Ben neymişim meğer...... :(

Belkide öyledir canım şımarık yetiştim dedin ya sana normal gelen davranışlar belki eşine öyle gelmiyordur..Eşin sanırım senin ona uymanı istiyor yani onun dogrusu sanada dogru olmalı şeklinde yada sen gerçekten alaycı bir şekilde konuşuyorsun farkında olmadan :26: Canım biraz dene bakalım onun dedigi gibi birisi olmayı yani dikkat et bakalım bişeyler değişecekmi değişirse zaten sorun sendedir değşmezse eşin huyundan dolayı yani dedigim gibi senin ona uymanı istiyordur

Erkeklere ozel bir iletisim gelistirmedim hic. Kadin da erkek de birdir gozumde insan olma paydasinda. Esinle yasadigin sorunlari net sekilde anlatman lazim. Cok ustu kapali anlatiyorsun. Bu sekilde kimse yardimci olamaz sana

belki benzer bir durum yaşamadığınızdan karışık gelmiş olabilir..yalnız ilgilenen arkadaşlara konuyu açmak amaçlı örnek veriyorum..teşekkürler ilginiz için..

Muhabbet edebiliyoruz hele Cuma ya da C.tesi akşamı ise sabahlayana kadar muhabbet ediyoruz da işte takılmayla karışık asker arkadaşım diye lafı sokuyor arada =))

Evet canım...çok baskın bir karakter ve ona uymamı istiyo hep..ama o şekilde de ben kendim olmaktan çıkıyorum..bazen okadar üzülüyorumki neden beni kötü yorumluyoki diye..anlatiyorum 'saygısızlık niyetim, yok alışma tarzım böyle' diye..olsun karşındaki erkek kendini düzeltmelisin diyo..nasıl düzeltmeliyim bilmiyorum..benden tamamen olmadığım gibi davranmamı istiyo sanki..çok zorlanıyorum

Muhabbet edebiliyoruz hele Cuma ya da C.tesi akşamı ise sabahlayana kadar muhabbet ediyoruz da işte takılmayla karışık asker arkadaşım diye lafı sokuyor arada =))

ne mutlu size :) ..bizim en uzun muhabbatimiz aylar önceydi ve bir saat bile sürmedi malesef artık iyce kendimi anormal görüyorum (

Ayni ben ama mecburum erkeklerde kendinin cok sey bildiklerini saniyorlar

mecburum derken canım? yani problem yaşamıyomusun bu şekilde? walla gördüğün üzere çok takmış durumdayım ben kendimi çok bilmiş saygısız ukala gibi hissediyorumm ((

Bazen düşünüyorum..acaba bu onların alınganlığı mı diye? sonuçta erkek oldukları için gurur yapıyo olabilirler gibi geliyo..ama sonra diyorum en yakınımdaki eşim bile her defasında dile getiriyosa ben gerçekten erkeklerin dilinden anlamıyorum ((

Bence içinden geldiği gibi davranmaya devam et cünkü bir erkeğin buyruğuna girmemek güçlü kadın olmak kötü bişey değil ama eşin fazla ataerkil bi aileden geldiği için karsındakinin erkek olduğunu unutuyorsun diye tepki verebiliyor. Yani ortada bi sorun varsa kesinlikle sadece senin yetiştirilme tarzında değil eşininkinde de var. Başkası gibi davranmaya onun üstün olduğunu kabul etmeye vs gerek yok kendi kişiliğinden taviz verme ama üslubun daha yapıcı olmasından kimseye bi zarar gelmez tabi Öyle olmaktan korktuğunu ve hakkında böyle düşünülmesine üzüldüğüne göre kesinlikle cok bilmiş ukala ve saygısız değilsin sadece kendinden emin ve güçlü bi kadınsın bunda da kötü bi yan yok. Yanlış anlaşıldığını düşündüğün an kendini yapıcı bi dille tekrar ifade edersin yani ben dili kullanabilirisin

canım san bazı kitaplar önermek istiyorum yalnız burada reklam olur mu bilemedim..okuduktan sonra eger hayatında ve evliliğinde uygularsan gerçekten sendeki değişikliği göreceksin

Söylediğiniz özellikler bende mevcut. Modern yetiştirildim, her işimi kendim yaparım, altta kalmam, eğer haklıysam sonuna kadar tartışırım, yarış atı gibi hizmet etmedim; kendim istediğim için yaptım. Benim gibi kova burcu musunuz acaba?
Bence makul olan da bu. Manen güçlü kadınlar. Sizde bir sorun göremedim. Sorun eşinizin 'erkek' olduğunu vurgulayarak işin içinden sıyrılması ve ataerkil aileden gelmesi. Bu erkekler trip atan, lafı geveleyen, mıy mıy, höt zötten anlayan kadınları seviyor. Kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım desteğin için..inanırmısın artık çevremde bu konuda beni eleştiren erkeklerin sayısı arttıkça dedim acaba gerçekten nasıl bir görüntü çiziyorumki..kendimden şüphe etmeye başladım..ha bu şu da demek değil, çok uysal bi yapıdayim diyemem ama okadar da ezici olduğumu düşünmemiştim en son iş arkadaşımda özelde çekip beni çok fevrisin bilmişsin gibi bi yorum yapınca acaba gerçekten bu erkeklere küçük aptalı mı oynamak gerek diye düşündüm..o da bana göre değil işte...

canım san bazı kitaplar önermek istiyorum yalnız burada reklam olur mu bilemedim..okuduktan sonra eger hayatında ve evliliğinde uygularsan gerçekten sendeki değişikliği göreceksin

canımm çok teşekkürr ederim :))..özelden yazabilirmisinn??

oğlak burcuyum ve hemcinslerim tarafından çok sevilen takdir gören biriyim..yalnız erkeklerle (malesef eşim dahil) üslup konusunda uyuşamıyoruz..dediğim gibi genelde eleştiriliyorum teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız tamamen kendimi suçsuz görmem bukadar eleştiriyi dikkate almamam demek oluyor ama o boşvermişliği de ben yapamıyorum neyazıkki..hele ki biri de eşim olunca..insan aradaki iletişim problemini çözmek ve kendine düşen kısmı düzeltmek istiyo..

sanırım oğlaklarda biraz dikkafalılık ve ben merkezcilik oluyo..ama bu durumun şimdiye kadar başıma iş açacağını hiç düşünmemiştimm ((

eşim sorun etmeseydi çok da takmazdım da..sorun burnumun dibinde anacımm...nerdesiniz bal dilli, söz ustası bacılarrr :))??

Erkeklerle konuşma tarzımı var erkek diye daha farklı dikkat mi gerekiyor genelde bir bayanla konuşuyorsun dikkat et denir erkek olayını ilk defa duydum desem cahil mi kalmış olurum yahu :26:erkek sonuçta nasıl dikkat edilir ki ben genelde içimden geldiği gibi davranırım sorgularım sertte çıkarım terslerim de ciddi de olurum güleçte bunun bir dozumu olmalı acaba davranışlarınızın dozunda mı bir şey var ama bayanlarda da farkederdiniz bunu erkeklere nazaran olduğunu sanmıyorum dışarıdaki insanlar neyse de eşinizin canını sıkıyorsa ona karşı daha ılıman sakin anlayışlı davranmanız gerekebilir :26:

Son düzenleme:
eşim sorun etmeseydi çok da takmazdım da..sorun burnumun dibinde anacımm...nerdesiniz bal dilli, söz ustası bacılarrr :))??

Buradayım dilim tatlıdır çok mütavazıyım sivrilik nasıl yumuşar hangi konuda yardım istiyorsunuz olayların olumlu yanlarından bakmakta üstüme yok polyanacıyım bardağın dolu tarafı hesabıama bu sefer tersi olmasın herşeye ılımlı yaklaşan hatun

Ayy canımm yazını okurken dedim işte böyle birine ihtiyacım varr..konuyu okumuşsundur zaten..benim erkeklerin egosunu okşayamama ve onlara kendilerini değersiz hissettirme sorunum var..dediim gibi başta baktıysan yazdıklarıma kız arkadaşlarımla mis gibi aram ama erkekler çok ukala fevri ve sivri dilli buluyo beni maaalesef bunlardan biri de eşim..nekadar dedimse de seni kırmak niyetim yok yetişme tarzım böyle vs vs anlatamadım...haasılıııı, tatlı dilli edalı işveli, şirin sözlü ve özellikle varsa bi yolu şu erkeklerle düzgün iletişim kuran biri olmak istiyorumm...ay iyce kafayı yedirttiler canım eleştire eleştiree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…