Ben simdi ne yapayim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi taşınırken bur ay boyunca 2 çocukla evi topladim her işe koşturdum eşim de yoktu öz ve öz kardeş denmez de kardeşim aramadi bile ve yine öpöz babam bırakıp gittiginden bu yana ölüyor olsam kendim giderim çocuklarımı alip kimseden birsey beklememek gerekiyor hayat öğretiyor aci acı
Konuya gelince hakli olsaniz da gerçek bu malesef kimseye fazla güvenmemek gerekiyor.

Ailenden alıştığın iligi, alakayı elalemden bekleyemezsin
Elalemin herzaman nedenleri olacak
Senin beklentini yerine getirmemekte,
Uzun, uzun sohbet etmeye ve durumunu anlatmaya değmez
Bulunduğun ortam öyle, kabullenmen gerekecek

Ya sen böyle yazınca bi anım geldi aklıma;
Üniversitede başka ildeyiz 2 kişiyiz arkadaş rahatsızlandı bende sevgilisini çağırdım çocuk ordandı çünkü, neyse arabayla geldi , arkadaşın koluna girdim götürüyorum sevgilisini gördü beni bi itişi vardı neye uğradığımı şaşırdım. Sonra ikisi hastaneye gitti şimdi görüşmüyoruz tabii farklı sebeplerden ama o zamandan anlamalıymışım...
Size de geçmiş olsun gelselermiş iyi olurmuş tabii...

üniversitede çok birşey beklemeyeceksin genel olarak çıkar ilişkileri veya günü kurtarsın tarzında takılan insanlar.gerçekten durumunuzun kötü olduğunu bilip gelmiyorlarsa haklısınız ama ben olsaydım hiç beklentim olmayacağı için bozulmazdım açıkcası.sizde takılın günü geçirin ama iyi gün dostu olduklarını bilerek hareket edin.

Tavsiyedir : anne baban hariç kimseden çok şey bekleme.mutsuz olursun.

Milletin aynı yastığa baş koyduğu kocası hastaneye götürmüyor siz arkadaşlardan medet umuyosunuz. Ki canım tatlı demişsiniz muhtemelen abarttığınızı düşündüler. Öyle ciddi bi bel ağrısı problemi yaşarsanız ben hastaneye gidiyorum demezdiniz gelin beni hastaneye götürün derdiniz ayrıca. Yani kazandibine devam, tatlı yeyip tatlı konuşun başka bi şey aramayın altında

Hiçbirşey yapma üniv. de arkadaşlıklar ve sevgililikler gerçek değildir.

Amann gelmezler tabi
Hiç olmasa arayıp sormuşlar
Yani daha büyük birşry olsa gelirlerdi ya
Aslında büyütüyorsun

Bence ne yapmalısın biliyor musun ? İnsanlardan çok fazla şey beklememelisin her zaman kendi başının çaresine bakabilmeyi ve insanlar her anında yanında olmuyor diye alınganlık etmemeyi öğrenmelisin. Belki herkesin de söylediği gibi akıl edememişlerdir, belki çok ağır olduğunu hastaneye gidiyorum dediğin için tahmin edememişlerdir kaldı ki ileride bir gün bilerek seninle hastaneye gelmeyen insanlar da olabilir hayatında çok takılma. Kendi başını kendin kaşıyabiliyorsan ne mutlu sana ve bence insanların hareketlerini sürekli kötüye yorarak kendi kendine de alınganlık etme madem o kadar yakınsınız söyle alındığın noktayı .

e kronık bel agrsıymıs hep olan bırsey nıye derslerını bırakıp bunun ıcın gelsınler kı
sankı yanlarında dusmus bayılmıssınızda ılgılenmemıs tek basına hastaneye gondermısler gıbı konusmussunuz

sonucta arayıp sormus mesajla tekrar tekrar halını sormuslar daha fazla yapabıleceklerı bırsey yok kı

neden bukadar ılgı bekledıgınızı anlamadım ben
kendı basınıza gıdemeyecek kadar cok kotuysenız kızlar hangınız musaıtse benımle gelebılır mı ayakta bıle duramıyorum deseydınız ne bılsınler ? kronık olunca hep olur her seferınde bırıyle mı gıdıyordunuz

gecmıs olsun

Ahh kazandıbı nasıl ban yedık ama
Neyse en güzeli madem cok kırıldınız kızlarla toplanınca kızlar ben sıze kırıldım su sebepten dıye acık ol. Boyle ıcerden hım hım kurulmakla elıne bırsey gecmez. Zaten cok yakın arkadasmıssınız hepınız. Onlarda sen ayagınla hastaneye gıdınce demekkı bıze ıhtıyacı yok dıye dusunmus olabılırler

Bence söylemeyin. Çünkü sizi umursamasalardı mesaj atmaz, arayıp sormazlardı. Hassas bi anınıza gelmiş alınmışsınız. Belki de sebebi İnsan yalnız olunca bi destek bekliyor, o desteği o an görememekti. Ama arkadaşlığınızın genelini düşünün ve bunun ilişkilerinize gölge düşürmesine izin vermeyin. Nihayetinde ağrılar da geride kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…