Konumu biliyorsunuz. Gerçekten çok zor günler geçiriyorum. .bir yanda yıllar sonra yuzlestigim gerçekler. Bir yanda umutlar. İcimdeki sıkıntı kemirdikce kemiriyor. Yıllarca aldatilmisim ..Gozumle görmedim ama yerimde kim olsa anlardı bunları ..
Bi kez telefonunda Kayıtlı bi ev adresi.
Başka bigün bulunduğumuz şehirde randevu evi aratilmasi Google'dan
Telefonunun aynısı 2. Tel.ve 2. Bi hat.
Falanca yer deyip gitmeyisi ve o gün gitme vaktine kadar görüştüğü herhangi bir kız.
Bekar bi arkadaşının evinde kızlar olduğunu belirttiginde ona aksama sizdeyim mesajı
Ve bu bekar arkadaşının evlenince eşimle asla gorusmeyisi
Gecenin bi yarısı isteyken başka başka kızlarla mesajlar görüşmeler
Bunların hepsi son 5 yılda benim gördüklerim. .hepsinin farklı açıklamaları var. Hepsini başkası yaptı !!
İnanmak istediğim için inanislarim, aldanislarim..
Oysa hayatımda ilk sevgilim ve evlendigim kişi. İlk aşkım. 2 çocuğumun babası. .
Ve gerçek manada bu tür konuların hesabı vs. Hariç hiç tartismadigimiz, hala isimle hitap etmeden canimli bitanemli konuştuğumuz, hayatımda her konuda destek çıkan, asla kisitlamayan, ailesine aSLA ezdirmeyip savunan, çocuklarıyla ilgili, ailesiyle her boş vakti değerlendirmeyi seven, gezmemiz tozmamiz eksik olmayan, istedigimden fazlasını alan, asla şiddet ve hakarete maruz bırakmayan bir eş. .
Oysaki Yukardaki ler de gerçek.
Olanları bir yakın arkadaşım sule, bir alt komşum, bir kizkardesim ve bir de eltim biliyor
Onların tesellileri şu ki gerçekten hepsinde benzer durum var..artık çoğu kişide böyle. Eltim ve komşum devam et diyor. Onlar öyle yapıyor zira. Şule ve irem bana bırakıyor kararı. Çünkü kendileri de benzer durumda kararsız. .
Cogunlugunuz hiç bekleme diyeceksiniz ama ben henüz gerçeklerle yuzlesmis olmanın tesirini Atamadim uzerimden. .beklemek zorundayım, ani karar vermeden ama çok zor dayaniyorum
Dualarım, beddualarim birbirine karışıyor.
Evim darmadaginik yüreğim gibi..
Ne olur iyi şeyler söyleyin
Nasıl bir süre sabredebilirim
Nasıl biraz hayata donebilirim