Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

ücretli öğretmenliktir o.o şekilde çalışılabiliyor.hatta ülkemizde 2 yıllık okul mezunları da öğretmen olabiliyordu bu şekilde kanun değişmediyse

Özel okullar için de şart. Usulsüzlük yapıyorlardır.
Tam bilmiyorum sadece gördüğüm duydugum şeyi diyorum
Dil kursları var öğretmenlik yapılıyor sonuçta öğretmen mi öğretmen işin ne ingilizce almanca fransızca rusça öğretmeniyim

Yurt disinda yasamis ülkemize gelmiş
Özel okulda ingilizce öğretmenlik yapan akrabam var
Devlet okulu için şartlar üni mezunu formasyon şart ama özel okulllar için bu önemli değil galiba
kredi çekip çocuğu yazdıracağım.bir de öğretmen olmayan kişi mi girecek derslerine yok artıkk.daha adı duyulmamış kolejler sanırım ücretli öğretmen olarak çok daha ucuza öğretmenlik mezunu olmayanları da çalıştırıyorlar.başka açıklaması olamaz

Tercümanlığıda anlatayım. Yurtdışında bir kuruluşdan dil sertifanız var ise örneğin Türkiyede bir note gidip yeminli tercümanlık için başvuruda bulanabiliyorsunuz. Bunun için sınava vs girmiyorsunuz. Her noterin belli sayıda çalıştığı yeminli tercüman var, eğer kontejan var ise başvuru yapıp yeminli tercüman olabiliyorsunuz. Tabii birkaç evrak, karne vs getiriyorsunuz. En fazla 1 günlük bir prosedür.

30 sayfa boyunca sadece egolar yarışmış,başka işe yarar birşey okuyamadım malesef.Ben,tamam sen en iyisin deyip geçmeyi tercih ediyorum sadece.

ücretli öğretmenliktir o.o şekilde çalışılabiliyor.hatta ülkemizde 2 yıllık okul mezunları da öğretmen olabiliyordu bu şekilde kanun değişmediyse
Özel okuldan bahsediyorum ben devlet okulundan değil. Devlete atama gerekebilir.
Özel okulda zaten ücretli öğretmen statüsü gibi oluyor

Sertifika verilen kurslar da bile detaylı eğitim verilirken üniversite heleki mühendislik bölümünde detayın detayı verilir diye düşünüyorum
Sertifika örneğini verdim yanlış anlaşılmasın ben o excel bilmem yazılım bilmem diyen üyeye karşın yazdım.hani kendisi bilgisayar mühendisiymiş ya .yoksa üni mezunu olmasan da kurstan mezun oldun mu herşey bitti anlamına gelmesin açıklama yapayım aman ha yanlış anlaşılmasın

Özel okuldan bahsediyorum ben devlet okulundan değil. Devlete atama gerekebilir.
Özel okulda zaten ücretli öğretmen statüsü gibi oluyor
onu tam bilmiyorum işte.ben devlette çalışmıştım.formasyonumda var ama gene de kendimi öğretmen saymam

Yahu gerçekten sabır testi gibisiniz, tüm yorumlarınıza baktım da Sinirden gülüyor insanlar yani o derece.

Ahkam kestiğiniz üye ABD de yazılım mühendisliği eğitimi alıyor, biraz acaba diyerek mi yorum yazıp , belli bir alan hakkında emin emin konuşmadan düşünseniz mi ? Cidden dışarıdan bakınca sizin adınıza mahçup oldum ben

Benim bahsettiğim ve kızlarımın gittiği gayet köklü her ilde kampüsü olan, hata üniversitesi olan kolej. Artık adını yazmadım ama herkes anlamıştır bence.

Benim bahsettiğim ve kızlarımın gittiği gayet köklü her ilde kampüsü olan, hata üniversitesi olan kolej. Artık adını yazmadım ama herkes anlamıştır bence.
ilginç geldi.formasyonsuz nasıl anlayacaklar çocuk psikolojisinden tut öğrenme tekniklerini vs.?ben de dil biliyorum ama çok da zorlanmıştım öğretmenlik yaparken.bilmek başka öğretmek bambaşka çünkü

sen tıbbı hangi üniversitede bitirdin kuzum?ankara istanbul değilse boşa okumuş oluyorsun ya.onu da diyen vardı hatırlarsan

Ceycey oluyor özel okullar da pratik yabancı dil öğrensinler diye belki
Var yani yabancı dili sular seller gibi öğrenmiş okulda öğretmenlik yapıyor

Ve bundan yıllar önce farklı bölüm mezunlarını öğretmen yaptılar
Mesela ziraaat mühendisi mezunları öğretmen oldu ne alaka ama oluyor iste

onu tam bilmiyorum işte.ben devlette çalışmıştım.formasyonumda var ama gene de kendimi öğretmen saymam
Ya özel okullarda native speaker adında bisürü yabancı dil öğretmenleri var. Bence onların çoğunun formasyonu vs yok. Birini yakinen tanıyorum hata. Türk biriyle evlenmiş Türkiyeye yerleşmiş ana dili gibi inglizce konuşuyor, önce çeviri, yeminli tercümanlık yapmış daha sonra okulla başvuruyor ve yıllardır öğretmenlik yapiyor. Velilerede native speaker olarak tanıtılıyor. Çocuklarda öyle biliyor, hata hiç türkçe bilmiyor deniyor.

oralarda olur tabi kii.hatta ana dili gibi bildikleri için ya da öğretmen zaten yabancı olduğu için çok da iyi olur.2 3 öğretmenleri oluyor kolejde.şimdi anladım

Yanlış anlama ama Türkiyede ziraat mühendisleri bile bir dönem öğretmenliğe geçiş yaptı. Tanıdıklarım var. Ne psikolojik ne de pedagojik eğitim almadan birkaç ay formasyonla öğretmen oldular ve yıllardır devletde öğretmenler. Her sene sınavlara öğrenci yetiştiryorlar.
Dili öğretmek yine bir nebze daha kolay yada önemsiz kalıyor öylelerin yanında.

Aynen benim tanıdığım kanada dan geldi türkçe zor konusuyor yabancı dili gramer eğitimi yada kurallara göre ogretmek yerine konuşma dili şeklinde öğretiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…