Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmedi ki mesaj. Bu 3.ceza alışım. Hiç gelmedi bana uyarı.Muneden mesaj geliyor ya, hani orada hangi konu icin ceza aldigin yaziyor. Konuya tiklayinca direk sikayet edilen mesaji gorebilirsin.
kib tusuna basildi mi suçlu suçsuz ceza veriliyor ben bunu anladım bu sitede.yargısız infazSalı günü ceza almışım hem de 2 gün. Hata diyor kurallara uymadınız diyor bir de. Peki ben hangi kurala uymadım ve 2 gün ceza aldım. Bunun açıklaması olmazsa ben nerede hata yaptığımı bilemem ki?
aynen bi oku bari dimi öncesini sonrasını cat ceza bana 2 günde degil 1 hafta yuhhhhkib tusuna basildi mi suçlu suçsuz ceza veriliyor ben bunu anladım bu sitede.yargısız infaz
Saldırdı derken puhahhha...Ben seni o gün kiblemedim şikayet etmedim senin sayende bende ceza aldım şikayet etmişin bacımHe yaa bende anlamadım üye geldi saldırdı alıntılama hanımefendi beni dedim ceza aldım 2 gün
Ne alaka??
benim de böyle salak saçma cezalarım oldu anlamvermediğim ama şikayet ettiğim ayan beyan hakaret etmiş bacılar fink atıyor örneğin ...He yaa bende anlamadım üye geldi saldırdı alıntılama hanımefendi beni dedim ceza aldım 2 gün
Ne alaka??