kronik bel agrisi demissiniz belki her zamanki gibi bir durum sanip bu sefer daha agir bir sey oldugunu anlayamamislardir
Yazmışım zaten bence sonuçta babanın hayrına haber vermiyorum ama oralı olmadılaryazsaydın madem biriniz gelin diye.
Doğurunca güncellerim yazıyı şimdilik tarifim bu yani en aşırı şekilde demek istedimO değil de doğum sancısı çektiğin hiç bişeye benzemiyor gülüm bil istedim
Konuna gelecek olursak ; belki gerçekten müsait değillerdi . Kırıldığın birşey olduğunda direkt sor ki ‘tavşan küsmüş dağın haberi olmamış’ durumu yaşanmasın .
düşünememişler demek kiOyle ama sonuçta durum kötü olmasa acile gitmem deli miyim bunu düşünmeleri gerekmez mi
Belki akıl edememişlerdir ya da önemsemiyolar seni
Ablacım bi oku sonra kaşıklarız onuKonuyu okumadım ama o kazandibi var ya o, yenirdi
Doğurunca güncellerim yazıyı şimdilik tarifim bu yani en aşırı şekilde demek istedim
Belki de kazandibi sevmiyolardırValla ikincisi ise adam gibi söylesinler bizde yolumuza bakalım ama şeylerde sacmalama sevmesek niye olalım ne faydamız var felan diye takılıyoruz
Daha napim öleyim mi gelmemesi için on dakikalık yol insan sadece muayeneye giderken bile tek gitmiyor biri eşlik ediyor gelseler ölmezlerdi hadi gelmeyi geçtim bari bi teklif etselerdiZaten yaniniza gelip gelmemek icin sormuyorlarmi sorununuz ne diye ,ki sormuslarda ? belki hafif bir üsütmedir diyip dönmenizi beklediler ? Ortaligi ayagi kaldirmakmi gerek deger görmenizi anlamak icin?
Zıkkım yesinler o zaman ne diyimBelki de kazandibi sevmiyolardır
Daha napim öleyim mi gelmemesi için on dakikalık yol insan sadece muayeneye giderken bile tek gitmiyor biri eşlik ediyor gelseler ölmezlerdi hadi gelmeyi geçtim bari bi teklif etselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?