- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Eşim beni çekici bulmasa nasıl bana her dokunduğunda ereksiyon olsun. Yada şöyle söyleyeyim. Bana böyle şeyler giymene gerek yok sen her halinle tahrik ediyorsun beni demişti. Ve bende onun gözünde çekici oldugumun farkındayım. Işte bunların genel toplamının cinsel birleşme ile bitmemesi asıl garibime gidenAslında eşinde cinsel kudretini yitirecek yaşta değil...çok sıkılarak ve utanarak soracağım ama acaba eşin seni çekici bulmuyor olabilir mi?çünkü erkeklerin genelinin gözü hep dışarıda.istediğimiz kadar hazırlık yapalım,o kafalarının gizli köşelerinde hep o disardakiler duruyor.bu durumun kendileri bile farkında değil bence.
3 yıldır evli ve bakire misiniz?Ben 3 yıldır evliyim bakireyim.
Venim eşimde bana yaptı o haksızlığı atamıyorum içimden.suçladı tersledi doktorluk bişey yok dedi gitmeme karşı çıktı. Çocuk isteği baskın gelince hadi gidelim dedi.
Şimdi terapiye geliyo paşa paşa.
Yaptırcan canım yaşanması mümkünken yaşanamayan mutluluklara yanıyo insan.
Sakın ona boyun eğme ne gerekiyosa yaptır
Benden canım vajinusmusmuşum. Ama o beni suçladı doktora gitmemizi reddetti karanlık çağdaymışız gibi.3 yıldır evli ve bakire misiniz?
Afedersiniz özel olmazsa eğer merakımı mazur görün sizden kaynaklı mi eşinizden kaynaklı mi ?
Eminim zor zamanlar gecirmissindir ve geciriyorsundur da. Ne diyeyim tez zamanda kurtulursun inşallah bu illetten ya. Bu vajinismus dedikleri bu kadar uzun sürüyor muydu yaBenden canım vajinusmusmuşum. Ama o beni suçladı doktora gitmemizi reddetti karanlık çağdaymışız gibi.
Şimdi paşa paşa geliyo benimle.
Ama olan giden yıllarıma oldu hiç affetmiycem
Eşin insanlıktan nasibini almamış empati yoksunu ve çözüm odaklı olmayınca 15 senede süren varmışEminim zor zamanlar gecirmissindir ve geciriyorsundur da. Ne diyeyim tez zamanda kurtulursun inşallah bu illetten ya. Bu vajinismus dedikleri bu kadar uzun sürüyor muydu ya
Ya 3 sene ne hakla seni aksatabilir bu ne bencilliktir. Sanki yaşadığınız durum çok normalmiş gibi hey Allahhiiimmm. Benim eşimin kafası da bu konularda koot. Deli oluyorumEşin insanlıktan nasibini almamış empati yoksunu ve çözüm odaklı olmayınca 15 senede süren varmış
Oyüzden sakın kendine haksızlık ettirme arkadaşım.Ya 3 sene ne hakla seni aksatabilir bu ne bencilliktir. Sanki yaşadığınız durum çok normalmiş gibi hey Allahhiiimmm. Benim eşimin kafası da bu konularda koot. Deli oluyorum
Yahu her anlamda sağlıklı erkek her gün ister seksi. Hatta günde bi kaç kez de olabilirEşiniz geçsin bu ayakları. Kesin bi problemi var. İlişki sırasında her şey iyi diyorsunuz o zaman yeteri kadar arzulamıyor. Yada hormonlarında var bi şey. Bahane uydurmasın.
Sağlıklı erkek her gün ister mı?Yahu her anlamda sağlıklı erkek her gün ister seksi. Hatta günde bi kaç kez de olabilir
Her gün seks istemeyen milyonlarca erkek doktora gider mi gitmez mi bilemem. Ama bu erkeklerin hayata geliş amacı sadece seks yapmak demek ki diyen biri,bana hiç sağlıklı fikirlerde gibi gelmedi.Okurken dehşete düştüm. Kaldı ki seks amaç değil ihtiyaçtır!Sağlıklı erkek her gün ister mı?Bu erkeklerin hayata geliş amacı sadece seks yapmak demek ki? Her gün seks istemeyen milyonlarca erkeği doktora götürelim madem .
Doktorluk vaka olarak olmayabilir ama KK'DA onu da gördük. Eşimin seks düşkünlüğü tarzında bir başlık altındaErkeğin Her gün seks yapmak istemesi kadar normal başka ne olabilir ki. Bunu hayata geliş amacı ile ilişkilendirmeniz konu hakkında ne kadar yetersiz kaldığınızı gösteriyor.Valla ben hiç bi yerde,,her gün seks yapmak isteyen erkeğin doktorluk bi vaka olduğunu ne okudum ne de duydum.
Yok artıkDoktorluk vaka olarak olmayabilir ama KK'DA onu da gördük. Eşimin seks düşkünlüğü tarzında bir başlık altında
Dur bulabilirsem etiket atayım sanaYok artık
Buldum da etiket atamıyorum kapatmışlar konuyu. Yine cinsellik başlığında "doyumsuz eşim" diye bir konu okumalısınYok artık
Çok merak ettim. Eşinin Sekse düşkünlüğünden kaç kadın şikayetçi olur yaDur bulabilirsem etiket atayım sana
Neler görmedik ki burada aheleyyÇok merak ettim. Eşinin Sekse düşkünlüğünden kaç kadın şikayetçi olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?