Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

siz kesin bir yerde yönetici olarak çalışıyorsunuz saygılar :)

ben yazilimci demedim siz “bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir” dediniz ben de hayir oyle bir sey mumkun degil istisnasiz hepsi bilir dedim. cunku bilirler, biliriz yani. ben cok iyi bir egitim aldim ama turkiyenin en dusuk puanli okullarinda bile lab dersleri ciddi yapilir, gidip gordugum icin biliyorum. yani bilgisayar muhendisligi diplomasi olan insanin yazilim bilmeme sansi yok. ki o bahsettiginiz algoritmayi yazmak icin cok ustun bir bilgiye gerek de yok. siz bile yaparsiniz.

hala israr ediyorsunuz, yanlis biliyormusum diyip cekilmek yerine hala yanlisinizi savunuyorsunuz. sizinle tartismaya devam etmeyi dusunmuyorum. ayrica evet dunyaca unlu yazilimlari yaptim, yapmaya devam ediyorum. iyi forumlar.

elinize sağlık seviyoruz sizi

Excel’de program yazıyoruz nasıl mühendislikle çok alakası yok?
Yahu bacim,zaten bilgisayar muhendisi yazilim bilmeyebilir diyor vatandas..
Unuttugu ise 1.siniftan almaya baslarlar bilgisayar muhendisleri bu dersleri :)
Programlamanin temeli ve algoritmik kavramlari baslar baslamaz guz ve bahara bolunerek verilir universitede.
Ayrica bunlari almak zorunludur..
Yani adamin bilmeme gibi bir sansi yok,aksi takdirde gecemez.. :)

ders geçince tamam yazılımcı oluyor diyorsunuz peki ozaman

ders geçince tamam yazılımcı oluyor diyorsunuz peki ozaman
yaa hay allahim mesaj yazmiycam dedim ama yok duramiyorum. bir seyi bilmek demek o seyci olmak mi demek?

ben mesela ingilizce biliyorum, ingilizce ogretmeni miyim? tercuman miyim? degilim abi sadece ogrendim. bu insanlar da yazilim OGRENDILER. YAZILIMCI OLMAK ZORUNDA DEGILLER AMA BILIYORLAR YAZILIMI. siz hala neyi carpitiyorsunuz? laftan anliyor musunuz? basit bir cumle. “yazilimci olmasalar bile yazilim bilirler”

bana bunlarla gel dersi vardır görmüştür geçmiştir ne kadar bilgisi olduğu sorun değil dersini gördü öğrendi tamam

Ben aldım, algoritma, veri yapıları, modelleme ve programlamaya giriş ve dahasını lab dersi olarak gördük. Uygulamalı yapılır o dersler bir de. Bir bilgisayar mühendisi hem yazılıma hem donanıma hakimdir.

bana bunlarla gel dersi vardır görmüştür geçmiştir ne kadar bilgisi olduğu sorun değil dersini gördü öğrendi tamam
size bunlarla mi geliyim? yahu sabahtan beri ayni seyi soyluyorum. iyi yapamayabilir ama bilgisi vardir. bilmezse zaten mezun olamaz. o bahsettiginiz algoritmayi ben 10 dakikada cikaririm biraz oyalanarak, hic bilmeyen de 1 saatte yapar. ya gercekten bilmediginiz konularda bos bos konusmayin. sacma sapan konusup insani sinir ediyorsunuz bilgisayar muhendislerinin yetkinliginj sorgulamak size mi kaldi?

istediğimi sorgularım sizlik bir durum yok istediğimi eleştirim sinirlenme haddini kim verdi size ben size böyle birşey vermedim veren varsa gidin ona

Ben 4 aylık bilgisayar kursuna gittim bir ara a'dan z ye bilgisayarı öğrendim sertifika aldım
Yazılım exsel bilgisayarla ilgili herşeyi öğrettiler öğrendik
mühendis değilim yazılımcı programci değilim ama exsel biliyorum birileri bir şeyleri biliyorsa öğrenmişse evet o bölümden mezun olmasa da bilebilir becerisi vardır eğilimi vardır bir dünya kurs var

Bende gittim öğrendim kursa ama mühendis de olabilirim belki galiba sanırım size göre benim meslek nedir F fistikci1986

istediğimi sorgularım sizlik bir durum yok istediğimi eleştirim sinirlenme haddini kim verdi size ben size böyle birşey vermedim veren varsa gidin ona
ya kesin artik saygisizligi bos bos konusuyorsunuz sizdeki tamamen cahil cesareti. karsiniza bir sey bilen insan cikinca nasil kiviracaginizi sasiriyorsunuz oradan buradan laf kalabaligi yapiyorsunuz. karsinizda en az sizin kadar zeki biri var ben sizin mesajlarinizin hepsini dogru anladim, bombos konusuyorsunuz.

ben sinirlenmek icin sizden izin almiyorum, siz de sacmalamak icin benden izin almadiniz. ben genel olarak sizden hicbir seyin iznini almiyorum, nereye ne yazacagima da ben karar veriyorum. siz sacmalamakta israr ederseniz ben de banlanana kadar her mesajiniza sak sak cevap verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…