ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte bende bundan korkuyodum ama ozaman bende eşime ikimizde büyük yemin edelim kim haklı kim değil dersem olurmu acaba offf ben napıcam ya rabbim nolur bu karnımdaki evlat için kurtar beni bu kadının şerrinden

yaziklar olsun ona ne diyeyim...

dikkatli ol canim, kendini bu kadar ezdirme...ve bebegi aldir diye baski yaparsa sakin aldirma...burda senelerce tedavi gorupte bebek sahibi olamayalar var, (bende dahil)malini mulkunu bir evlat sahibi olabilmek icin feda edenler var bu Allahin sana bir lutfu , degerini bil...sakin bir anlik korkuyla bir hata yapma...aldirirsan birdaha bebeginin olacaginin garantisi varmi? bunu dusun...sana esinle bebeginle mutluluklar dilerim hayirli olsun evladiniz canim...

bile bile nasıl bir eve evlendin ki canım

kaynanana halt etmek düşerhayırlı olsun bu arada bebişiniz

çok sağol canım zaten asla aldırmayı düşünmüyorum rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah rabbim yardımcımız olsun
bile bile nasıl bir eve evlendin ki canım
salaklığıma verin canım herşey toz pembe geldi ama öyle değilmiş
kaynanana halt etmek düşerhayırlı olsun bu arada bebişiniz

çok sağol canım

güçlü ol ve kendine güven. sadece kaynanan için demiyorum. kaynanan, kocan kim varsa artık. çok ezilmişsin belli yazdıklarından. bu bebek sana hayırlı gelir ve kendini toparlamana yardımcı olur inşallah. biliyor musun zaten bir tanesine karşı dik durur güçlü olursan hepsini halledersin. sadece biraz kendine güven. Allah yardımcın olsun canım.

saol canim benim su an bebegim var 2.5 yasinda ama 6 sene sonra oldu tedavilerle yani...cok agladim bu yuzden cok yiprandim cok zor oldu ama oldu sukurler olsun ...o yuzden bebeginin degerini bil, hicbir seyin garantisi yok bu hayatta...

böyle kadınların yatacak yeri yok.ne meraklılar iki kardeşi aynı yatağa sokmaya nasıl bir zihniyet iğrençç hiç umursama hamileliğinin tadını çıkar. belliki kadının niyeti belli senle eşini ayırmak o yüzden istemiyor çocuğu. kocan seni seviyorsa ayıramaz merak etme. o zaman sende aynısını yapacaksın kocanın yanında iyi o yokken kötü onun dilinden davranacaksın. bence mümkünse ayrı eve çık yoksa huzurun kalmaz.

işte bende bundan korkuyodum ama ozaman bende eşime ikimizde büyük yemin edelim kim haklı kim değil dersem olurmu acaba offf ben napıcam ya rabbim nolur bu karnımdaki evlat için kurtar beni bu kadının şerrinden

Valla canım anlattığın gibi bir kadınsa büyük yeminde eder eşin yine ona inanır inanacağı varsa.

Canım kaydet kaynananın dediklerini falan da öyle durduk yere pat diye çıkarma ortaya bak annen ne dedi diye, tuzağa düşürmeye çalışıyormuşsun gibi olur. Sürekli kaydetmeye çalış dediklerini. Sonra bir olay olduğunda mesela diyormuş ya ben iyiliği için söyledim falan diye, o zaman çıkarırsın ortaya eşin de haklı olduğunu anlar. Ayrıca da ezdirme kendini daha fazla çat çat ver cevabını, ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış

eltin de üyemi canım buraya,geçenlerde de böyle bir konu vardı 2 elti ve kaynana bir arada yaşayan:26:

Haa bir de ben olsam eşimin eski nişanlısını evime sokmazdım asla Dayısının kızıymış neyi olursa olsun, var mı böyle bir genişlik ya, Çok pis hır çıkarırdım valla Canım sen azcık deli olmaya bak, bu kaynanayla başka türlü başa çıkılmaz, başka dilden anlamaz bu. Akıllı olup alemle uğraşacağına, deli ol alem senle uğraşsın

Canım hayırlı olsun öncelikle,Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..Sana ilk tavsiyem,kaynanan yüzünden asla ama asla aldırma o çocuğu,bak bizler de bebek istiyoruz ve Rabbimin nasip edeceği zamanı bekliyoruz..Kıyma sakın o masuma,kaynanan doktora götürse kendi dahi hazırlasa seni kürtaja,kaç kurtul,katili olma evladının..Bak belkide,o bebek vesilesiyle ayrı eve çıkarsınız..Eşine şöyle desen nasıl olur canım,annen bebeği asla istemiyor duyduktan sonra yapacaklarından korkuyorum,ayrı bir eve çıkarsak ancak bu şekilde doğururum,evladımızın katili olmayalım ikimizde falan desen,ortada masum bir bebek var,eşin belki bu şekilde inanır sana..Çünkü hiçbir anne yavrusuna kıyamaz,eşinde düşünür bunu..

Kaynanana gelince,Allahım kötülere merhametsizlere düşürmesin,şerrinden korusun seni..O size muhtaç olacak,hastalığında oğlanları bakacak hali yok ya,yine evdeki zulüm ettiği gelinlerine kalacak,niye bile bile kötülük eder ki insan insana..Canım niye eltinle bir olmuyorsunuz,ikiniz birlik olup boyun eğmeyin ona,yapmayın dediklerini,konuşur konuşur susar ne yapabilir ki en fazla..Bir müddet sonra sıkılır bile belkide,sizin güçlü olduğunuzu görünce bırakır belkide huysuzluklarını..

Son olarak,kaynananın fenalıklarını mutlaka eşinin görmesini sağla...Kameraya al yaptıklarını yada sesini kaydet..Bunları yapamıyorsan,eşinin eve gelme vaktini gözetle,onu dışardan görünce,git kaynananın yanına bebeğin olacağını söyle,oda zaten tepki verir bağırır çağırır eşinde duymuş olur böylece..

Eşini ve kendini tanıyan sensin..Bunları da yapamam diyorsan,hamileliğini asla söyleme,aldırma zamanı geçince söylersin,eşinin ağzı boşsa ona bile söyleme sakın,gidip yetiştirmesin annesine...Bak sen artık anne olacaksın Rabbim nasip ederse,şu ana kadar ezilmişsin ama bundan sonrası için izin verme..Bir bebek getireceksin dünyaya,o sana Rabbimin emaneti,emanete iyi sahip çık,iyi koru ve en güzel şekilde bak...Bebeğin için güçlü ol ve ezdirme kendini daha fazla..O evde kalırsan,kaynanan bebeğini kendi istediği gibi yetiştirmekle kalmayacak,ruh sağlığını da olumsuz yönde etkileyecek..İyice düşün ve o evden ne pahasına olursun olsun ayrılmaya bak,kocanı bir şekilde ikna et,ister bebeğinle tehdit et,ister güzellikle yap,ama ikna et..Rabbim yardımcın olsun güzelim...

bkayın valıdene ne kı allahım ya cocugun babası bellı anası bellı ıyı olmadı ona de bı ıs yaprkn saatını gununude koysun ne yapıcagınıza o karar versın neden korkuyorsun olan olmus bıkere sen sevın ne guzel bak sukur et rabbıme olmayanlar napsın kuzum Aılelerıde anlamam annem kızor ablam kzıor yok o kızor bu kızıor kıms ebakmıcak kendın bakıcaksın 9 ay kendın tasıcaksın onlar cekmıcekler ceberemesını

Sesini kaydedin kaynananızın. Kocanız gelincede dinletin

Cadılık mı yapyor alın ona cadılık

Alkış, alkış.

Aynısını yazacaktım. Onun oyununu sen de ona oyna.

Demek ki başka dilden anlamayacak.

ne kadar gerikafalı insanlar var okudukça inanamıyorum ya. Kaçıncı yüzyılda kalmış kayınvalidenizde hem yatak odanıza kadar karışıyor hem de neymiş o ölmeden kimse ayrı eve çıkamazmış. Eziyet edecek insan kalmaz korkusuyla göndermiyor sizleri herhalde. Anlamadığım eşiniz size nasıl inanmaz, kayınvalideniz onun yanında farklı davransa da, sizi suçlu duruma düşürse de eltiniz var şahit? Hem ona da kötü davranıyormuş yani yalnız değilsin. Aynı durumda olduğun bir kişi daha var evde. Ama anladığım kadarıyla ikinizde kayınvalideye karşı pısırık davranıyorsunuz. Birlik olun ona onun gibi davranın bakalım napıyor? Sen eziyet çekmek için mi evlendin canım. Eltin de kadın sığınma evi filan düşüneceğine bu kayınvalidenin eziyetinden nasıl kurtuluruz diye düşünse ya. O sizin üzerinize geleceğine birlikte siz onun üzerine gidip anladığı dilden konuşun bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım benım yasın cok mu kucuk senın yahu?
ben olsam, tlf un ses kayıt ozellıgı varsa, acarım yanına gıdıp hamıle oldugumu soylerım, onun soyledıklerı de kaydolur. ogluna dınletınce onu o kaynanaya gereken cvp verılır. la benım boyle kaynanam olcak varyaaa şenlik olur heee
kızım yavrum evladım o ağlıosa sende agla. kocan yokken evde ver agzının payını kendını ezdırme azıcık cemkiriceksin. el insanıyla genelde kötü olmadan ıyı olunmuyor. kendınden tavız verme. cocukmusun yahu sen??? ne karısıyormus hadsiz!!! yegenımın elınden aldın falan derse, evet aldım, ohh ıyı yaptım, hıc de pişman degılım de ver ayol cevabını. cok tavız vermıssın sen. butun gun sende onun gıbı yap. kocan yokken seytan kocan eve gelınce melek ol. dinsizin hakkından imansız gelir.
benım kaynanam ölmüş bız eşimle tanısmadan bkac yıl once. gercı melek gıbı kadınmıs ama.. bana denk gelıcektı boylesi aaahhh aahhhhh....

tam sırlar dünyasında izlediğimiz eziyetlerinin sonunda başına birşey gelmiş, şevkat tokadını yemiş karakterler gibi kayınvaliden. Dünya kendinin sanıp ahireti düşünmeden yaşayıp eziyetler ediyorsa sonu ne olacak acaba...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…