim? degilim abi sadece ogrendim. bu insanlar da yazilim OGRENDILER. YAZILIMCI OLMAK ZORUNDA DEGILLER AMA BILIYORLAR YAZILIMI. siz hala neyi carpitiyorsunuz? laftan anliyor musunuz? basit bir cumle. “yazilimci olmasalar bile yazilim bilirler”
Ben aldım, algoritma, veri yapıları, modelleme ve programlamaya giriş ve dahasını lab dersi olarak gördük. Uygulamalı yapılır o dersler bir de. Bir bilgisayar mühendisi hem yazılıma hem donanıma hakimdir.Yahu bacim,zaten bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir diyor vatandas..
Unuttugu ise 1.siniftan almaya baslarlar bilgisayar muhendisleri bu dersleri :)
Programlamanin temeli ve algoritmik kavramlari baslar baslamaz guz ve bahara bolunerek verilir universitede.
Ayrica bunlari almak zorunludur..
Yani adamin bilmeme gibi bir sansi yok,aksi takdirde gecemez.. :)
bana bunlarla gel dersi vardır görmüştür geçmiştir ne kadar bilgisi olduğu sorun değil dersini gördü öğrendi tamam
size bunlarla mi geliyim? yahu sabahtan beri ayni seyi soyluyorum. iyi yapamayabilir ama bilgisi vardir. bilmezse zaten mezun olamaz. o bahsettiginiz algoritmayi ben 10 dakikada cikaririm biraz oyalanarak, hic bilmeyen de 1 saatte yapar. ya gercekten bilmediginiz konularda bos bos konusmayin. sacma sapan konusup insani sinir ediyorsunuz bilgisayar muhendislerinin yetkinliginj sorgulamak size mi kaldi?bana bunlarla gel dersi vardır görmüştür geçmiştir ne kadar bilgisi olduğu sorun değil dersini gördü öğrendi tamam
neyse ölü taklidi yapıcam biraz bir insanın mesleğini eleştiriyoruz sonuçta zülfü yare dokunuruz bilmeden :)
tanımadığınız yeteneklerini eğitimini bilmediğiniz insanların mesleklerini sorguluyorsunuz ama .tek sorun burda zatenneyse ölü taklidi yapıcam biraz bir insanın mesleğini eleştiriyoruz sonuçta zülfü yare dokunuruz bilmeden :)
istediğimi sorgularım sizlik bir durum yok istediğimi eleştirim sinirlenme haddini kim verdi size ben size böyle birşey vermedim veren varsa gidin onasize bunlarla mi geliyim? yahu sabahtan beri ayni seyi soyluyorum. iyi yapamayabilir ama bilgisi vardir. bilmezse zaten mezun olamaz. o bahsettiginiz algoritmayi ben 10 dakikada cikaririm biraz oyalanarak, hic bilmeyen de 1 saatte yapar. ya gercekten bilmediginiz konularda bos bos konusmayin. sacma sapan konusup insani sinir ediyorsunuz bilgisayar muhendislerinin yetkinliginj sorgulamak size mi kaldi?
ya kesin artik saygisizligi bos bos konusuyorsunuz sizdeki tamamen cahil cesareti. karsiniza bir sey bilen insan cikinca nasil kiviracaginizi sasiriyorsunuz oradan buradan laf kalabaligi yapiyorsunuz. karsinizda en az sizin kadar zeki biri var ben sizin mesajlarinizin hepsini dogru anladim, bombos konusuyorsunuz.istediğimi sorgularım sizlik bir durum yok istediğimi eleştirim sinirlenme haddini kim verdi size ben size böyle birşey vermedim veren varsa gidin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?