- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
offf hanimlar off.. bugün yine anladim ki istedigimiz seyler olmuyormus.. yada olmamaya niyetli..
Yurt disindayim.. Ögrenciyim..
Universite deki bir grubun (Türk hepsi) bundan 2 hafta önce hazirladigi davetiye ye gitmistim. Orda daha önce facede fln gördügüm bir cocugu gördüm ve cok yakisikli buldum tam bana göre dedim uzaktan tanidigim kadariyla.. herneyse cocuk beni yandan gördü o gün ama hic yüz yüze gelmedik. bu günden 1 hafta gecti ve ben yine bir davetiye de gördum kendisini. Benj görmesi icin kac takla attim ama olmadi BIR TÜRLÜ BANA BAKMADI
herneyse o aradan 1 hafta yine gecti ve yine bir davetiye de oda ordaydi.m saka gbi dedim.. bu seferde ayni sekil takla attim görsün beni diye yemek almak icin büfeden sirada bekliyodu bende tam almistim YANINDAN gectimde yinede basini kaldirip bakmadi
HIC BAKMADI bana anlicaniz.. fakat bu büfeden birsey alirken daha sonra büfede calisan kisiyle arkadasim selamlasirken hal hatir sorarken biraz yuksek sesle konustular ve bu sefer o cocuk arkadasima bakti DIREK! ama hemen geri basini egdi.. ama nasil bakisti hemde arkadasima.. ya cok zoruma gitti. anladim ki kismetin seni buluyor takla atmaya gerek yokmus aslinda.. zaten bu dünyada ne istediysem böyle oldu.. bütün istedigm seyler etrafimdaki insanlarda.. cok üzüldüm ya ve zoruma gitti.. tabi arkadasimin haberi yok onun ona baktigindan.. öyle iste . .. sonra diyorum ulan tipsizin tekisin sana kim baksin.. tatlisin diyolar ancak bana.. 23 yasindayim ama 18 gibi anca gosteriyorum minyonum boy yok.. balik etliyim.. dertleniyorum böyle sonra geciyor iste
aglicam
bir akil verseniz
acaba bu cocuk anladi mi takla attigimi beni begenmedi de mi sifatima bakmiyor hic.. aslinda hic yapmam böyle seyler bir erkek icin ama bu cocuk baska iste cok sindi icime 
Yurt disindayim.. Ögrenciyim..
Universite deki bir grubun (Türk hepsi) bundan 2 hafta önce hazirladigi davetiye ye gitmistim. Orda daha önce facede fln gördügüm bir cocugu gördüm ve cok yakisikli buldum tam bana göre dedim uzaktan tanidigim kadariyla.. herneyse cocuk beni yandan gördü o gün ama hic yüz yüze gelmedik. bu günden 1 hafta gecti ve ben yine bir davetiye de gördum kendisini. Benj görmesi icin kac takla attim ama olmadi BIR TÜRLÜ BANA BAKMADI

herneyse o aradan 1 hafta yine gecti ve yine bir davetiye de oda ordaydi.m saka gbi dedim.. bu seferde ayni sekil takla attim görsün beni diye yemek almak icin büfeden sirada bekliyodu bende tam almistim YANINDAN gectimde yinede basini kaldirip bakmadi