Ben, persona non grata'yım yani istenmeyen kişiyim. Ben, kötü biriyim....

Evet çok aradım sordum, hiç dönüş alamadım. Üzülen ben oldum, onlar evde yok ya da çalsın çalısn ben açmayım ile hayatlarında beni yok sayabiliyorlar. Ben onda değilim zaten, en ufak bişeyde asıl yüzleri ortaya çıkıyormuş ben bunları görememişim. Asıl ona üzüldüm. Evet, internette herşeyi kolayca arayabilirim, isteyebilirim ama önemli olan o değil, bizim de yeğenimiz var, bu evladın elinden tutalım diyen yok.
Hayat bugün acı bir ders verdi. Akraba var gününde ortaya çıkar, dost, ahbap, can yoldaşı zor gününde ortaya çıkar. Burada çok ince düşünceli, gerçekten çok kibar, insan evladı pırıl pırıl insanlar varmış. İşte bu konu ile bunları öğrendim. Çözüm üreten, üzülme diyen, yargılamayan, sorunun nedenini dibini kurcalayan, tozları silkeleyip üztünü parlatan, ha demek ki elimizdeki bu, buna göre düşünelim diyerek anında çözüm üreten son derece zeki arkadaşlarımız var.
Herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Zaten ipek, chess, songül hemen gelirler yanıma. Özel ve pırlanta kadar parlaktırlar.
Hypatia zaten ayrı, onun ne kadar özel olduğunu da anladım.
herkese ayrı ayrı teşekkürler. Doğru kendimi hırpalamak için bahane bulmuşum.

güzel sözlerine teşekkür ederim canım.
kendini hırpalamak için bahane değil bunlar yani gerçek, kim olsa üzülür kırılır, zaten zor olan takmamaıyı başarmak, ben senin başaracağına inanıyorum
zaten hayat şartların çok kolay değil, bi de değmeyecek insanlar için kendini üzme derim, hayat kısa hiç değmez inanki, ama dönüş yaparlarsa sen samimi olmaya devam et derim, bakarsın insafa gelirler
:34:

baştan sona okudum söylenmesi gereken her şey söylenmiş zaten, ben de size hakettiğiniz değeri vermeyenler için çaba sarfetmemeniz gerektiğini düşünenlerdenim. sizden değer görmeyi hak eden er ya da geç yanınızda (fiziken olması şart değil tabii) olur zaten, e hak etmeyen için niye siz kendinizden daha fazla veresiniz ki?

benim "teyzem", "amcam" olarak tanıttığım kişilerin çoğunluğu aile dostumuzdur, 40 yıllık dostluklardan sonra kandan daha kan, candan daha can olmuşlardır, akrabalarımızın çoğu ise sadece akrabadır işte... ne mutlu ki candan arkadaşlarınız varmış, onlara sarılın "can dostu" diye bir tabir varken "can akraba" olmaması garip değil mi?

evladınızı ben dahil olmak üzere "yeğeni" olarak gören çok kişi olduğuna eminim bu "sanal" ortamda, siz de lütfen emin olun, kendi adıma yeğenim için yapabileceğim ne olursa hazırım lütfen aklınızda bulunsun.

İnsanın akrabası hayatından nasıl çıkar ki? Sizin ya da eşinizin akrabalarınız yanınızda olmayabilir, yani madde anlamında mesela 10 dakikalık uzakta olmayabilir, ya da aynı kentte yaşamayabilirsiniz, ben de aynı durumdayım. Ben de akrabalarımdan uzaktayım ama siz telefon açtığınızda size manevi olarak destek olacak, ya da sizin aramanızı beklemeyip sizi arayacak hal hatır soran akrabalarınız mutlaka vardır. Ben akrabalarım yanımda olsun derken tam olarak bunu demek istiyorum. Günlerce aramazsam, günlerce aramazlar. Aradığımda ya lütfen konuşurlar ya da teli açmazlar. Ben tam olarak neden böyle diyorum, normali nedir? Akrabalar birbirlerini ararlar mı yoksa sadece biri mi arar? Akrabalar biribirlerinin dertlerini paylaşırlar, biribirlerini düşünürler, merak eder ve özlerler. Ben aramazsam arayanım olmadığı için istenmediğimi, arada idare edildiğimi düşünmeye başladım.

Yok işte..herkesin akrabası destek olmuyor,hatta köstek oluyorlar çoğu zaman.Akraba diye fazla güvenmeyin derim,onların yerine arkadaş edinin kendinize.Genellikle candan bir arkadaş,dost akrabadan daha çok bize destek oluyor.

tamam canım da...Sen bir şey mi yaptın hani soğuk davranmak falan değil bunlar senden nefret ediyorlar sanki...

baştan sona okudum söylenmesi gereken her şey söylenmiş zaten, ben de size hakettiğiniz değeri vermeyenler için çaba sarfetmemeniz gerektiğini düşünenlerdenim. sizden değer görmeyi hak eden er ya da geç yanınızda (fiziken olması şart değil tabii) olur zaten, e hak etmeyen için niye siz kendinizden daha fazla veresiniz ki?

benim "teyzem", "amcam" olarak tanıttığım kişilerin çoğunluğu aile dostumuzdur, 40 yıllık dostluklardan sonra kandan daha kan, candan daha can olmuşlardır, akrabalarımızın çoğu ise sadece akrabadır işte... ne mutlu ki candan arkadaşlarınız varmış, onlara sarılın "can dostu" diye bir tabir varken "can akraba" olmaması garip değil mi?

evladınızı ben dahil olmak üzere "yeğeni" olarak gören çok kişi olduğuna eminim bu "sanal" ortamda, siz de lütfen emin olun, kendi adıma yeğenim için yapabileceğim ne olursa hazırım lütfen aklınızda bulunsun.

Çok teşekkür ederim inceliğiniz ve kibarlığınız için. Doğru, aslında sanal alemde birbirimizi hiç görmüyoruz ama biribirimize yetişiyoruz. Nefis bişey bu.
Doğru, birbirimizi hiç tanımıyoruz, Dünyanın bir ucunda yaşayanımız da var, belki komşuyuz birbirimize haberimiz yok.
Belki markette çarpıştık, birbirimize yol verdik...
Tanımıyoruz birbirimizi..
Ama aslında çok uzun zamandır beraberiz.
Teşekkür ederim hepinize. Ayrı ayrı...:69:

Çok teşekkür ederim inceliğiniz ve kibarlığınız için. Doğru, aslında sanal alemde birbirimizi hiç görmüyoruz ama biribirimize yetişiyoruz. Nefis bişey bu.
Doğru, birbirimizi hiç tanımıyoruz, Dünyanın bir ucunda yaşayanımız da var, belki komşuyuz birbirimize haberimiz yok.
Belki markette çarpıştık, birbirimize yol verdik...
Tanımıyoruz birbirimizi..
Ama aslında çok uzun zamandır beraberiz.
Teşekkür ederim hepinize. Ayrı ayrı...:69:

rica ederim
bu arada dün akşam (artık nasıl takıldıysam konuya) aklıma şöyle bir olasılık geldi... çok mu senaryoya kaçıyor takdiri size ait elbette
hani siz eşinize söylediniz ya çocuğun iyiliği için ailemin yakınlarında olmak istiyorum diye... acaba eşiniz onları arayıp "yuvamızın yıkılmasına neden olacaksınız, size güvenip çekip gitmekten bahsediyor" vs gibi kısmi gerçek kısmi abartı kısmi gerçek dışı bir şeyler söyleyip görüşmemelerini (yüzvermemelerini) falan telkin etmiş olabilir mi???

ben anlamadım sanırım eşiniz polis ve kardeşiniz iş adamı eğer babadan kalmaysa bu hisseler sizin de hakkınız var

konunu yeni okudum boşver takma kafana kimseyi canım
ben şunu öğrendim bu dünyada herkese hakettiği kadar değer vereceksin.insanlardan ne alıyorsan onu vereceksin fazlasını değil:19:
kimse mükemmel değil bunu unutma kendini de asla küçük görme.:31:

Konu hortlamış. Ama yazmadan geçemeyeceğim. Sizi istemedklerini sanmıyorum. Ama öyle düşünüyosanz boşverin siz de görüşmeyin. İstemiyolar diyosunuz. En azndan "zarar vermiyolar". Bizim bazı akrabalarımız tam 'akbaba' cinsinden. Görüşmüyoruz. Rahatız. Dostlarımız yetiyo bize.

akrabami bazen akrep yapmiyor onlarin yaptiklariniiiii
yasim 40 yaklastikca akilandim heral ben yurt disinda yasiyorum
türkiyedekiler burdakileri bir eli yagda bir eli balda sandilar her para istediklerinde cok olmasa bile elimden geldigi kadar yardim ettim ama yok demeyi ögrenince bizden kötüsü olmadi simdi internette konusuyoruzya cikarlari olmayinca interneti bile gönülsüz aciyorlar haaa akraba dediysemde yabanci deyil biri kiz kardesim biri annemmm para gönderince beni seviyorlar göndemesem hic orali deyiller eskidenmis can ciye diye düsünüyorum simdi her kezin cikar menfaat iliskisine dönmüssss
artik diyorum kim olursa olsun kimse beni üzemez param icin seven sevmesin beni annem bile olsa
bunca sene yediklerine saysinlarrrrrrr

Back
X