- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi fernandohoze
canım soğuk bi yapım yok ama biraz ukala mı buluyo, ya da nebileyim ben kız arkadaşlarıma davrandığım gibi mi davranıyorum da kendini ciddiye almadığımı düşünüyo anlamadımher konuşmadan sonra karşındakinin erkek olduğunu unutma diyo...halbuki hiç sesimi yükseltmem ve hakaret fln asla etmem ama çok ağır konuşuyosun diyo...mesela bir konuda ben asla şöyle yapmam dedi geçen..ben de ' bence yaparsın' dışardan bir gözle bana yaparmışın gibi geliyo dedim...o da benim asla yapmam dediğim şeyde bence demek sana güvenmiyorum demektir dedi..çok kırıcısın dedi
((
Belkide öyledir canım şımarık yetiştim dedin ya sana normal gelen davranışlar belki eşine öyle gelmiyordur..Eşin sanırım senin ona uymanı istiyor yani onun dogrusu sanada dogru olmalı şeklinde yada sen gerçekten alaycı bir şekilde konuşuyorsun farkında olmadan :26: Canım biraz dene bakalım onun dedigi gibi birisi olmayı yani dikkat et bakalım bişeyler değişecekmi değişirse zaten sorun sendedir değşmezse eşin huyundan dolayı yani dedigim gibi senin ona uymanı istiyordur