- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
- 43
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bence sorun sen de.. Hiç sevmem haber vermeden gelen insanı.. Gelmezden bi iki saat önce muhakkak aramanız gerekirdi. 150yıl önce geleceğiz demişsinz kadının onu düşünmesini mi bekliyorsunz.. Ayrıca sofrada söyleyebilir bende öyle gidinceye kadar sçylerim mesela.. Ah haber verseydiniz şunu yapardım bunu yalardım diye.. GayriihtiyariHep birlikte sofrada idik ama eşim gün belirtti sonuçta cat kapı gitmedik ki.
Ben yine de kv yi haksız buluyorum.
Ben birde biz enayiyiz zaten diye eklemek istiyorum.Korona koronaa ahh korona diyorum başka da bişey demiyorum .....
E bu da ayıp. Anneniz yemeğe çağırınca tam yemek saatinde mi gidersiniz. Biraz erken gidip yardımcı olmaz mısınız? Resmen yemeğini yiyip kaçmış gibi oluyor öbür türlü.Saat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.
Top burda 8.30da patlıyordu 8e geliyordu gittiğimizde.
Ama bizi daha erken beklediğini belirtti :)
Yani onun huyu bu bence.
Çok garip.
Bunu benim annem damadına asla yapmaz mesela.
Bu aşırı bencil bir hareket.
Aynen valla önde gideniyiz hemde 3 aydır doğru dürüst evden çıkmıyalım ailelerimizle görüşmeyelim millet eskisi gibi devam etsin anasını satimBen birde biz enayiyiz zaten diye eklemek istiyorum.
gün belirtmişsiniz ama saat söylememişsinizHep birlikte sofrada idik ama eşim gün belirtti sonuçta cat kapı gitmedik ki.
Ben yine de kv yi haksız buluyorum.
Ben anneme giderken bile arıyorum, geliyorum birşey lazım mı diye, maksat gideceğimden haberi olsun. Cat kapı gitmis olmayayım.
Ayrıca kayinvalideniz ne yapsa ne dese sorunlu sizin için çünkü kadınla sürekli bir yarış halindesiniz. Kendisiyle ilgili açtığınız konuları okumak bile yeterli, kadının özel hayatını sorgulayacak kadar takınti yapmışsınız kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?