Ben şeytanmışım. Nasil sakin olmali ve nasil tavir sergilemeliyim?

hayır yani bu yaşına kadar gelin mi vardı misafir ağırlatacak. Çok yemesinlerde hizmetçi tutsunlar. Kendi evimin işini bile zor yapıyorum yoğunluktan.

valla buraları okuyunca birbirimizi yediğimiz kocama şükrediyorum.

hanımlar kendinize kıymet verin lütfen var. bu hayata bir kere geliniyor. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Lütfen.

en büyük hata eşinizde.evden biri gidicekse o eşiniz olmalı sakın evi terk etmeyin.o nasıl ailesini alıp eve getirdiyse sizde ailenizi çağrın yanınızda olduğunuzu bilsinler.ve emin olun şeytan olan birisi varsa eşiniz ve k.valdiniz.kendinizi asla ezdirmeyin tavrınızı koyun ortaya hatalı olan onlar.

Bir gün üzüleceksin iki gün üzüleceksin üçüncü gün normallesmeye başlayacak hayat.sakin adım atma şeytan onun sülalesi malesef bırak çocuğun olmadan işler daha da zorlasmadan. Allah yardım etsin sana.

Seni mal gb gören, alın götürün diyen adamla bir ömür mü geçireceksin. Yol yakınken kurtul yoksa kukla olup ömrünü bir hiç uğruna geçirip, benliğini unutacaksın.

Merhaba arkadaşım biliyorum ayrıl boşver vs demek bize kolay sana çok zor. Burdan bütün evli arkadaşlarıma söylüyorum. Benim naçizane fikrim birileri sizi baştan kötü bilmişse o pek degismiyo misal benim görümcem biz ilk başta kotüydük sonra iyi olduk en ufak bir olayda hiç alakam olmamasina rağmen ben yine kötü oldum. O yüzden böyle insanlardan eşinizin hatrına iyi olun ama uzak durun mesafeli olun :) ama sizin durumunuzda ayrılmak en iyi çözüm çünkü sevgi yok saygı yok eşinizle anlattığiniz kadarıyla

Aynen öyle buradaki bi çok konuyu okuyunca dedim ne iyi ediyorum yok evini temizledim yaranamadım yok aynı evi kabul ettim yaranamadım misafrini ağırladım yaranamadım bunların hiç birini kabul etmedim pişmanda değilim

Üzüldüm gerçekten çok üzüldüm,benzer şeyleri yaşamış biri olarak çok ama çok üzüldüm,allah yardımcın olsun,işin çok zor,kurtar kendini boşver daha yolun başındasın inan ki kurtar,bende yeni evliyim ve boşanıyorum,her şey olacağına varır.kendine değer verki başkalarıda sana değer versin,olmuyorsa olmuyordur

Annesine gitmedin diye olaylaraa bak...
Evden biri gidecekse, o da erkektir. Azıcık erkek olsun (adam demiyorum bile)!

Nasıl ergen tavırlar bunlar ya, 'alın bunu götürün, istemiyorum'

Sanki oyuncakta, bu oyuncagimdan sıkıldım, bana yenisini getirin der gibi...

Bu kocan adam olamamış maalesef

Eşinden bi' halt olmaz , zaten mecburen evlenmiş gibi bişeydiniz hatırladığım kadarıyla.Neyin korkusu bu , bırak ayrıl.Zulüm görüyorsun , kal diyolar kalıyosun , git diyolar gidiyosun.Canına yazık.

Sen iyi misin. Ortak kararınız mi ne demek. Annesi babası onay vermese kalacaksın evet ortak kararımız derse gideceksin. Kocam dediğin adamın söylediklerini yutacaksın. Bak ben sana söyleyeyim si.diden böyle yapan 60 yaşına kadar düzelmez o yaştan sonra da düzeltse de fark etmez. Ama sen ille ömrümü heba edeyim diyorsan onlar ortak karar verene kadar kal.

Bazi ınsanlar cile çekmeyi aci çekmeyi severler bununlada övünürler,sende böyle bir ruh hali yoksa ayrıl eger varsada tedavi ol öyle ayrıl.
Boşanmak dünyanın sonu degildir..kendi degerininizi kendiniz bilin.

.
Cok cok güzel yazmışsınız uyuşturucu gibizarsrlı ama vazgeçilemiyor kendini temize çekmeli insan fazlalıklar atılmalı

Bu adamla omur gecer mi?
Bence gecmez.
Zaten bu evlilikten de bi cacik olmaz, yuz goz olmussunuz.
Korkma kardes, ayril daha mutlu olursun.

3 yillik flort zamani hic mi taniyamadiniz kocanizi? Cok kotu laflar etmis, o evde niye duruyosunuz anlamiyorum, esyalarinizi toplayin gidin o evden. Boyle insanlara iyilik, insanlik yaramaz ...

İlk günden şiddet var. Anasıda oglu da eşşek arısı gibi sokacak yer arıyor. Siz bu evlilikte gelecek görebiliyor musunuz? Değiştirin kapının kilidini, gitsin anasında kalsın.

Katılıyorum. Dava aç. Gidecekse o gitsin evden. Baban haklı değil. Adam seni aldattıysa böyle bi adamsa seni haketmiyor işte. Güçlü ol biraz. Başarabilirsin bunlardan kurtulmayı.

Yorumları okumadım,
Çok özür dileyerek soruyorum siz “mal” mısınız ki birileri sizi evden götürüyor? Kocanız ailesine alın bunu götürün evden diyor, siz beni götürün diyorsunuz. Bu nedir allasen??

İstemeyen bıraksın anahtarı niktir olup gitsin!

Bu sizin evliliğiniz sorun çıkınca ne diye cümbür cemaat eve gelip sizi suçlamalarına izin veriyorsunuz?

Çıldırıciğim.

Allah aşkına yapmayın bunu kendinize! Siz kendinize kıymet vermiyorsunuz karşıdaki niye versin!

Kadınlar, dik durun ayağınızı yere sağlam basın ve kimseye muhtaç olmayın. Bu kocanız dahi olsa!
Baktınızki sizi üzüyorlar, size verilmiş bir hayatınız var, kıymetini bilin ve s.k..r edin gitsinler. Unutmayın hiçkimse vazgeçilmez değildir...

Narsist olabilir diyorsunuz böylece ayrılmaya cesaretiniz olmayışına sebep olacak. Adam sizden mal gibi bahsediyor. Sizi döven kocaya da iyi davran diyen anneniz sizin boşanıp eve dönmenize razı gelir mi o da ayrı mesele.

Ayrilmayi sen istemelisin bunca seyden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…