Ben seni kalbimden bosamisim,resmiyet ne ki!!

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
23
50
Konumu biliyorsunuz. Gerçekten çok zor günler geçiriyorum. .bir yanda yıllar sonra yuzlestigim gerçekler. Bir yanda umutlar. İcimdeki sıkıntı kemirdikce kemiriyor. Yıllarca aldatilmisim ..Gozumle görmedim ama yerimde kim olsa anlardı bunları ..
Bi kez telefonunda Kayıtlı bi ev adresi.
Başka bigün bulunduğumuz şehirde randevu evi aratilmasi Google'dan
Telefonunun aynısı 2. Tel.ve 2. Bi hat.
Falanca yer deyip gitmeyisi ve o gün gitme vaktine kadar görüştüğü herhangi bir kız.
Bekar bi arkadaşının evinde kızlar olduğunu belirttiginde ona aksama sizdeyim mesajı
Ve bu bekar arkadaşının evlenince eşimle asla gorusmeyisi
Gecenin bi yarısı isteyken başka başka kızlarla mesajlar görüşmeler
Bunların hepsi son 5 yılda benim gördüklerim. .hepsinin farklı açıklamaları var. Hepsini başkası yaptı !!
İnanmak istediğim için inanislarim, aldanislarim..
Oysa hayatımda ilk sevgilim ve evlendigim kişi. İlk aşkım. 2 çocuğumun babası. .
Ve gerçek manada bu tür konuların hesabı vs. Hariç hiç tartismadigimiz, hala isimle hitap etmeden canimli bitanemli konuştuğumuz, hayatımda her konuda destek çıkan, asla kisitlamayan, ailesine aSLA ezdirmeyip savunan, çocuklarıyla ilgili, ailesiyle her boş vakti değerlendirmeyi seven, gezmemiz tozmamiz eksik olmayan, istedigimden fazlasını alan, asla şiddet ve hakarete maruz bırakmayan bir eş. .
Oysaki Yukardaki ler de gerçek.
Olanları bir yakın arkadaşım sule, bir alt komşum, bir kizkardesim ve bir de eltim biliyor
Onların tesellileri şu ki gerçekten hepsinde benzer durum var..artık çoğu kişide böyle. Eltim ve komşum devam et diyor. Onlar öyle yapıyor zira. Şule ve irem bana bırakıyor kararı. Çünkü kendileri de benzer durumda kararsız. .
Cogunlugunuz hiç bekleme diyeceksiniz ama ben henüz gerçeklerle yuzlesmis olmanın tesirini Atamadim uzerimden. .beklemek zorundayım, ani karar vermeden ama çok zor dayaniyorum
Dualarım, beddualarim birbirine karışıyor.
Evim darmadaginik yüreğim gibi..
Ne olur iyi şeyler söyleyin
Nasıl bir süre sabredebilirim
Nasıl biraz hayata donebilirim

Arkadaşlarının tavsiyeleri çok ilginç. Bütün ömür takipte kalmak gece yanınıza yattığınızda acaba bugün kimle konuştu diye düşünmek zor olsa gerek

Konunu biliyorum. Öğretmendin ve haziranı bekliyordun ???

Biraz seninkinin hamurunda var gibi.. Yani asla düzelmez türden . Afedersin ama kadın bulamasa dişi sineği bile gözden geçirecek türden maşallah...
Randevu evi aramak nedir ya?
Bi de dilinde de olan, yaptığından zerre utanmayan, pişmanlık duymayan cinsten.

Ayrıl ya da ayrılma demeyeceğim. Zira bunu dediğimizde kötü oluyoruz ancak en azından bunun iflah olmaz cinsten olduğunu kabul et de eğer devam edeceksen düzelteceğim bu Adamı diye kendini yıpratma boş yere.. Enerjine acırım.

O şüphe beynine yerleşmiş bir kere.iyi seyler soylemek isterdim ama seni hayat boyu kemirecek bir yük var artık sırtında..

Yazdiklarinin her kelimesini okurken icimden bi seyler koptu cok uzuldum seni bi kadin olarak anliyorum ama bend3 ayril yada ayrilma demem... sadece dusun gecmisi grlecegi artilari eiksileri dusun... sanki iki.ayri karakter demek ki esinin ozunde kadini degil KADINLAR var... yani baksana bi.ilski degil randevu evleri vs vs vs. Senden degilse bile o iki cocigundan utansin. Bence sadece rabbime dua et bol bol KURAN oku. Sana iyi gelecek gercekten rabbimden iste beddua da etme o zaten layigini bulur...

Sadakatsizlik diğer anlattiginiz iyi ozelliklerin hepsini yok edecek kadar kötü bir özellik. Randevu evi diyorsunuz. Aldatmayi birakin esim benden once bile boyle bir yere gitse bir kadini para vererek dkkalik bir zevk icin (duygu yok cunku) kullanan bir erkekle asla birlikte olmazdim. Ordaki kadinlarin neler diretilerek hatta hapis hayati bile yasatilanlar var buna zorlandigini biliyoruz. Bununla ilgili gecmisten bugune bircok gazetecenin vs arastirmalari ve yazilari ordan kurtulanlarin röportajlari var. Ayrica karim dediği, çocuklarının annesine hastalik bile bulastirabilir. Çok üzüldüm size, eşinize de acidim! Çünkü yaptigi seylere ragmen onu birakmayan ve Rabbimin nasip ettiği evlatlarini göremeyecek kadar kalbi kör olmuş...

Öğretmen misiniz? Neden bu işkenceyi çekiyorsunuz siz daha saygılı daha değerli bir hayatı haketmiyor musunuz üstelik maddi olarak kimseye ihtiyacınız yokken..

Tanidiklarinin tavsiyeleri gerçekten ilginç olmuş nasıl dayaniyorsunuz nasıl dayanacaksjnjz bugün kiminleydi ne yaptı ilişki boyutu neydi bunlarla bas edebilecek misiniz? Tavsiye verenleri dikkate almamanizi öneririm zira bunlara siz katlanacaksiniz onlar değil bu adamla bunları bile bile siz yatıp sarılıp uyuyacaksinjz kimseye bosanjn diyemiyorum vebalini almak istemiyorum. Ama su şartlarda zaten evli değilsiniz evlilik bu değil iyi yönlerini yazmissinjz çok hoş ama bu yönü bütün artilarinj tek kalemde sildi inanın insan esimi başkasıyla nasıl paylaşır nasıl dayanır karar sizin bu şekilde sağlıklı bi anne rolü olacaginiza inaniyor musunuz inşallah herşey GÖNLÜNÜZCE OLUR mutluluklar

2 gün sonra özünde iyi bi insan oldugunicin afettim diceksiniz belkide. Ama kocam diyip yataginiza aldiginiz kisi sadece size ait degilmis. Bunu iyice dusunun. Allah size ve evlatlariniza yardim etsin. Yerinizde olsam kovarim onu o evden kimin koynunda uyumak istiosa oraya gitsin.

Önce kadın doğums gidip sana hastalık bulaştırmış mı bi öğren...bu ilk tavsiyem...ikinci tavsiyem de belliki boşanmayacaksın,o zaman kalk evini temizle çocuklarınla ilgilen.çünkü ruh durumundan dolayı çocuklarını ihmal ettiğini düşünüyorum...
Benim gerçek fikrimi sorarsan,boşan ama korkuyorsun,çocuklarına bile mutsuzluğunu yansıtıyorsun,çocukları bahane ederek boşanmayacaksan artık takibi bırak

Kusura bakma ben sabret demeyecegim. Yedigi haltlari iyilikle kapatmaya calisan adamin iyilikleri mi karistiriyor kafani?
Niye sabredesin, aldatan sen olsaydin kocan sabredecek miydi?

Buralarda bir arkadasin yorumunu okumustum tee ne zaman bilmiyorum..
Iyi yonlerini anlatinca aklima o geldi..
Adam cok ilgiliymis karisinin agzinin icine bakiyormus cicekler bocekler hediyeler vs vs, meger aldatiyormuss..
Aldatan erkeklerin vicdanlarini rahatlatma yontemi sanirim, kadinlarin maneviyatini alt ust ediyorlar bir yandan da paraya bogup kendilerini rahatlatiyorlar..
Aldatmayan erkek illa okuz olmak zorunda mi, hem aldatmasin hem ilgi alaka eksik olmasin olmuyor mu ahh ahhh..

Karariniz konusunda bir sey diyemeyecegim..
Cocuklarinizin aile huzuru ve maddi imkanlari acisindan surdurmeye karar vereceksiniz diye hissediyorum ben...
Sadece diyebilecegim tek sey devam etmeye karar verirseniz esinize bir sey belli etmeyin ve komsunuz, kizkardesiniz, eltiniz ve arkadasinizdan baska kimseye de bahsetmeyin bu durumu, onlar bile cok ama olmus bir kere..

aldatildigini bile -bile ayni adama yasamak cok zor.buna katlana bileceksen kal,

hissettiğin üzgünlüğü kızgınlık duydusuyla değiştir. seni aldattığına dair deliller topla. nafaka+ tazminat al. donuna kadar al donuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…