ben şimdi ne yapacağım???çaresizim

bak tatlım yapman gereken tek şey hemen gidip boşanma davası açmak...
2009 senesinde( ben19 yaşında) evlendiğim iğrenç adamdan tam 4,5 sene bilfiil dayak yedim her seferinde özürler yalvarmalar asla değişmedi hep aynı işkence saçma sapan sebepler yüzünden hep işkenceye maruz kaldım. 10 günlük evliyken ilk dayağımı yedim şimdi keşke taa o zaman ayrılsaydım diyorum. senin şu anki durumunu, kalp kırıklığını ,canının acımasını çok iyi anlıyorum ellerim titriyo şuan. o anlara döndüm sanki lütfen bir an bile düşünme ve boşan. seni dövme hakkını kimse ona vermemiş. Allah bildiği gibi yapsın öyle insanları.
burda bi arkasdaşın yazısını okumuştum bi cümle gördüm bayıldım resmen
HAKLIYSAN KORKMA HAK SENİ KORUR..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

çok teşekkür ederim sağolun.kırık kalbimin beni yanlış yönlendirmesine izin vermeden sağlıklı düşünerek hareket etmeye çalışacağım bundan sonra.eşimin pişmanlığı hala yüzünden okunuyor ama duygumu da sömürmesine izin vermeyeceğim.dediğim gibi tepkisiz ama bir o kadarda cesaretle güvenle yürümeye çalışacağım.çabayı ise o gösterecek.mutlu olmak için ben kendime faydalı olabilmek için yürümeye hayata karşı savaşmaya devam edeceğim.beni yüreklendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.size ve buradaki HERKESE.

biliyorum bütün bunların sebebi benim ya iyi niyetim yada aptallığım.zaten yeni evlilik sürecine alışamadan üst üste olaylar sıkıntılar yaşanması ne onun ne benim suçumdu.onun suçu her sıkıntıda güçsüzce kendini salması yuvasına sahip çıkamamasıydı.ALLAH var yukarıda inanın ki hiçbir zaman canı sıkıldıkça beni döven bir adamla evli değilim ben.sadece en son olayda kendimi savunduğum için doğrumu söylediğim için bana asla affedilemeyecek bir hata yaptı.daha önceki kavgalarda da ben hep konuştuğum için onu tahrik etmiş oluyormuşum.tabi ki asla zamanında attığı ilk tokata karşı tepkimi net verseydim aptallık edipte düzelir kolay şeyler yaşamadı diye düşünmeyip tepkimi verseydim zaten biliyorum ki bunlar yaşanmazdı ve bu son olay olmazdı.Allahtan bana doğru yolu göstermesini ve sabırı diliyorum şuan.

anlatırsam annem gelir beni alır burdan diyorsun ne güzel işte kurtulursun yok dengesi bozuk yok psikolojisi bozuk diyip diyip kocanı savunma adam resmen hıncını senden alıp sana dayak atıyor niye anasına bacısına arkadasına girişmiyor da seni dövüyor sence sebebi senin buna sessiz kalman insanlık dışı gidecek bir ailen varken henüzbebek yokken hala ısrarla kalıp dayak yemen insanlık dışı suclu bana göre sensin kaldıgın için kusura bakma.

güzelim iki de bir kendini suçlama hepimiz kocamıza konuşuyoruz dır dır ediyoruz sinirlenince seninki normal adam normal değil bak bununla ömür geçmez kaç kurtul yeniden kurarsın hayatını dayak yeme sen kendine deger vermiyor musun?acıma bi d eona o sana acıyor mu?

Canım Allah yardımcın olsun da sen niye kendine bu eziyeti cektiriyorsun yaaa?
Seni dövmeye ne hakkı var. Annem kalp hastası üzülür diyorsun bunları duysa daha çok üzülmez mi? Git anneciğinin yanına kendine yeni bir hayat kur. Bunu yapabilirsin,başaran çok. Nefret ediyorum böyle erkeklerden! Güçleri anca çaresiz kadınlara yetiyor. Sakın boyun eğme!
Sen ne kadar susarsan o senin o kadar tepene binecek. Yazık günah değil mi canına? Allah sana yaşa diye vermiş o canı. O kim ki sana vurabiliyor yaaaa. Yemin ederim okurken sinirlerim bozuldu! Bak Allah yaşatmasın ama bir tokat atsın attığına atacağına pişman ederim onu. Git hastaneye darp raporunu da al lütfen. Susmayın! Ezdirmeyin kendinizi!!!!

öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm ama bu izni ona sen verdiğin içinde sana sinirlendim. sen onun şiddetine bir kere izin verdin mi sonu gelmez. hep yapar. döver özür diler yine gelir döver sonra yine özür diler. ya insan sevdiği kişiye bu eziyeti nasıl yapar. sevdiğini yüzü gözü mor halde görmeye insanın içi nasıl dayanır. bu nasıl bir sevgi benim aklım almıyor.
unutmaki sen izin verdiğin kadar zarar görürsün.
senin bu olaylardan dolayı kendine olan saygın bitmiş zaten, o sana artık nasıl saygı duysun.

yazık gerçekten. babalarınızdan yemediğiniz dayaği kocalarınızdan yiyorsunuz ve asıl önemli olan bu izni siz onlara veriyorsunuz.

ARKADAŞIM HAYATININ HİÇ DEGERİ YOK MU? BIRAK GİT BABA EVİNE...BACAGI MORALİNİ BOZUYORSA İÇMESEYDİ-İÇKİLİ ARABA ÜSTÜNE ÇIKMASAYDI.TERBİYESİZİN ZORUNA BAK.ÖNCE KARINI TOKATLA SONRA HIRSINI ALAMA İÇ SARHOŞ ARABAYI ÇARP...

rABBİMİN SOPASI YOK .ANLAMIYORUM Kİ NASIL OLUYOR BÖYLE KALAKALIYORUZ.SONRA DANK EDİYOR HER BİRİMİZE...

KAÇ ORADAN KURTUL ÇIK O EVDEN...KİM GİDECEK KAVGASI YAPARKEN ÖLECEKSİN ALLAH MUHAFAZA.

İNŞALLAH SANA SAYFALARCA BOŞAN KURTUL YAZDIKTAN SONRA BARIŞIP AFFETMEZSİN.

BABASI KANSER OLANIN PSİKOLOJİSİ EŞİNE EZİYET ETME YOLUNDA MI BOZULURMUŞ.BEN OLSAM NE BÜYÜK DERT VERİYORSUN YA RABBİM DEYİP KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERİRDİM.

HEPSİ BAHANE.UMARIM SENDE BU BAHANELERİN ARDINA SIĞINIP ZAYIF DAVRANMAZSIN...

TEK YOK ARDINA BAKMADAN BİTİRMEK...ALLAH SABIR VERSİN...

İnşallah aldığın son karar hakkında hayırlı olur. Belliki biraz daha denemek istiyorsun inşallah pisman olmazsin.

düşünme sakinleşme iyileşme aşamasına geçmek istiyorum sadece.kararım hala net değil zaten.artık daha güçlüyüm yalnızca.bu bir sabır süresi sadece neler yaşayacağım Allah biliyor ben sadece onun gösterdiği yolda akıllıca kendimi kullandırmadan sakince ve sabırla ilerlemeliyim.belki herşey birden biter belki de psikolojik zaafları yüzünden kendine ve çevresine zarar veren adam düzelir VE BENİM BU DURUMUMDAN İKİ İNSANDA FAYDALI ÇIKAR bilemiyorum.ama eminim ki bir daha asla bana o hatayı yapamaz ondan ayrılsam da ayrılmasam da..nerden mi eminim onu hiç bu kadar kararlı görmemiştim hiç beni kaybetmekten bu kadar korkmamıştı...o güvenimi kazanmak için savaşacağını beni kaybetmemek için herşeyi yapacağını söyledi bana son bir şans istiyor,bense cevapsızım ona hala....benim gibi bir kadın için darp raporu almak bile büyük bir adım demek ki cesaretim geri geliyor eski ben geri geliyor.
bana verdiğiniz destekler için akıllar için çok ama çok teşekkür ederim.sizi kendi sorunumla boğdum biliyorum ama inanın her birinizin her kelimesi benim için çok destekleyici oldu..çoğunuz ablam çoğunuz kardeşim gibi benim derdime ortak oldunuz.paylaşımlarınız için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
inşallah hayatımda ki sorunlar düzelir kırgınlıklarımı unutabilir ve beyaz bir sayfa açabilirim..
artık yalnız kalma zamanım.

Ablacım ben daha çok gencim doğru düzgün tecrübem yok,ama değişmez eşiniz ben o konuda hemfikirim.
Nereden mi biliyorum sana ufacık bir örnek vereyim ablacım.
Benim annem çok çekti babamın tarafından gençliğinde de dedemden çok çekmiş babam bu son 8 yıldır düzeldi dayak atma durumu yoktu.
Annem şu aralar bilgisayara geçiyor çünkü yaşadığımız semt de iyi değil ve yapacak bir şey yok burda hak veriyorum anneme .
Babam çok kızıyo annem pc'ye geçince ve kavga ediyolar ama öyle böyle değil babam haksız uzun uzun anlatmayayım.
Geçen babamla ben konuştum mesela ypma etme dedim annem de ülseratif kolit var bide doktor dedi ki stres yapmasın kansere dönüşür Allah muhafaza neyse babamla konuşmamaıza ve babamın söz vermesine rağmen (1-2 gün de normal davrandı) daha dün kıyamet koptu gene kavga ettiler..
Yani ablacım değişmiyolarrr bak en ufacık bi konuda bile babam sözünü tutamıyo (babam iyi ama pc konusunda takıntılı)
Bence sakın affetme abla ,okumuş bi kadınmışsın bir de ablacım gir bi işe kazan paranı çık o evden ..
Keşke değişse ama değişmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…