- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Nankör ben miyim o mu orası bile alenen ortada.Kurtulmuşsun
Herhalde şaka yapıyorsun?Yanlış yapmışsın. Sen babana karaciğerini bile veriyorsun. O da tabi ki maddi olarak destek olabilir. Evlenmeden karışamazsın.
Ki her hangi birine bile verebilirsin hayatını kurtarmak için bu kişi baban birde mal adam yabu arada karacıger kendını yenıleyen bır organ nakılde kucuk bır parca alıp nakıl edıyırlar o kucuk parca buyuyup kıca bır cıger oluyor alındıgı kısıdekı bosluguda yıne bunye buyuterek dolduruyor ben byle bıkıyrum o kp kım ko karısıyr babanın tırnagı olamaz barısma bunlarla barıssanda bunu unutma
Herhalde şaka yapıyorsun?
Yahu bir tuttuğun şeye bak! Babam ölümle boğuşurken ne yapacaktım?
Ailesine tabiki maddi destek de bulunabilir. Karışsam böyle olmazdı. Karıştığım kısmı başka. Hani 5 yıldır birlikteyiz evleneceğiz ya? Hah işte!
Biraz önceki konuda neysen bahsediyordum şimdi neyden..Barışırsınız ama keşke barışmasan eli bollaşınca hemen erkekleşmiş
Allah gökten yağdırır paraları öyle evlenirdik artık. Ne yapalım di mi?Bir tutmuyorum, diyorum ki sen karaciğerini bile veriyorsun. Çocuk maddi yardım elbette yapacak onun da anası babası. Üstelik evli değilsiniz.
Babası sizin babanız için nasıl baba ki karaciğerini alıyor demiş ya. Hah işte bunu ona diyecektiniz sen nasıl babasın ki yiyip içip sı.ıyorsun da her haltı oğlun ödüyor? Ondan sonra o evden çıkacaktınız...Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder
Aklıma geldikçe hâlâ tüylerim diken diken olur..bi kere babasının ettiği laf yeter. senin onlara siz kim köpek demen gerekiyodu.
geçmiş olsun bu arada
O an kitlenip kaldım. Sonrasında aklımdan neler geçti.Babası sizin babanız için nasıl baba ki karaciğerini alıyor demiş ya. Hah işte bunu ona diyecektiniz sen nasıl babasın ki yiyip içip sı.ıyorsun da her haltı oğlun ödüyor? Ondan sonra o evden çıkacaktınız...
Ki herhengi birine bile verebilirsin hayatını kurtarmak için bu kişi baban birde mal adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?