Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Gelecek gelmeli, gelin olmak bunu gerektirir hazır cevap olmalısın yoksa çok üzülürsün 😃 hiç bişey diyemiyorsan patlat bir kahkaha o öyle diyince niye güldün diye sorgulasın kendini😄
Ben daha yolun çok başındayım ne bileyim işte böyle size danışarak falan öğrenecem artık 5 aylık gelinim daha

Ben daha yolun çok başındayım ne bileyim işte böyle size danışarak falan öğrenecem artık 5 aylık gelinim daha
O sana nisbet yapıyor o zaman fazla da takma, benim ailem de bana âşık dersin, kardeşlerim ölür yoluma de işte elinde ne varsa sende onu çatlat bi daha demez 😃

Evet kuzum eşi asker geldiğinde kv kıskanıyo gece 12 de yatmalarına rağmen yine kıskanıyo hediye almışlar diye kv dudaktan öpmüş
Valla şok içinde okudum yazdığınızı bence bu hastalık resmen :skandal: sanırım ben böyle bir şeye sessiz kalamaz birbirine katardım evi

Hemde ne biçim küçük görmek hafife almak diye değil bende hemşireyim ama hastalığını kullanarak işliyo onuda
Kadin kadın teneşir paklar seni bu yaştan sonra , azdin kudurdun zaarr bu ne şehvet diye dalga geç laf sok kız sen de utansın kalbine iner de kurtulursun belki tövbe yarabbimm

Ayy midem bulandi kadindan!Dudagindan optugu an kiyameti koparmaliydinn.Anneyse anne benimde oglum var koca kazik olacak dudagimdan opecek ya da ben opecem simdi bayilacam:oha:Asikmis bidee aski yanlis yerde arion de gicik et onu yanindayken sirnas guzel giy disari cikin hatta evi ayir esinede anlat annesinin yaninda anlat ama bunlardam dolayi de.Tabi anneni anliyorum (galiba esi yok)ama benim psikolojim bozuluyor hayatim dee annesini sikayet eder gibi degil magdur olarak yap bunu😉

Dediğin çok doğru artık umrumda değil zaten söyleyeceğimide fazlasyla söyledim her sefernde bu sefer yine kavga ettik yeni açtım ağzımı yumdum gözümü kaynanaya ohh oldu büuüğüm saygı gösteriyim dedkçe ağzıma ettiler bnde insanım bende bi ananın evladıyım kimsenim benim psikolojimi bozmaya hakkı yok genç yaşımda kendimi yedirtmm kimseye çok şükür mesleğimde varken hele çok haklısn dediklerni yapmaya devam edicem teşekkür ederim canım
Bak mesela bugun benim abi dedigim insan ben hamileyken allah belani versin dedi neyse dedim uzatmadim bugunde aynisini yaptiginda mesajlarin resmini cekip babama attim ve olanlari soyledim ben hamileyken bile beddua etti diye hala hakaret edince mu mesajlari alir savciliga giderim dedim ki giderim babam olsun bana kufur etsin umrum olmaz bu dunyaya birkere geliyoruz kaldiki kaynana k.peder benim annem ve kizim yanimda olsun diger insanlar boş sakin kendini ezdirme rezil olmak pahasina sende kiz sesini duyur ben oyle yaptim simdi biri bana bisey dese k.peder atliyor savunuyor nedense bosver kocada bir yere kadar eger esinde sana psikolojik siddet uygulayacaksa meslegin var cocugun yokken kendini kurtar ben kactim ailem arkamda degil buyuk kavgada kizimizi aliriz dedigiklerunde ne aileye ne kocaya ihtiyacim var dedim o zaman cocugum da yok giderim bir sehre ise girer hayatimi kurar yasarim insan gibi dedim

Eşimde ailemde kalmamı istemiyo millet konuşur eder diye ama tabi eşim uzakta ve ona davulun sesi hoş geldipi için beni anlamıyo

Millet ne konuşacak , Ne milletmis bu yahu. .

Sizin bir anlık uzuntunuzu bile o millete degismemeliydi.

Is esinizde bitiyor.

Dudaktan öpme cesareti eşiniz veriyor. Büyük tepki verseydi o da kendine gelirdi.

Kundaktaki bebeği bile dudağından öpmek için bin defa düşünüyor anneler. Çok tuhaf, akıl almaz.

Boyle kadinlarin erkek cocuklarina tapmasina hic anlam veremiyorum. Benimde iki tane oglum var, ama buyuyup evlendikten sonra eslerini benden bir tik daha ustun tutmalarini isterimki hep huzurlu olsunlar!
Ama taparcasina sevmek nedir yaa

Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum 🤷‍♂️
Bu erkek anneleri gerçekten eğitilmeli, tedavi edilmeli veya bişey olmalı.Kesinlikle anne olmalarından dolayı saygım sonsuz ama gelinini kendine rakip görmesi hastalıklı ruh halinin vücut bulmuş hali.

Madem bu kadar çok seviyor aşık tı neden senin günahına girdi öpmek kısmını okuduğumda kaynar sular altında kaldım keşke o an bu ne ahlaksızlık diyip kapıyı carpsaydin evlilikte çoğunlukla alttan alınmasından yanayım ama Allah korusun aynı şeyleri yaşamış olsam o an o dakika tüm ipleri kopartırım. Rabbim yardımcın olsun sabir versin

Eşinizi dudağından öpen bir kayınvalide var farkindamisin iz? Hiç normal değil ne eşim görüşebilir ne ben böyle saçmalık olabilir mi?
Hadi oğluna sarılır canım der aşkım der aşığım ben oğluma der neyse herkes oğluna sarılıp yanağından opebilir sonuçta anası .. ama dudak nedir ya iğrenç .. eşiniz ne diyor buna ? Birde aynı evdeymişiniz dudaktan öpülduğü dakika tiksinir evi terkederim. .

Allahim yardimciniz olsun.

Benimde oglum var 2 yasinda. Bugüne kadar o bebegi bile dudagindan asla öpmedim öpmem de. Anca büyüyünce evlenince esi öper😊 kücük cocuk cok öpülsede edilsede ne kendim nede bir baskasina simdi bile buna asla müsade etmem.

Back
X