Ben simdi ne yapayim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun
Tipik kız arkadaşlık aymazlığına denk gelmişsiniz maalesef...
Ah biz kadınlar... ancak laylayloma varız,
erkekler böyle değil halbuki...
yazık...

Bence serzenişte bulunun muhakkak,
Anlasınlar hatalarını.
Ama bundan sonra da bel bağlamayın bunlara,
belli ki çok da "dost" değiller...

Oyle ama sonuçta durum kötü olmasa acile gitmem deli miyim bunu düşünmeleri gerekmez mi
Yazmışım zaten bence sonuçta babanın hayrına haber vermiyorum ama oralı olmadılar

Bu arada bu iki mesajınızı beğenmeyen üye ile bir alıp veremediğiniz var sanırım

hiç bir şey dememişsiniz ki yazıda beğenilecek ya da beğenilmeyecek...

Malesef artık çok geç konuştuk beni simariklikla nitelediler ve artık görüşmüyoruz

Bu arada bu iki mesajınızı beğenmeyen üye ile bir alıp veremediğiniz var sanırım

hiç bir şey dememişsiniz ki yazıda beğenilecek ya da beğenilmeyecek...
Şahsen tanımıyorum ama burda var öyle değişik tipler mutsuz insanlar yapacak bir sey yok görmezden gelin

Aynen öyle ayneeen erkek arkadaşımla konuşuyorum mesela bu nasıl bir arkadaşlık diyor erkekler bize gore daha iyiler ve iyi niyetliler bu arkadaşlık konularında

Aynen öyle ayneeen erkek arkadaşımla konuşuyorum mesela bu nasıl bir arkadaşlık diyor erkekler bize gore daha iyiler ve iyi niyetliler bu arkadaşlık konularında

kesinlikle...
mesela erkek arkadaşınız sizden ayrılsaydı koşşa koşşa gelirlerdi...
o acıya koşarlar buna koşmazlar...
çünkü bunda dedikoduluk bir yön yok.

Her şerde vardır bi hayır. Belki de hayırlı arkadaş değillerdi sizin için.
Zaten şuan konuşmadığımız evrede doğru bir karar aldigimi kanitliyorlar. Biraz yalnızlık çekiyorum tek sorun bu ama en azından şuan sahte bir arkadaşım yok hiç arkadaşım yok...

kesinlikle...
mesela erkek arkadaşınız sizden ayrılsaydı koşşa koşşa gelirlerdi...
o acıya koşarlar buna koşmazlar...
çünkü bunda dedikoduluk bir yön yok.
Çok haklısınız e artık bizde olmedikleri müddetçe gitmeyiz hatta ona bile lüzum yok

söyle kırıldiğin seyi neden bisey olmamis gibi davraniyorsun
yada cok samimiyseniz sen deseydin bana bi el atin falan kendin gidebildigine gore halledersin diye dusunmuslerdir

söyle kırıldiğin seyi neden bisey olmamis gibi davraniyorsun
yada cok samimiyseniz sen deseydin bana bi el atin falan kendin gidebildigine gore halledersin diye dusunmuslerdir
Iyi ki de söylememişim bakın zaten gelmeyeceklermiş zorlamış olacakmışım şuan görüşmeyi kestik herkes kendi yolunda

Ben hastaneye, o an yanımda kimse yoksa tek giderim. Eşim sorar geleyim mi diye. Hayır gelme derim. Bu yüzden wp den mesaj atacak kadar bilinci yerinde olan bir arkadaşıma, geleyim mi diye sormam. Bana normal geldi bu yüzden. Hele hep çektiği bir ağrı içim hiç sormam. Onun söylemesi gerek, çünkü aklıma gelmez.

Belki de haklisinizdir. Ben her türlü eleştiriye okeyledim kendimi zaten. Ama benin konu ile ilgili sıkıntım bana kendimi değersiz hissettirmeleri ya da gerekli arkadaşlık değerini vermemeleriydi. Şuan konuşmuyoruz ve bu ayrılıktan sonra ki süreçte gerçekleşen tavırlar benim haklılığımı gösteriyor. O yüzden öyle ya da böyle hayırlı bir sonuç oldu iletisimi koparmak benim acımdan

Boyle her durumda insanlara sitem eden tipler bama itici geliyor, faydaci bir insansiniz demek ki. Iliskileriniz menfaat uzerine kurulu

Boyle her durumda insanlara sitem eden tipler bama itici geliyor, faydaci bir insansiniz demek ki. Iliskileriniz menfaat uzerine kurulu
Aynen güzel kardeşim saf cikarciyim ben. Umarım yaşadığım durumu yaşarsınız ve benim gibi davranmazsınız hayat size hep güler.

Canınız biraz tatlı bence eğer gerçekten doğrulamayacak ve doğum sancısı gibi olsa tek başınıza hastaneye gidemezdiniz. Ayrıca gezmede değiller ki dersanede dersleri var nasıl gelsinler yani bel ağrısı deyince mühim olduğunun farkına varmamışlardır derse girmişlerdir bu kadar büyütüp ilk olayda arkadaşlığı sorgulamak ilginç

Demek ki zaten güvenmiyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…