ben şimdi ne yapacağım???çaresizim

çok sağol gerçekten desteğin için.bende eşim görmesin diye gizli açıyorum forumu.evet bende çok şaşırdım kendime.raporu asla yok etmem..rapor olmasada asla unutamayacağım bir olay olduğu için her seferinde canım çok yanacak bunuda biliyorum.artık içine atan cemre olmayacak..herşey için mücadele edeceğini söylüyor o günden beri sürekli benimle ilgilenmeye çalışıyor.tabi sadece eylemler değil gerçek düşünce yapısı da bu şekilde olmalı..bilmiyorum zaman bana ne gösterecek ama bu adımı atmam bile benim açımdan güvenimi tekrar kazanmama neden oldu..cevabım olacak elbet bir gün ama çantam hazır zaten o da görüyor...

Bir de arkadaşlardan biri çalışmanı tavsiye etmiş, bu fikrin tamamen arkasındayım ! Çok güzel bir adım

çok güzel söylemiş.mekanı cennet olsun.ne kadar iyi bir insanmış ki bak benden de dua aldı şimdi.
aynen şımarık oğlu görecek bir zamanlar onu canını verecek kadar seven kadının aptal olmadığını..annesi benden çok memenundu tabi baktı ki oğluyla ilgileniyorum bir dediğini iki etmiyorum ama hepsi benim hatam nerden bilebilirdim ki verdiğim karşılıksız sevginin karşılığının bu olacağını.annesinin eseri bir adam karşımda..hepsine çok kinleniyorum bazen bazende allaha havale ediyorum..sevgilim olan zamanki eşimi çok özlüyorum bazende.bana dokunmaya kıyamayan eşimi..
bende ona he rseferinde bu bende açtığı yarayı hatırlatıcam..dediğin gibi erkekler karşısında güçlü olmak işe yarayacağı yerde tamamen ters tepiyormuş.kendi bilir ben adımı çok büyük attım.onunsa bana koşması gerekecek artık..

Bacağı çok ağrıyor ama sana vuracak gücü bulabiliyor? Sen stres topumu sun arkadaşım? Çıksın duvarları yumruklasın çok kızdım bu ne ya erkek olup eşini dövesim geldi

Bence aileleri devreye sok baban kesinlikle resti çeksin eşinde aklını başına toplasın.

Sende adamı tahrik edecek şeyler yapma. Gerçekten dır dır ediyor musun? Zaten sıkıntılı ve problemli bir adamsa sende ısrarla üstüne gidiyorsan sonuç bu olur.

Bir daha kesinlikle sana bu şekilde davranamamalı tedbirini al. Gücü yetiyorsa gitsin de bir erkeğe vursun bakalım. Saygısız...

Bir de arkadaşlardan biri çalışmanı tavsiye etmiş, bu fikrin tamamen arkasındayım ! Çok güzel bir adım

evet iş arıyorum zaten.önceki işimdende çalıştığım yerde yükselme olmuyor diye ayrıldım.tam işten çıkar çıkmaz başladım atağa geçtim daha iyi bir iş olacaktı ama anlattığım gibi olan olaylar yüzünden tam 1,5 seneme mal olarak herşeyi aptal gibi askıya almak zorunda kaldım.ama aylardır arıyorum iş bulamıyorum işte.o konuda beni bunalttı aslında alışmışım küçüklüğümden beri kendi paramı kazanmaya.
ama allah büyük allah bana alnımın akıyla paramı kazanacağım bir iş nasip edecek elbet..zaten biliyorsun yaşadığımız ülke malum herkez sıkıntıda ama şu klasik cümle ve haklı bir cümle varya kadının mutlaka maddi olarak ayaklarının üzerinde durması şart...

Yazdıklarınızın birinci paragrafını okudum, devamında da sadece bir kaç yorumu..
Sonrasını sinirimden okuyamadım..

Ben boşan ya da boşanma demeyeceğim diyenlerden olmayacağım, boşayacaksın üzerine darp raporunu ekleyip şiddetten dolayı da ekstra dava açacaksın ki yaptığını anlasın!!! İnsan sokaktaki köpeğe bile şiddet uygulandığında çıldırıyor ki bırakın siz bir kadınsınız! Hiç bir insan şiddeti haketmez! Ancak devamının gelmesine izin veriyorsa hakkı kötektir diyebilirim..

Neyi bekliyorsunuz? Yüzünüz gözünüz şişttikten sonra daha fazlası kolunuzun bacağınızın kırılmasını mı? 3. sayfa haberlerine manşet olmayı mı? Neden kabul ediyorsunuz? Sevgi aşk vs.. demeyin lütfen. Gidin anneniz bi yüzünüzü görsün, görsün ki kızını bugünler için mi yetiştirdiğine karar versin ve sahip çıksın... Çıkamıyor mu durumu mu yok, gidin devlete sığının ama bu tip şiddet düşkünü insanlardan uzak durun!!

benim başımda bir babam yok maalesef.yaşıyor babam ama annemle ayrılar ve babam ne kardeşimin arkasında oldu nede benim hayatımız süresince.o kendiyle ilgilenir bir tek.zaten sanırım beni sahipsiz sandı ki buna yeltendi.babamı hiç affetmiyoruz kardeşimle.kardeşimde kızıyor babamız olsaydı sıkardı biraz diyoruz ama yapacak bir şey yok maalesef.eşim annemden çok çekinir.annemde üstü kapalı biliyor durumu sadece benden bir işaret beklediğini söyledi annem.bir bakayım zaman ne gösterecek kendimde hata yapmamaya çalışacağım tabi ama hatalarım olduysa da çoğu eşimin şımarıklıkları yüzündendir..öyle dır dır etmem ben net bir cümle söylerdim çıldırırdı işte.artık cümlelerimde net olmayacak ona karşı bende net olmayacağım..

çok teşekkür ederim umut dolu dilekleriniz ve dualarınız için.ona son şans bile veremiyorum maalesef aşırı negatifim..hastalıkta sağlıkta zor günde diye yemin eden kadın yok artık.o gösterecek kendini bakalım kıymetlisiysem gerçekten.

çok haklısınız..ne denir ki..annem tabiki sahip çıkar birde annemi de çok üzmek istemiyorum galiba o duyguda tutuyor olabilir beni.
tek bildiğim bir daha taviz yok..çok sağolun yorumunuz için

Yaa Allah askina ne konusmasi suyuna gitmesi ablamsin bosam gitsin tamam sabretmissin edecegin kadar anan baban bunun icin mi buyuttu Allahn manyagi her cani skldiinda dovsun diye mi!!!!!!!
Yeminle orda olsam.tutar kolundan once hastameye rapor almaya ordan mahkemeye gotururdum.
Senin canina yazik degil mi elim ayagm.titredi ya. Neye sabir neye birak.gitsin anasi simartsin baksin

Senin aklın yerinde değil bence..

İlk satırları okudum sonra hiçbirşey okumadım..

Ne demek sinirlendikçe ağzımı kapatıp beni dövüyor?

Hala ne işin var o psikopatın yanında..?

Senin kendine hiç saygın yok mu?

Sizin gibi kadınları hiiiçç anlamıyorum..

Gidecek yerim yok..gibi şeyleri yazma sakın bana..

Adamdan yumruk yumruğa dayak yicem ve gidecek yer bulamıcam öyle mi? Valla öyle bir bulurum ki?

Seni anan elin psikopatından dayak ye diye mi doğurdu binbir emekle büyüttü?

Ara sayfalarda ne yazdın bilemicem ama aklın varsa ve de kendine azıcık saygın varsa , kadınlık gururun varsa, senin ağzını kapatarak seni yumruklayan adamın yanında 1 dk durmazsın..

Boşa o adamı hemen..

Bana kimse de ..uzaktan ahkam kesmek kolay..falan demesin..

Son düzenleme:

kendini ezdirme. Sen bi kadinsin. Ama sadece kadin.olmak yetmez guclu ayaklari uzerinde durabilen bi kadin ol. Sana bol sans diliyorum ama sunu bil ablam, cekilecek cile degil

kendini ezdirme. Sen bi kadinsin. Ama sadece kadin.olmak yetmez guclu ayaklari uzerinde durabilen bi kadin ol. Sana bol sans diliyorum ama sunu bil ablam, cekilecek cile degil

biliyorum maalesef.çok teşekkür ederim inanın farkındayım herşeyin gözüm daha da çok açıldı artık.duygularımın sömürülmesine izin vermeyeceğim artık.

biliyorum maalesef.çok teşekkür ederim inanın farkındayım herşeyin gözüm daha da çok açıldı artık.duygularımın sömürülmesine izin vermeyeceğim artık.

Verme ya tabi. Bak yasim seninkinin yari kadardir belki. Belki bana daha kolay gorunuyodur ama olsa olsa ne kadar zor olacak. Tek basinasin cocugun da yok resti cekmen daha kolay git o evden. Bu aksam gozu donup seni öldurse ne olacak? Olmayacaginin garantisini kim verebilir

çok haklısınız.gidecek yerimde var gücümde var çok şükür,çantam hazır elimde raporum var belki dediğiniz gibi psikolojim benimde artık normal değildir doğal olarak yaşananlardan sonra.onun yanında değilim zaten sadece evimdeyim ben bu ev çok emek harcadım.kendiside dedi zaten eğer güvenimi kazanamazsa o gidecek..
önceki mesajımda da dediğim gibi bir el var kalbime bastırıyor nefes alamıyorum ağlayamıyorum bile yapma cemre bekle diyor..neyi bekliyorum onuda bilmiyorum..dediğim gibi eşime cevapsızım..o çaba harcayacakmış çok pişmanmış..bilemiyorum işte...allah'a sığındım işte.ama o eski cemre yok ezdirmeyeceğim kendimi..çok sağolun yorumunuz için

gidecek yerin de var, gücün de var ama içinden bir ses ..yapma bekle..diyor öyle mi?:26: hımm..

Dalga geçtiğimi falan sanma da, anlamakta güçlük çekiyorum sadece..:26:

Sana bir abla tavsiyesi..o adam değişmez, senin içindeki sesi de ben anlamadım..

Zaten defalarca affetmisşin yine yapmış, yine affediyorsun yine yapacak..çünkü sen her seferinde affediyorsun..

Neyse hayat senin karar senin..

Neye layıksan onu yaşamak senin elinde..

İnşallah gözün açılır ne diyim..

Son düzenleme:

haklısınız..belkide yaşanan sorunlar benim pısıp kalmama etken oldu.belkide acizin tekiyim.hakettiğimi yaşyorum belki..sabretmeyi deniyorum.aynaya nasıl baktığımı bir allah bir ben biliyorum..boşanma süreci çok sıkıntılı br süreç belkide o süreçten kaçıyorum.annemle babam ben nişanlanmadan 6 ay önce boşandıkları için belkide onun psikolojisi de var belki babam hiçbir an bana destekçi olmadı onun psikolojiside var belkide bu adamı değiştirmek arzusu bu psikolojide var..hep belkiyim değilmi?bu yüzden hakettiğimde bu yaşananlar..

ilk defa bu kadar net söylüyorum ,ima etmiyorum direk boşan diyorum ,
ne olursa olsun ,isterse sakat ,isterse psikolojisi bozuk ama buna hakkı yok ,sana bunu yaşatmaya hakkı yok ,
evlerden uzak ömür boyu yatağa mahkum bir adama dahi ölünceye kadar bakmaya razıyım ,yeterki iyi bir eş olsun ,
ama bu ne arkadaş git gel döv,canım sıkıldı döv ,rapor eksik döv ,yemeği beğenme döv olacak işmi ya ,siz nasıl sabrediyorsunuz birde buna şaştım ..:26:

bak canım kendine bu kadar kötü davranma. bir insanı sevmekte, hatalarını affetmekte, onun için çoook fedakarlıklar yapmakta eziklik değil. bunun karşılığını görememek de utanılacak birşey değil. yani bu olanları hakettim diye düşünme. insana en doğruyu hep kalbi söyler. sen kalbini dinle. eğer şuan için sana bekle diyorsa bekle.
bak ben genelde bu tarz durumlarda yapıcı değilimdir, yani daha çok "boşansana yahu neyi bekliyorsun, ölmeyi mi ya da ikinci kez aldatılmayı mı vs. " diyenlerdenim.. ama şuan bu konuda bnm de içimden bi ses seni herhangi bir şekilde yönlendiri tavsiye vermememi söylüyor. bence sen bu konuda kendi iç sesini dinle. ve dediğim gibi bu ona tanıdığın son şans olsun.
tek bir kez daha seni üzerse, haketmediğin bir şey yaşatırsa o zaman arkana bakma çek git..
ve şuan için de olanlar yüzünden kendini suçlama. sen doğru olanı yaptın, sevdin, emek verdin, bi çırpıda silip atmadın.. bu zamana kadar bunun karşılığını görememişsin. bundan snr da yine böyle olursa arkana bile bakma git. hayatından sil at bu adamı.
ama şimdi senin için mutlu olma zamanı artık..

allah yardımcın olsun, dayak kolay bi mesele değil, allah eşine hidayet versin. ben o kadar dayağa sabredermiyidm acaba. bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…