• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben o kadar takla attım bakmadi...

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
offf hanimlar off.. bugün yine anladim ki istedigimiz seyler olmuyormus.. yada olmamaya niyetli..

Yurt disindayim.. Ögrenciyim..

Universite deki bir grubun (Türk hepsi) bundan 2 hafta önce hazirladigi davetiye ye gitmistim. Orda daha önce facede fln gördügüm bir cocugu gördüm ve cok yakisikli buldum tam bana göre dedim uzaktan tanidigim kadariyla.. herneyse cocuk beni yandan gördü o gün ama hic yüz yüze gelmedik. bu günden 1 hafta gecti ve ben yine bir davetiye de gördum kendisini. Benj görmesi icin kac takla attim ama olmadi BIR TÜRLÜ BANA BAKMADI :(

herneyse o aradan 1 hafta yine gecti ve yine bir davetiye de oda ordaydi.m saka gbi dedim.. bu seferde ayni sekil takla attim görsün beni diye yemek almak icin büfeden sirada bekliyodu bende tam almistim YANINDAN gectimde yinede basini kaldirip bakmadi :( HIC BAKMADI bana anlicaniz.. fakat bu büfeden birsey alirken daha sonra büfede calisan kisiyle arkadasim selamlasirken hal hatir sorarken biraz yuksek sesle konustular ve bu sefer o cocuk arkadasima bakti DIREK! ama hemen geri basini egdi.. ama nasil bakisti hemde arkadasima.. ya cok zoruma gitti. anladim ki kismetin seni buluyor takla atmaya gerek yokmus aslinda.. zaten bu dünyada ne istediysem böyle oldu.. bütün istedigm seyler etrafimdaki insanlarda.. cok üzüldüm ya ve zoruma gitti.. tabi arkadasimin haberi yok onun ona baktigindan.. öyle iste . .. sonra diyorum ulan tipsizin tekisin sana kim baksin.. tatlisin diyolar ancak bana.. 23 yasindayim ama 18 gibi anca gosteriyorum minyonum boy yok.. balik etliyim.. dertleniyorum böyle sonra geciyor iste :( :( :( :( :( aglicam :( bir akil verseniz :( acaba bu cocuk anladi mi takla attigimi beni begenmedi de mi sifatima bakmiyor hic.. aslinda hic yapmam böyle seyler bir erkek icin ama bu cocuk baska iste cok sindi icime :(

Hic hayatimda platonik ask yasamadim hatta bu platoniklige mantik dahi yurutemiyorum o yuzden ben olsam soyle soyle yaparim diyecek biseyim yok.
Sadece bu kadar takılmana degmez diye dusunuyorum tanimiyorsun bile ve ustelik seninle hic ilgilenmemis en fazla ne hissedebilirsin ki bu kadar takintiya goturme bu işi derim beyninden uzaklastirmaya bak

Hic hayatimda platonik ask yasamadim hatta bu platoniklige mantik dahi yurutemiyorum o yuzden ben olsam soyle soyle yaparim diyecek biseyim yok.
Sadece bu kadar takılmana degmez diye dusunuyorum tanimiyorsun bile ve ustelik seninle hic ilgilenmemis en fazla ne hissedebilirsin ki bu kadar takintiya goturme bu işi derim beyninden uzaklastirmaya bak
kimse sevmedi bizde böyld.platonik yasiyoruz iste :(

Benim de mantığım platonik aşkı almıyor. Bir insan kendisine umut vermeyen, ve bazen tanımadığı bir insana nasıl aşık olabiliyor? Ya da hissettiğini aşk sanıyor. Her neyse. Tanımadığınız etmediğiniz biri. Bugün bundan hoşlanmışsınız, yarın başkasından hoşlanırsınız. Karşı taraf da birgün sizle ilgilenir, tamamlanırsınız. Yani bunda dertlenecek bir şey yok. Belki o kişi başkasına ilgi duyuyor da olabilir.

Bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen. :KK14:

Hoşlanılan kişiyi ilgi göremeyince hırs yapıp takıntı hâline getirme galiba; yani diğer hanımların yorumlarına bakınca evet, platonik "aşk"ın mantıklı bir tarafı kalmıyor.

Hissettiklerinizi anlıyorum ama üzerine düşmeyince zamanla atlatırsınız sanırım, en azından bende öyle olmuştu.:p

offf hanimlar off.. bugün yine anladim ki istedigimiz seyler olmuyormus.. yada olmamaya niyetli..

Yurt disindayim.. Ögrenciyim..

Universite deki bir grubun (Türk hepsi) bundan 2 hafta önce hazirladigi davetiye ye gitmistim. Orda daha önce facede fln gördügüm bir cocugu gördüm ve cok yakisikli buldum tam bana göre dedim uzaktan tanidigim kadariyla.. herneyse cocuk beni yandan gördü o gün ama hic yüz yüze gelmedik. bu günden 1 hafta gecti ve ben yine bir davetiye de gördum kendisini. Benj görmesi icin kac takla attim ama olmadi BIR TÜRLÜ BANA BAKMADI :KK43:

herneyse o aradan 1 hafta yine gecti ve yine bir davetiye de oda ordaydi.m saka gbi dedim.. bu seferde ayni sekil takla attim görsün beni diye yemek almak icin büfeden sirada bekliyodu bende tam almistim YANINDAN gectimde yinede basini kaldirip bakmadi :KK43: HIC BAKMADI bana anlicaniz.. fakat bu büfeden birsey alirken daha sonra büfede calisan kisiyle arkadasim selamlasirken hal hatir sorarken biraz yuksek sesle konustular ve bu sefer o cocuk arkadasima bakti DIREK! ama hemen geri basini egdi.. ama nasil bakisti hemde arkadasima.. ya cok zoruma gitti. anladim ki kismetin seni buluyor takla atmaya gerek yokmus aslinda.. zaten bu dünyada ne istediysem böyle oldu.. bütün istedigm seyler etrafimdaki insanlarda.. cok üzüldüm ya ve zoruma gitti.. tabi arkadasimin haberi yok onun ona baktigindan.. öyle iste . .. sonra diyorum ulan tipsizin tekisin sana kim baksin.. tatlisin diyolar ancak bana.. 23 yasindayim ama 18 gibi anca gosteriyorum minyonum boy yok.. balik etliyim.. dertleniyorum böyle sonra geciyor iste :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: aglicam :KK43: bir akil verseniz :KK43: acaba bu cocuk anladi mi takla attigimi beni begenmedi de mi sifatima bakmiyor hic.. aslinda hic yapmam böyle seyler bir erkek icin ama bu cocuk baska iste cok sindi icime :KK43:

Gorecek olduktan sonra her turlu gorur.
Kafanizdan kurupta beklenti icerisine girmeyin uzulsunuz.
Ben lisedeyken hoslandigim cocuk bana bakmiyor, umrunda degilim diye icim icimi yerdi.
Hani alimlida biriyim ama bu bakmazdi bana.
Cocukla yillar sonra karsilastik ve hadi bir cay icelim dedik.
Tabu eski duygular bitmis, herkes evli barkli, liseden arkadas gibi oturduk.
Sonra bana acildi...
Ben senden o zamanlar hoslanirdim ama cesaretim hic olmadi. Red etmenden korktum dedi.
Yani bazen dusundugumuz gibi olmuyor. Ben de deli olurdum kesin beni begenmiyor derdim ama oyle degilmis.
Siz de cok takmayin bence..
Kismetinizde varsa her turlu olur.

Platoniklikte dünya starı olarak, aşkım bitince sevdiğim tipleri göresim dahi gelmiyor, tövbe yarabbi bu ney böyle diyorum. Kendime sinir oluyorum açıkçası. Şuan sen onun 4te4lük görüyorsun ama ilgin bittiğinde üf bunu mu sevmişim dahi dersin, merak etme.

Birde aşk tribine girme benim gibi, geleceği varsa zaten gelir birisi, içten içe ; karşı tarafın haber olmadan girdiğimiz aşk tribinden biz zararlı çıkıyoruz

Birincisi sen hoslanmissin cocuktan ama o belki hoslanmadi belki senin varligindan haberi yok belki de baskasina asik hayatinda biri var? Hos degil ha bire taciz eder gibi bakman. Zaten kismetinde varsa o gelir seni bulur.
İkincisi de minyonum balik etliyim demissin bunu takinti haline getirme bosver kuzum minyonluk iyidir unutma "bodur tavuk her daim piliçtir" :KK15:

Davetiye bir davete çağrıdır, genellikle kağıda basılır. Gidilen toplantının kendisi davettir.
Takla attım derken ne kastettin? Gözümde canlandırınca komik geldi. Hayırlısı olsun.
Türkcede elimden geleni yaptim, cok ugrastim gibi manalara abartili bir sekilde anlam yüklenerek "takla attim" denir.

Ciddi ciddi takla atsan o zaman garanti ilgisini cekerdin. Biraz atak ol Ahmet de mesela koluna dokunup sonra pardon benzetmisim de. En kolay kendini gösterme yolu

Belki hayatinda biri vardir? Bide bazi erkekler bu tip hareketlerle ne yapmak istedigini Anlamaz anca konusman lazım.

valla açıkca gidip kendini tanıt.
yabancı dimi bu çocuk yabancıysa zaten yadırgamaz muhabbet sohbet olur dilimi geliştiriyorum falan dersin.
türkse gidip yine kendini tanıt türkiye de hangi okulda bölümde vs sor muhabbet aç birine çok bnezettim de

Back
X