Cemre merhaba,arkadaşlar;
yazamadım 2 gün,belki merak etmişsinizdir.
evden gittiği gece geri geldi kısa zaman sonra.cemre konuşalım lütfen dedi.bende pek konuşacak bir şeyimiz kaldığını zannetmiyorum dedim,madem sana cinnet geçirterek senin bana zarar vermene sebep oldum asıl bu evlilikte ben hatalıyım ve bende gidiyorum artık dedim.kesinlikle öyle birşey yok dedi.bak san aslında farkında değilsin birçok konuda beni değiştirdin dedi.aslında yaşadıklarım beni çok yıprattı ve sinirlerime bazen hakim olamıyorum ve biliyorum ki bu sana yaptığımın bir açıklaması bile olamaz dedi.( ki bu derece bana şiddet yapmamıştı )bende konuşmanın artık faydasız olacağını madem konuşarak düzeltmek istiyordun beni o raporu almaya yöneltmeyecektin ve baştan böyle düzgün konuşacaktın dedim.ne dersen çok haklısın zaten seni bu halde gördüm ya yıpranmış gördüm ya bizi ve seni bu hale getirdiğim için kendime çok kızıyorum ve izin ver lütfen evliliğimi yuvamı kurtarayım ben seni çok seviyorum ve ne olur on kez bana güven.senin bana olan inancını tekrar geri kazandırmak için herşeyi yapıcam dedi.ben de gerek yok ben gidiyorum dedim.tamam bak düzeltemzsem inan ki sadece bana bitti yapamıyorum sen yine beceremedin dersin ve seni bunaltmadan bütün işlemleri bile ben üstlenirim ayrılırız ama son şansı bana ver lütfen dedi.ama önce ki konuşmaları gibi hiç duygu sömürüsü yapmadan çok ciddi ve utangaç tavırlarla onu böyle hiç görmemiştim.neyse uzun uzun konuştu ve ben cevapsız kaldım ona..ne tamam nede hayır..ve en son bana biz yani evliydik cemre ve biz çok ağı olaylar yaşadık ve sen benim karım olarak her zorluğa katlandın bana değer verdiğin için bense sıkıntılarımı çözmek yerine evliliğimizi iyice sona sürüklemişim.başka bir çift başka bir kadın olsa 3 ay geçmeden boşanırdı.ve şimdi yaptığm hatanın arkasına sığınmadan sadece yuvamı kurtarmak ve seni ne kadar sevdiğimi kanıtlamak istiyorum.ve inan senin için evliliğimiz için gerekirse psiokloğa bile giderim ama doktor bile gitmeden bunu halledeceğim göreceksin.evliliğimiz için verdiğimiz emek boşa gitmeyecek bana bunun için izin ver dedi.ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım ama onun karşısında tepkisiz kaldım.sana hiç bir cevap veremeyeceğim kusura bakma dedim.o da bana yeter sana kanıtlayacağım dedi.
anneme gittim dün sabah eşim biliyor anneme gittiğimi ama eve dönüp dönmeyeceğimi bilmiyordu tabi.bana canım akşam eve gelirken bir şey istermisin falan gibi iyi tavırlarla soru sormalar yani dönecek miyim geri?anlamına geliyor heralde yok işte annene çok selma söyle falan.neyse anneme gittim tabi anneme ayrıntı anlatmadı ama sapsarı oldu kadın kızım ben anladım bir çok şeyi dedi korktum tabi.eve dönme istersen burada kal dedi.bende anne senin için rahat etsin son bir şans vermeyi düşünüyorum ama ona cevapsız kaldım son şans verdiğimi bile söylemedim dedim.(annem darp olayını bilmiyor bile)o da ben arkandayım kızım dedi.sonra kız kardeşimle eve geldik kız kardeşim bizde kaldı.o da konuyu biliyor ama eşime normal davrandı akşam eşim gelince eşimde gayet öncekileirnden daha sevecen davrandı kardeşime.neyse anlayacağınız eşimi hiç bu kadar benimle ilgili kafa yorar ve ciddi bir şekilde görmemiştim.psikolojik olarak yaşadıklarının farkına varmasını farkına vardı sanırım.ama dediğim gibi ona cevapsızım.sadece o uğraşacak bizim için.eşimle benimle ömrünün sonuna kadar bir olarak yaşamak istiyormuş.bense cevapsızım.sanırım son şans verdim ama zaman gösterecek.
tekrar dualarınız için yorumlarınız için çok teşekkür ederim.inşallah ben bu son olaydan sonra eski ben olabilirim.tek umudum bu..
arkadaşlar;
Evden gittiği gece geri geldi kısa zaman sonra.cemre konuşalım lütfen dedi.bende pek konuşacak bir şeyimiz kaldığını zannetmiyorum dedim,madem sana cinnet geçirterek senin bana zarar vermene sebep oldum asıl bu evlilikte ben hatalıyım ve bende gidiyorum artık dedim.kesinlikle öyle birşey yok dedi.bak san aslında farkında değilsin birçok konuda beni değiştirdin dedi.aslında yaşadıklarım beni çok yıprattı ve sinirlerime bazen hakim olamıyorum ve biliyorum ki bu sana yaptığımın bir açıklaması bile olamaz dedi.( ki bu derece bana şiddet yapmamıştı )bende konuşmanın artık faydasız olacağını madem konuşarak düzeltmek istiyordun beni o raporu almaya yöneltmeyecektin ve baştan böyle düzgün konuşacaktın dedim.ne dersen çok haklısın zaten seni bu halde gördüm ya yıpranmış gördüm ya bizi ve seni bu hale getirdiğim için kendime çok kızıyorum ve izin ver lütfen evliliğimi yuvamı kurtarayım ben seni çok seviyorum ve ne olur on kez bana güven.senin bana olan inancını tekrar geri kazandırmak için herşeyi yapıcam dedi.ben de gerek yok ben gidiyorum dedim.tamam bak düzeltemzsem inan ki sadece bana bitti yapamıyorum sen yine beceremedin dersin ve seni bunaltmadan bütün işlemleri bile ben üstlenirim ayrılırız ama son şansı bana ver lütfen dedi.ama önce ki konuşmaları gibi hiç duygu sömürüsü yapmadan çok ciddi ve utangaç tavırlarla onu böyle hiç görmemiştim.neyse uzun uzun konuştu ve ben cevapsız kaldım ona..ne tamam nede hayır..ve en son bana biz yani evliydik cemre ve biz çok ağı olaylar yaşadık ve sen benim karım olarak her zorluğa katlandın bana değer verdiğin için bense sıkıntılarımı çözmek yerine evliliğimizi iyice sona sürüklemişim.başka bir çift başka bir kadın olsa 3 ay geçmeden boşanırdı.ve şimdi yaptığm hatanın arkasına sığınmadan sadece yuvamı kurtarmak ve seni ne kadar sevdiğimi kanıtlamak istiyorum.ve inan senin için evliliğimiz için gerekirse psiokloğa bile giderim ama doktor bile gitmeden bunu halledeceğim göreceksin.evliliğimiz için verdiğimiz emek boşa gitmeyecek bana bunun için izin ver dedi.ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım ama onun karşısında tepkisiz kaldım.sana hiç bir cevap veremeyeceğim kusura bakma dedim.o da bana yeter sana kanıtlayacağım dedi.
Anneme gittim dün sabah eşim biliyor anneme gittiğimi ama eve dönüp dönmeyeceğimi bilmiyordu tabi.bana canım akşam eve gelirken bir şey istermisin falan gibi iyi tavırlarla soru sormalar yani dönecek miyim geri?anlamına geliyor heralde yok işte annene çok selma söyle falan.neyse anneme gittim tabi anneme ayrıntı anlatmadı ama sapsarı oldu kadın kızım ben anladım bir çok şeyi dedi korktum tabi.eve dönme istersen burada kal dedi.bende anne senin için rahat etsin son bir şans vermeyi düşünüyorum ama ona cevapsız kaldım son şans verdiğimi bile söylemedim dedim.(annem darp olayını bilmiyor bile)o da ben arkandayım kızım dedi.sonra kız kardeşimle eve geldik kız kardeşim bizde kaldı.o da konuyu biliyor ama eşime normal davrandı akşam eşim gelince eşimde gayet öncekileirnden daha sevecen davrandı kardeşime.neyse anlayacağınız eşimi hiç bu kadar benimle ilgili kafa yorar ve ciddi bir şekilde görmemiştim.psikolojik olarak yaşadıklarının farkına varmasını farkına vardı sanırım.ama dediğim gibi ona cevapsızım.sadece o uğraşacak bizim için.eşimle benimle ömrünün sonuna kadar bir olarak yaşamak istiyormuş.bense cevapsızım.sanırım son şans verdim ama zaman gösterecek.
Tekrar dualarınız için yorumlarınız için çok teşekkür ederim.inşallah ben bu son olaydan sonra eski ben olabilirim.tek umudum bu..
Yazdim yazdim sildim. Nasilsa karar verilmis hem ilimli konuşmak yapici konusmak varken yikici konusmayayim dedim. Ama bu kadar dayaktan sonra bu nasil bir kendini kandirmadir ve son sans vermedir? Goremiyor musunuz ayni seylerin tekrarlanacagini? Yapmayin kendinize bunu. Insanlar hic degisir mi? Yasadiklarinizdan sonra her sabah aynaya nasil bakiyorsunuz? O adamla ayni evde nasil duruyorsunuz? Insanlar artik kopeklerini bile doverek egitim vermiyorlar. Ki siz cahil biride degilmissiniz universiteyi bitirmissiniz. Uzgunum sizi uzmekte degil niyetim ancak bu yaptiginizin o adam icin tek anlami diger bir dayaga davetiyedir. Elinizle edip basinizla cekeceksiniz gibi geliyor bana. Allah yardımcınız olsun.
inşallah herşey yoluna girer sen hiç birşey yapma madem gör bakalım gercekten birşeyler yapıyo mu evliliği için
arkadaşlar;
evden gittiği gece geri geldi kısa zaman sonra.cemre konuşalım lütfen dedi.bende pek konuşacak bir şeyimiz kaldığını zannetmiyorum dedim,madem sana cinnet geçirterek senin bana zarar vermene sebep oldum asıl bu evlilikte ben hatalıyım ve bende gidiyorum artık dedim.kesinlikle öyle birşey yok dedi.bak san aslında farkında değilsin birçok konuda beni değiştirdin dedi.aslında yaşadıklarım beni çok yıprattı ve sinirlerime bazen hakim olamıyorum ve biliyorum ki bu sana yaptığımın bir açıklaması bile olamaz dedi.( ki bu derece bana şiddet yapmamıştı )bende konuşmanın artık faydasız olacağını madem konuşarak düzeltmek istiyordun beni o raporu almaya yöneltmeyecektin ve baştan böyle düzgün konuşacaktın dedim.ne dersen çok haklısın zaten seni bu halde gördüm ya yıpranmış gördüm ya bizi ve seni bu hale getirdiğim için kendime çok kızıyorum ve izin ver lütfen evliliğimi yuvamı kurtarayım ben seni çok seviyorum ve ne olur on kez bana güven.senin bana olan inancını tekrar geri kazandırmak için herşeyi yapıcam dedi.ben de gerek yok ben gidiyorum dedim.tamam bak düzeltemzsem inan ki sadece bana bitti yapamıyorum sen yine beceremedin dersin ve seni bunaltmadan bütün işlemleri bile ben üstlenirim ayrılırız ama son şansı bana ver lütfen dedi.ama önce ki konuşmaları gibi hiç duygu sömürüsü yapmadan çok ciddi ve utangaç tavırlarla onu böyle hiç görmemiştim.neyse uzun uzun konuştu ve ben cevapsız kaldım ona..ne tamam nede hayır..ve en son bana biz yani evliydik cemre ve biz çok ağı olaylar yaşadık ve sen benim karım olarak her zorluğa katlandın bana değer verdiğin için bense sıkıntılarımı çözmek yerine evliliğimizi iyice sona sürüklemişim.başka bir çift başka bir kadın olsa 3 ay geçmeden boşanırdı.ve şimdi yaptığm hatanın arkasına sığınmadan sadece yuvamı kurtarmak ve seni ne kadar sevdiğimi kanıtlamak istiyorum.ve inan senin için evliliğimiz için gerekirse psiokloğa bile giderim ama doktor bile gitmeden bunu halledeceğim göreceksin.evliliğimiz için verdiğimiz emek boşa gitmeyecek bana bunun için izin ver dedi.ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım ama onun karşısında tepkisiz kaldım.sana hiç bir cevap veremeyeceğim kusura bakma dedim.o da bana yeter sana kanıtlayacağım dedi.
anneme gittim dün sabah eşim biliyor anneme gittiğimi ama eve dönüp dönmeyeceğimi bilmiyordu tabi.bana canım akşam eve gelirken bir şey istermisin falan gibi iyi tavırlarla soru sormalar yani dönecek miyim geri?anlamına geliyor heralde yok işte annene çok selma söyle falan.neyse anneme gittim tabi anneme ayrıntı anlatmadı ama sapsarı oldu kadın kızım ben anladım bir çok şeyi dedi korktum tabi.eve dönme istersen burada kal dedi.bende anne senin için rahat etsin son bir şans vermeyi düşünüyorum ama ona cevapsız kaldım son şans verdiğimi bile söylemedim dedim.(annem darp olayını bilmiyor bile)o da ben arkandayım kızım dedi.sonra kız kardeşimle eve geldik kız kardeşim bizde kaldı.o da konuyu biliyor ama eşime normal davrandı akşam eşim gelince eşimde gayet öncekileirnden daha sevecen davrandı kardeşime.neyse anlayacağınız eşimi hiç bu kadar benimle ilgili kafa yorar ve ciddi bir şekilde görmemiştim.psikolojik olarak yaşadıklarının farkına varmasını farkına vardı sanırım.ama dediğim gibi ona cevapsızım.sadece o uğraşacak bizim için.eşimle benimle ömrünün sonuna kadar bir olarak yaşamak istiyormuş.bense cevapsızım.sanırım son şans verdim ama zaman gösterecek.
tekrar dualarınız için yorumlarınız için çok teşekkür ederim.inşallah ben bu son olaydan sonra eski ben olabilirim.tek umudum bu..
bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.eşime karşı cevapsızlığımın süresince evliliğimizi kurtamanın onun elinde olduğunu göstermekti amacım.dediğiniz kimse insanların değişmeyeceğini biliyorum sadece bende fiziksel iz bırakacak kadar ilk defa böyle şiddetti olması benide şok etti ve o raporu alarak kendimi ona ispatladım galiba.yani sen bana bunu yaptın ruhumda açtığın yaranın raporunu Allahtan başka kimse veremez ama bu ölümlü dünyada senin bana yaptığının cezası eğer devam edersen var dedim.
birde dün gece 16 yaşında bir kız bu forumda annaesini kanserden kaybetmiş ve nasıl öldüğünü görmüş.ayn eşimin babası da bizim gözlerimizin önünde can vermişti.yani oğlu görmüştü.o kızcağız anlatınca bu forumda onun psikoloji hem o hastalıktan korkması hem annesinin ölümü seyretmesi falan tüylerimi rpertti eşimi düşündüm babasına düşkünlüğünü.eşim babasının cenazesinde bile ağlayamamıştı.ne bileyim işte sanırım acıdım eşime yaşadıklarına..biliyorum kendim için hafifletilemez bir durum ama belki diyorum işte cevapsızlığım inşallah bende net ir cevaba dönüşür..yoksa bir ayna bir ben biliyorum aynaya nasıl baktığımı...
tekrar size çok teşekkür ederim.sizinde herşey bu hayatta gönlünüzce olsun
Akıllı,dirayetli bir kızsın.Benim gördüğüm,anladığım şu;eşin çocuk gibi.Şımarmış.Biraz psikolojik olarak zayıf bir karakteri var.Senin de engin hoşgörün,her suçu kendi üstüne yüklenmen onu şişirmişte şişirmiş.Evet tespitin doğru seni özellikle bağırtıyor ki,yaptığını vicdanına haklı çıkartsın.Hayata karşı olan ezikliğini,psikolojik sorunlarının acısını senin üstünde çıakrtmış.Ve bir süre sonra bundan zevk almaya başlamış.Bazen beklemedikleri bir tepki,bu tür insanlar için şok etkisi yapabilir,hatasıyla yüzleşmesine sebep olabilir.Ama bunca hareketi yapan erkek,öyle bir olayla bir günde değişmez.En mutlu gününüzde bile o raporu vermemeli,saklamalısın.Gerekirse yırttım de.Ama canım keşke1-2 ay annende kalsaydın.Sensiz bir başına bi kalmalıydı.Ne olursa olsun psikoloğa yönelndir.Bakma sen onun doktorsuz düzelirim demesine.3-5 ay düzelir düzelse de.Lütfen doktora gitmesini sağla.Bu derece yüzüne gözüne vuran insanın tedavi olması şart.Son şans versen de içinde,bence biraz uzak dur derim.Git annende kal toparla kendini.Ona da bana vurmanı hazmedemiyorum kafamı dinlemek istiyorum de.
bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.eşime karşı cevapsızlığımın süresince evliliğimizi kurtamanın onun elinde olduğunu göstermekti amacım.dediğiniz kimse insanların değişmeyeceğini biliyorum sadece bende fiziksel iz bırakacak kadar ilk defa böyle şiddetti olması benide şok etti ve o raporu alarak kendimi ona ispatladım galiba.yani sen bana bunu yaptın ruhumda açtığın yaranın raporunu Allahtan başka kimse veremez ama bu ölümlü dünyada senin bana yaptığının cezası eğer devam edersen var dedim.
birde dün gece 16 yaşında bir kız bu forumda annaesini kanserden kaybetmiş ve nasıl öldüğünü görmüş.ayn eşimin babası da bizim gözlerimizin önünde can vermişti.yani oğlu görmüştü.o kızcağız anlatınca bu forumda onun psikoloji hem o hastalıktan korkması hem annesinin ölümü seyretmesi falan tüylerimi rpertti eşimi düşündüm babasına düşkünlüğünü.eşim babasının cenazesinde bile ağlayamamıştı.ne bileyim işte sanırım acıdım eşime yaşadıklarına..biliyorum kendim için hafifletilemez bir durum ama belki diyorum işte cevapsızlığım inşallah bende net ir cevaba dönüşür..yoksa bir ayna bir ben biliyorum aynaya nasıl baktığımı...
tekrar size çok teşekkür ederim.sizinde herşey bu hayatta gönlünüzce olsun
Yine aynı şeyi yapıyorsun farkında mısın?Onun yaptıklarının savunmasını,geçerliliğini kanıtlıyorsun kendine.Ben de anneciğimi kollarımda kaybettim.Dünya kadar insanın anası babası evladı ölüyor.Hem de hasta yatağında değil,feci şekilde can verenler var.Allah aşkına kimse kimseye bunu yaşadı diye şiddet uygylamıyor.Yakınını kaybeden,yanındakine daha çok sarılır.Onun yaptığı hareketin babasının ölümüyle alaksı yok bunu sil at kafandan artık.
Dedim ya yazdiklarimla sizi uzmek degildi niyetim. Insallah kirilmamissinizdir, bende haddimi asmamisimdir. Ben size neden kizdim biliyor musunuz? Belli ki kulturlu birisiniz okulunuzu bitirmissiniz bunca seyi cektitinize gore sabirli ve hosgorulude bir bayansiniz. Neden kendinize hak ettiginiz degeri vermek varken bunlara maruz kalasiniz. Disarda ne erkekler var karilarinin elini sicak sudan soguk suya degdirmeyen. Bu yasta hatalarindan ders almayan bir adami idare etmek neden? Ben inaniyorum siz bosansaniz kendinize guveninizle yeniden bir hayata baslayip mutlu olabilirsiniz. Dediklerinizi anliyorumda, kanser heleki anne babasina duskun insanlarida mahveden bir yolculuk. Aniden bir insani kaybetmekle gozunuzun onunde erimesi arasinda cok fark var. ancak ya ilerde bu durumun bir aliskanliga donusurse ne olacagini dusundunuz mu? Bakin dun babasini kaybetti uzgundu bugun bacagi sikintili. Yarin isde sikinti cikacak. Cocuk olacak susmuyor diye sikilacak. Yani sebep ne olursa olsun bunun devam etmeyecek bir aliskanlik olabilecegini nasil dusunursunuz. Bosanmak cok aci bir surec az cok anlayabiliyorum sizi ozelikkle bir kadinin erkeginden vazgecmesi daha da yorucu. Ancak bosanan insanlarin geriye donup baktiginda soyledigi seyde keske o adam icin ... senemi feda etmeseydim degmezmis oluyor. Bunu unutmadan hayatta sizin icin baska seceneklerde oldugunu bilerek yasayin lutfen
öncelikle allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..çok üzüldüm..biliyorum hepimizin gideceği son bir nokta var Allah o noktaya kadar bizleri doğru yola yöneltsin.eşim için yani böyle dua ediyorum.biliyorum bak senin gibi kimler ne acılar yaşıyor ve sevdikleriyle destek alıyor.bu adam benden destek gördükçe şımardı onuda biliyorum zaten annesi onu çok şımartır.hep o benim bebeğim der bak 32 yaşında adama.. hep ailesi onu çok şımartmış el bebek gül bebek büyütmüşler.bense tam tersi erkek gibi çok küçük yaşta çalışmaya başlayarak hayatın yükünü verdi ailem omuzlarıma.eşim o gün dediki sana birşey itiraf edicem bazen senin önemli konularda yaptırımın olmaya çalıştığın zaman kendimi aşağılık kompleksi edindim ben dedi.şaşırdım doğrusu.sanırım bu yetiştirilme tarzlarımızdaki en büyük zıtlık...herşyin ama herşeyin farkındayım inan ki...aşırı duygusalım bir o kadar da mantıklı olmaya çalışıyorum ama bir şekilde ya bu adamı değiştiricem yada bitecek.ki umudum bitmesin..yoksa iyice yıkılıcam sanırım..
asla beni kırmadınız olur mu hiç.bakış açınız aynı benim gibi bende başka biri olsa aynı şeyleri söylüyorum hep.ama terzi kendi söküğü hesabı oldu benimki..
hep diyorum ki annem beni ne zorluklarla imkansızlıklarla okuttu büyüttü eşime çok güvendi benim onunla evlenmeme razı oldu bense ne yaptım şımarık büyütülmüş bir adamın elinde stres topu oldum resmen...ama hep kalbimin bir tarafı bir el tarafından resmen sınsıkı tutuldu şimdi.neyse o anlamadım ama o kadar sıkı tutuyor ki nefes alamıyorum..yapma diyor bana..bekle diyor..mantığım ise bırak git diyor...nasıl anlatılır bilemiyorum..o raporu alırken allahım beni ne hale düştüm böyle yakardım hep...inanın bundan böyle asla kendimi psikolojik olarakta ona ezdirmeyeceğim...o evliliğimiz için ne gerekiyorsa yapacak bende eski cemre olacağım inşallah.
mesela her pazar kv.e gidilir.bende dün dedim gelmicem.o da dediki bak annem sen onu aramasanda seni istiyor ama sen gelmiyorsun hemen bir duygu sömürüsü sezdim.kusura bakma ama ne sen ne de annen mutlu olsun diye gözümü kapatıp makyaj yaparak seninle mutlu rolü yapamayacağım artık size göre haraket etmeyeceğim.sende eve kimseyi getirme ki yoksa herşeyi anlatırım dedim..tamam dedi.tabi annesine bahsetmemiş..kesin arar beni kv.em bugün...yani dünde bunu yaptım eski ben olsam aman kimse anlamasın der giderdim..sanırım kendime olan güvenimi kazanma çabasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?