- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.231
- 798
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
ücretli öğretmenliktir o.o şekilde çalışılabiliyor.hatta ülkemizde 2 yıllık okul mezunları da öğretmen olabiliyordu bu şekilde kanun değişmediyseÖğretmen değilim, olmayı hiç düşünmedim o yüzden hiç bir eğitimim yok o konuda. Üsülsüzmü değilmi bilemem. Bana söyleneni söylüyorum. Doğum iznine ayrılcak bir öğretmenin yerine geçmemi istediler, kabul etmediğim için neci olarak alacaklardı sormadım, ilgilenmedim.
Tam bilmiyorum sadece gördüğüm duydugum şeyi diyorumÖzel okullar için de şart. Usulsüzlük yapıyorlardır.
kredi çekip çocuğu yazdıracağım.bir de öğretmen olmayan kişi mi girecek derslerine yok artıkk.daha adı duyulmamış kolejler sanırım ücretli öğretmen olarak çok daha ucuza öğretmenlik mezunu olmayanları da çalıştırıyorlar.başka açıklaması olamazYurt disinda yasamis ülkemize gelmiş
Özel okulda ingilizce öğretmenlik yapan akrabam var
Devlet okulu için şartlar üni mezunu formasyon şart ama özel okulllar için bu önemli değil galiba
Tercümanlığıda anlatayım. Yurtdışında bir kuruluşdan dil sertifanız var ise örneğin Türkiyede bir note gidip yeminli tercümanlık için başvuruda bulanabiliyorsunuz. Bunun için sınava vs girmiyorsunuz. Her noterin belli sayıda çalıştığı yeminli tercüman var, eğer kontejan var ise başvuru yapıp yeminli tercüman olabiliyorsunuz. Tabii birkaç evrak, karne vs getiriyorsunuz. En fazla 1 günlük bir prosedür.Öğretmen değilim, olmayı hiç düşünmedim o yüzden hiç bir eğitimim yok o konuda. Üsülsüzmü değilmi bilemem. Bana söyleneni söylüyorum. Doğum iznine ayrılcak bir öğretmenin yerine geçmemi istediler, kabul etmediğim için neci olarak alacaklardı sormadım, ilgilenmedim.
Aynen öyleYurt disinda yasamis ülkemize gelmiş
Özel okulda ingilizce öğretmenlik yapan akrabam var
Devlet okulu için şartlar üni mezunu formasyon şart ama özel okulllar için bu önemli değil galiba
30 sayfa boyunca sadece egolar yarışmış,başka işe yarar birşey okuyamadım malesef.Ben,tamam sen en iyisin deyip geçmeyi tercih ediyorum sadeceLafa gelince kadın çalışmalı, üretime katılmalı kocasının eline bakmamalı.
İş bulamiyorum diyen kadınada nerdeyse sen kim işe girmek kim nerdeyse sen kim köpek dencek yani. Hayret.
Kadın alttarafı hastanede bankoya girip kayıt vs açacak, tıpmı okumalıydı? Herkes 4 yıllık okumak zorundamı ya. Okumayana neden okumadın, okuyana eee okumasaydın okudunda noldu?
Anlamak mümkün değil. Dereceyle üni bitirmeyen herkes kasiyer yada temizlikçi olsun ülkede.
Özel okuldan bahsediyorum ben devlet okulundan değil. Devlete atama gerekebilir.ücretli öğretmenliktir o.o şekilde çalışılabiliyor.hatta ülkemizde 2 yıllık okul mezunları da öğretmen olabiliyordu bu şekilde kanun değişmediyse
sen de benim gibi işsizim yaz geç en iyisiiiii30 sayfa boyunca sadece egolar yarışmış,başka işe yarar birşey okuyamadım malesef.Ben,tamam sen en iyisin deyip geçmeyi tercih ediyorum sadece.
onu tam bilmiyorum işte.ben devlette çalışmıştım.formasyonumda var ama gene de kendimi öğretmen saymamÖzel okuldan bahsediyorum ben devlet okulundan değil. Devlete atama gerekebilir.
Özel okulda zaten ücretli öğretmen statüsü gibi oluyor
Yahu gerçekten sabır testi gibisiniz, tüm yorumlarınıza baktım dayazılım biliyorsa yazabilir bir yazılım exel de uğraşmasına gerek kalmaz haklısınız exel bilmiyorsa mecbur kendi programını yazacak yazılım bilmeyen bilgisayar mühendiside olabilir bunuda belirteyim onuda bilmiyorsa allah belasını versin demeyin o konuya yönelmemiş olabilir çünkü mühendislik dediğimiz meslek doktorluk gibi ortopediye gidip kalp ameliyatı olabiliyormusunuz sdalları va ikiside doktor beyaz giyiyor yetiştiği yerler farklı herşeyi bilecek diye birşey yok sizin savunduğunuzu savunmuyorum diyede bilmediğim çıkarımını yapmanız saygı duyuyorum
Benim bahsettiğim ve kızlarımın gittiği gayet köklü her ilde kampüsü olan, hata üniversitesi olan kolej. Artık adını yazmadım ama herkes anlamıştır bence.kredi çekip çocuğu yazdıracağım.bir de öğretmen olmayan kişi mi girecek derslerine yok artıkk.daha adı duyulmamış kolejler sanırım ücretli öğretmen olarak çok daha ucuza öğretmenlik mezunu olmayanları da çalıştırıyorlar.başka açıklaması olamaz
İşsizimsen de benim gibi işsizim yaz geç en iyisiiiii
ilginç geldi.formasyonsuz nasıl anlayacaklar çocuk psikolojisinden tut öğrenme tekniklerini vs.?ben de dil biliyorum ama çok da zorlanmıştım öğretmenlik yaparken.bilmek başka öğretmek bambaşka çünküBenim bahsettiğim ve kızlarımın gittiği gayet köklü her ilde kampüsü olan, hata üniversitesi olan kolej. Artık adını yazmadım ama herkes anlamıştır bence.
sen tıbbı hangi üniversitede bitirdin kuzum?ankara istanbul değilse boşa okumuş oluyorsun ya.onu da diyen vardı hatırlarsanYahu gerçekten sabır testi gibisiniz, tüm yorumlarınıza baktım daSinirden gülüyor insanlar yani o derece.
Ahkam kestiğiniz üye ABD de yazılım mühendisliği eğitimi alıyor, biraz acaba diyerek mi yorum yazıp , belli bir alan hakkında emin emin konuşmadan düşünseniz mi ? Cidden dışarıdan bakınca sizin adınıza mahçup oldum ben
Ceycey oluyor özel okullar da pratik yabancı dil öğrensinler diye belkikredi çekip çocuğu yazdıracağım.bir de öğretmen olmayan kişi mi girecek derslerine yok artıkk.daha adı duyulmamış kolejler sanırım ücretli öğretmen olarak çok daha ucuza öğretmenlik mezunu olmayanları da çalıştırıyorlar.başka açıklaması olamaz
Ya özel okullarda native speaker adında bisürü yabancı dil öğretmenleri var. Bence onların çoğunun formasyonu vs yok. Birini yakinen tanıyorum hata. Türk biriyle evlenmiş Türkiyeye yerleşmiş ana dili gibi inglizce konuşuyor, önce çeviri, yeminli tercümanlık yapmış daha sonra okulla başvuruyor ve yıllardır öğretmenlik yapiyor. Velilerede native speaker olarak tanıtılıyor. Çocuklarda öyle biliyor, hata hiç türkçe bilmiyor deniyor.onu tam bilmiyorum işte.ben devlette çalışmıştım.formasyonumda var ama gene de kendimi öğretmen saymam
oralarda olur tabi kii.hatta ana dili gibi bildikleri için ya da öğretmen zaten yabancı olduğu için çok da iyi olur.2 3 öğretmenleri oluyor kolejde.şimdi anladımYa özel okullarda native speaker adında bisürü yabancı dil öğretmenleri var. Bence onların çoğunun formasyonu vs yok. Birini yakinen tanıyorum hata. Türk biriyle evlenmiş Türkiyeye yerleşmiş ana dili gibi inglizce konuşuyor, önce çeviri, yeminli tercümanlık yapmış daha sonra okulla başvuruyor ve yıllardır öğretmenlik yapiyor. Velilerede native speaker olarak tanıtılıyor. Çocuklarda öyle biliyor, hata hiç türkçe bilmiyor deniyor.
Yanlış anlama ama Türkiyede ziraat mühendisleri bile bir dönem öğretmenliğe geçiş yaptı. Tanıdıklarım var. Ne psikolojik ne de pedagojik eğitim almadan birkaç ay formasyonla öğretmen oldular ve yıllardır devletde öğretmenler. Her sene sınavlara öğrenci yetiştiryorlar.ilginç geldi.formasyonsuz nasıl anlayacaklar çocuk psikolojisinden tut öğrenme tekniklerini vs.?ben de dil biliyorum ama çok da zorlanmıştım öğretmenlik yaparken.bilmek başka öğretmek bambaşka çünkü
Aynen benim tanıdığım kanada dan geldi türkçe zor konusuyor yabancı dili gramer eğitimi yada kurallara göre ogretmek yerine konuşma dili şeklinde öğretiliyorYa özel okullarda native speaker adında bisürü yabancı dil öğretmenleri var. Bence onların çoğunun formasyonu vs yok. Birini yakinen tanıyorum hata. Türk biriyle evlenmiş Türkiyeye yerleşmiş ana dili gibi inglizce konuşuyor, önce çeviri, yeminli tercümanlık yapmış daha sonra okulla başvuruyor ve yıllardır öğretmenlik yapiyor. Velilerede native speaker olarak tanıtılıyor. Çocuklarda öyle biliyor, hata hiç türkçe bilmiyor deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?