Ben şeytanmışım. Nasil sakin olmali ve nasil tavir sergilemeliyim?

alın bunu götürün demek ne oluyor? o ev sizin eviniz siz bi çuval patates misiniz? bu muameleyi kendinize nasıl reva görüyosunuz? ben olsam hepsini kovardım evden yani neden sabrettiniz ki? gidin açın boşanma davasını. ha yok ben bi çuval patatesim diyosanız bırakın sizi ananızın evine atsınlar. canları isteyince gelip alırlar.

Okuyunca çok üzüldüm Allah hayırlısı ne ise onu yaşatsın sana

Lütfen psikolojik destek alın; ben sizin durumunuzu hiç sağlıklı görmedim. Narsist insanlardan ayrılmak zor falan olmuyor, eşiniz narsist ya da değil ancak sizin kendinize saygınız bitmiş, özgüveniniz bitmiş. Ayrılmak kolay olmuyormuş diyerek sorumluluğunuzu kendi üzerinizden atmaya çalıştığınızın farkında bile değilsiniz. Lütfen iyi bir psikiyatrist araştırın ve ilaç destekli terapiye başlayın. Bir yandan da boşanma davanızı açacak gücü toplamış olun.

Eşiniz ailesinin yanında istemiyorum şeytan demiş. Ya ne kadar ayıp etmiş. Bnce siz rest çekin. İstememek öyle olmaz böyle olur diyin ve onu süründürün. Siz onu terkedin hatta o evinizden gitsin almayın onu. Şu kaynanalarda uzak dursunlar gelinlerden oğullarından bu ne yaa.

siz niye gidecekmişsiniz ki? sıkıntısı varsa kendi gitsin...ne demek alın bunu götürün...hadsiz...çalışıyorsanız,kira ödemek sorun olmayacaksa çıkmayın evinizden...ama boşanma sürecini başlatın...yok öyle elin kızını alıp sonra olmadı götürün bunu demek...haklarınızı alın ve sıyrılın bu saçma sapan adamdan...

Evliliğinizin 2.günü eşiniz sizi yerlerde sürükleyerek dövmemiş miydi yanlış hatırlamıyor isem
Ve o günden sonra da sürekli size şiddet uyguladığını yazmıştınız eski konunuza ve öyle böyle bir şiddet değil hepsi de agir şiddetti
Bıçak dayamıştı boynunuza sizi boğmaya çalışmıştı vs.
Değer mi gerçekten
Siz bu kadar değersiz misiniz
Bence değilsiniz tabiki değilsiniz,siz de annenizin birtanesi babanızın prensesisiniz netice de,neden kendinize bunu yapıyorsunuz
Toplayın eşyanızı üstünüzü başınızı hemen boşanma davası açın
Bu adamdan es kaza çocuk sahibi olursanız hayatınız kayar
23 daha yaşınız öğretmensiniz bırakın şu adamı kpssye asılın,gerçekten bu hayat bu şekilde bu adamın acaba hangi ucan tekme ile içeri girip yerlerde sürükleyecek endisesi ile geçmez
Ne esiniz,ne kv ne kp hic biri çok afedersiniz bir b.ka yaramıyor
Mahvetmişler sizi,psikolojinizi herşeyi.
Mantıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz,eski konulardan biliyorum sizi.
Ayağa kalkın ve kararlı bir şekilde çıkın artik o evden,o ev size yuva değil allah korusun ama olsa olsa mezar olur.
Lütfen kulak verin lütfen.

Beni ne güzel anlamissiniz aynen böyleyim hicbisey yapamiyorum. 1 sene dolmadigi icin bosanma davasi acsam cekismeli olacak. Cekismeli dava epey uzuyormus. Temmuzda 1 yil doluyor anlasmali bosanmak icin. Ben ne yapayım burda bie avukat arkadas yokmu yada 1 yil dolmadan bosanan var mi?

Beni ne güzel anlamissiniz aynen böyleyim hicbisey yapamiyorum. 1 sene dolmadigi icin bosanma davasi acsam cekismeli olacak. Cekismeli dava epey uzuyormus. Temmuzda 1 yil doluyor anlasmali bosanmak icin. Ben ne yapayım burda bie avukat arkadas yokmu yada 1 yil dolmadan bosanan var mi?

1 sene dolmadigi icin bosanma davasi acsam cekismeli olacak. Cekismeli dava epey uzuyormus. Temmuzda 1 yil doluyor anlasmali bosanmak icin. Ben ne yapayım burda bir avukat arkadas yokmu yada 1 yil dolmadan bosanan var mi?

Ben varım canım 5 aylıkken boşanma davası açıldı,dilekçe aşaması bitti,bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor,çekişmeli oluyor,uzun bir süreç yorucu sormak istediğin olursa sor lütfen

Çekisme
cekismeli ne kadar sürüyor. Farki ne oluyor.
Anlaşmalıda tek celsede bitiyormuş,çekişmeli 1 yıldan az sürmüyormuş,birde bunun temyiz aşaması varmış,çekişmelide karşı taraf haklarını vermiyorsa veya anlaşmaya yanaşmıyorsa açolan dava

hayvan akılsız bir kocan var . narsist sana kendini bahlamıs seni asaglıya asaglıya onu bir b.k zannetmsisin.

ailesiyle soru yasarsın ama bu insan bir gıdım yaklastırmıyor hep onundediği olacak .

hakkında hayırlısı olsun

Yine bi bağımlı saplantılı normal olmayan anne-oğul ilişkisi.aile kavramını bilmeyen ana kuzuları oğulcuklar hiç evlenmese keşke!pardon gelen misafirler neden sizi soruyormuş?ne alaka?resmen kılıf uydurmuş kvniz fitne çıkarmak için bence.çocuğunuz yoksa ve çalışıyorsanız yerinizde olsam kaçarak uzaklaşırdım

Babamla simdi konustum .tamam haksiz degilsin ama sana git demis biraz alttan alip gitseydin diyor annesine anne baba deseydin me vardi diyor. Iste bu yüzden sucluluk duyuyorum anliyormusunuz
seninde haksız oldugun yerler var . iş inatlasmaya binmiş .

Ve ben nisanlikyen ayrilmistim 3 ay sonra yine barismistim. Simdi yasadim gordum belki pisman olmam diyorum ama ya yine o zorlu gunleri yasarsam diye korkuyorum derdim bu arkadaslar.
zatn bosnamak kolay değil hele türkiye de. ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen bosuna söylenmemiş .

Seni bi şöyle omuzlardan tutup sarsmak istiyorum canının hiç mi kıymeti yok? Neyin pişmanlığını yaşıyacaksın ortada düzelecek bir şey yok. Almışlar seni aralarına kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. Ama buna izin veren sensin. Kocan hala bir erkek çocuğu olarak kalmış büyüyememiş ne yazık ki. Büyümek anne babayı ezmek geçmek değil tabii ki ama bir yuva kurduysan bir insanı kendine eş diye seçtiysen o insanla sırt sırta vermektir böyle seni önlerine atıp napıyorsanız yapın demek değil. Lütfen iyi düşün hayat bir kere. Bu mu yaşamak istediğin hayat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…