- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi fernandohoze
-
canım soğuk bi yapım yok ama biraz ukala mı buluyo, ya da nebileyim ben kız arkadaşlarıma davrandığım gibi mi davranıyorum da kendini ciddiye almadığımı düşünüyo anlamadımher konuşmadan sonra karşındakinin erkek olduğunu unutma diyo...halbuki hiç sesimi yükseltmem ve hakaret fln asla etmem ama çok ağır konuşuyosun diyo...mesela bir konuda ben asla şöyle yapmam dedi geçen..ben de ' bence yaparsın' dışardan bir gözle bana yaparmışın gibi geliyo dedim...o da benim asla yapmam dediğim şeyde bence demek sana güvenmiyorum demektir dedi..çok kırıcısın dedi ((
Erkeklere ozel bir iletisim gelistirmedim hic. Kadin da erkek de birdir gozumde insan olma paydasinda. Esinle yasadigin sorunlari net sekilde anlatman lazim. Cok ustu kapali anlatiyorsun. Bu sekilde kimse yardimci olamaz sana
Anladım canım, teşekkürler :) yani biraz daha egemenliğin onda olduğunu hissettiriyosun ve mutlu oluyo o da...ben de bunu yapmaya çalışıyorum ama hareketlerimle sadece...üslubumla beceremiyorum sanırımm(( yani sen eşinle oturup muhabbet edebiliyor musun mesela?
Belkide öyledir canım şımarık yetiştim dedin ya sana normal gelen davranışlar belki eşine öyle gelmiyordur..Eşin sanırım senin ona uymanı istiyor yani onun dogrusu sanada dogru olmalı şeklinde yada sen gerçekten alaycı bir şekilde konuşuyorsun farkında olmadan :26: Canım biraz dene bakalım onun dedigi gibi birisi olmayı yani dikkat et bakalım bişeyler değişecekmi değişirse zaten sorun sendedir değşmezse eşin huyundan dolayı yani dedigim gibi senin ona uymanı istiyordur
Muhabbet edebiliyoruz hele Cuma ya da C.tesi akşamı ise sabahlayana kadar muhabbet ediyoruz da işte takılmayla karışık asker arkadaşım diye lafı sokuyor arada =))
Ayni ben ama mecburum erkeklerde kendinin cok sey bildiklerini saniyorlar
Bence içinden geldiği gibi davranmaya devam et cünkü bir erkeğin buyruğuna girmemek güçlü kadın olmak kötü bişey değil ama eşin fazla ataerkil bi aileden geldiği için karsındakinin erkek olduğunu unutuyorsun diye tepki verebiliyor. Yani ortada bi sorun varsa kesinlikle sadece senin yetiştirilme tarzında değil eşininkinde de var. Başkası gibi davranmaya onun üstün olduğunu kabul etmeye vs gerek yok kendi kişiliğinden taviz verme ama üslubun daha yapıcı olmasından kimseye bi zarar gelmez tabiÖyle olmaktan korktuğunu ve hakkında böyle düşünülmesine üzüldüğüne göre kesinlikle cok bilmiş ukala ve saygısız değilsin sadece kendinden emin ve güçlü bi kadınsın bunda da kötü bi yan yok. Yanlış anlaşıldığını düşündüğün an kendini yapıcı bi dille tekrar ifade edersin yani ben dili kullanabilirisin
canım san bazı kitaplar önermek istiyorum yalnız burada reklam olur mu bilemedim..okuduktan sonra eger hayatında ve evliliğinde uygularsan gerçekten sendeki değişikliği göreceksin
Söylediğiniz özellikler bende mevcut. Modern yetiştirildim, her işimi kendim yaparım, altta kalmam, eğer haklıysam sonuna kadar tartışırım, yarış atı gibi hizmet etmedim; kendim istediğim için yaptım. Benim gibi kova burcu musunuz acaba?
Bence makul olan da bu. Manen güçlü kadınlar. Sizde bir sorun göremedim. Sorun eşinizin 'erkek' olduğunu vurgulayarak işin içinden sıyrılması ve ataerkil aileden gelmesi. Bu erkekler trip atan, lafı geveleyen, mıy mıy, höt zötten anlayan kadınları seviyor. Kimse kusura bakmasın.
eşim sorun etmeseydi çok da takmazdım da..sorun burnumun dibinde anacımm...nerdesiniz bal dilli, söz ustası bacılarrr :))??
Buradayımdilim tatlıdır çok mütavazıyım sivrilik nasıl yumuşar hangi konuda yardım istiyorsunuz olayların olumlu yanlarından bakmakta üstüme yok polyanacıyım bardağın dolu tarafı hesabı ama bu sefer tersi olmasın herşeye ılımlı yaklaşan hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?