- 24 Ocak 2020
- 173
- 79
- 48
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
Bende bilemedim valla ama hasta olduğu kesin dimi sadece böyle düşünen ben değilimKayınvaliden ne çeşit bi ruh hastası acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilemedim valla ama hasta olduğu kesin dimi sadece böyle düşünen ben değilimKayınvaliden ne çeşit bi ruh hastası acaba![]()
Ben daha yolun çok başındayım ne bileyim işte böyle size danışarak falan öğrenecem artık 5 aylık gelinim dahaGelecek gelmeli, gelin olmak bunu gerektirir hazır cevap olmalısın yoksa çok üzülürsünhiç bişey diyemiyorsan patlat bir kahkaha o öyle diyince niye güldün diye sorgulasın kendini
![]()
O sana nisbet yapıyor o zaman fazla da takma, benim ailem de bana âşık dersin, kardeşlerim ölür yoluma de işte elinde ne varsa sende onu çatlat bi daha demezBen daha yolun çok başındayım ne bileyim işte böyle size danışarak falan öğrenecem artık 5 aylık gelinim daha
Bidahakine öyle yaparımO sana nisbet yapıyor o zaman fazla da takma, benim ailem de bana âşık dersin, kardeşlerim ölür yoluma de işte elinde ne varsa sende onu çatlat bi daha demez![]()
Kesinlikle ..Seni gıcık etmek için de böyle ruh hastası gibi davranıyor olabilirBende bilemedim valla ama hasta olduğu kesin dimi sadece böyle düşünen ben değilim
Valla şok içinde okudum yazdığınızı bence bu hastalık resmenEvet kuzum eşi asker geldiğinde kv kıskanıyo gece 12 de yatmalarına rağmen yine kıskanıyo hediye almışlar diye kv dudaktan öpmüş
Bende okuyunca şok oldum kv gelinle yarış içinde resmenValla şok içinde okudum yazdığınızı bence bu hastalık resmensanırım ben böyle bir şeye sessiz kalamaz birbirine katardım evi
Kadin kadın teneşir paklar seni bu yaştan sonra , azdin kudurdun zaarr bu ne şehvet diye dalga geç laf sok kız sen de utansın kalbine iner de kurtulursun belki tövbe yarabbimmHemde ne biçim küçük görmek hafife almak diye değil bende hemşireyim ama hastalığını kullanarak işliyo onuda
Bak mesela bugun benim abi dedigim insan ben hamileyken allah belani versin dedi neyse dedim uzatmadim bugunde aynisini yaptiginda mesajlarin resmini cekip babama attim ve olanlari soyledim ben hamileyken bile beddua etti diye hala hakaret edince mu mesajlari alir savciliga giderim dedim ki giderim babam olsun bana kufur etsin umrum olmaz bu dunyaya birkere geliyoruz kaldiki kaynana k.peder benim annem ve kizim yanimda olsun diger insanlar boş sakin kendini ezdirme rezil olmak pahasina sende kiz sesini duyur ben oyle yaptim simdi biri bana bisey dese k.peder atliyor savunuyor nedense bosver kocada bir yere kadar eger esinde sana psikolojik siddet uygulayacaksa meslegin var cocugun yokken kendini kurtar ben kactim ailem arkamda degil buyuk kavgada kizimizi aliriz dedigiklerunde ne aileye ne kocaya ihtiyacim var dedim o zaman cocugum da yok giderim bir sehre ise girer hayatimi kurar yasarim insan gibi dedimDediğin çok doğru artık umrumda değil zaten söyleyeceğimide fazlasyla söyledim her sefernde bu sefer yine kavga ettik yeni açtım ağzımı yumdum gözümü kaynanaya ohh oldu büuüğüm saygı gösteriyim dedkçe ağzıma ettiler bnde insanım bende bi ananın evladıyım kimsenim benim psikolojimi bozmaya hakkı yok genç yaşımda kendimi yedirtmm kimseye çok şükür mesleğimde varken hele çok haklısn dediklerni yapmaya devam edicem teşekkür ederim canım
Eşimde ailemde kalmamı istemiyo millet konuşur eder diye ama tabi eşim uzakta ve ona davulun sesi hoş geldipi için beni anlamıyo
Bu erkek anneleri gerçekten eğitilmeli, tedavi edilmeli veya bişey olmalı.Kesinlikle anne olmalarından dolayı saygım sonsuz ama gelinini kendine rakip görmesi hastalıklı ruh halinin vücut bulmuş hali.Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum![]()
Evet kuzum eşi asker geldiğinde kv kıskanıyo gece 12 de yatmalarına rağmen yine kıskanıyo hediye almışlar diye kv dudaktan öpmüş