Ben niye ceza aldım ki?

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.180
248
Salı günü ceza almışım hem de 2 gün. Hata diyor kurallara uymadınız diyor bir de. Peki ben hangi kurala uymadım ve 2 gün ceza aldım. Bunun açıklaması olmazsa ben nerede hata yaptığımı bilemem ki?

Muneden mesaj geliyor ya, hani orada hangi konu icin ceza aldigin yaziyor. Konuya tiklayinca direk sikayet edilen mesaji gorebilirsin.

Salı günü ceza almışım hem de 2 gün. Hata diyor kurallara uymadınız diyor bir de. Peki ben hangi kurala uymadım ve 2 gün ceza aldım. Bunun açıklaması olmazsa ben nerede hata yaptığımı bilemem ki?
kib tusuna basildi mi suçlu suçsuz ceza veriliyor ben bunu anladım bu sitede.yargısız infaz

Ben kimseye de bir şey demedim. Alıntılama beni bile demedim. Niye ceza aldığımı öğrenmek istiyorum. Hem kib tuşu ne madem o kadar etkili ben de kullanıyım arada :KK55:

Nasıl kibleriz o zaman başka arkadaşları? Biraz biz de yargısız infaz yapalım:)

Msj geliypr banada ben zaten biliyorum banlanıcağım zamanı zaten :KK53: artık banlanmamalıyım çok uzun süre gidiyorum :KK45:

He yaa bende anlamadım üye geldi saldırdı alıntılama hanımefendi beni dedim ceza aldım 2 gün

Ne alaka??
Saldırdı derken puhahhha...Ben seni o gün kiblemedim şikayet etmedim senin sayende bende ceza aldım şikayet etmişin bacım

Lütfen basit sebeblerle kimse kimseyi kiblemesin..okunmadan ceza kesiliyor.Biri diyor bana yazma öteki diyor burdan git şikayet ederim herkes güzelce konuşabilir ..abartmayın efem

Back
X