Ben şok, ben iptal..

Evet yeniledi hayatım tabiki eskisi gibi değil. Çok yönden eksik kaldım ama ona can feda. Baba ya, her şey.

İnsan değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum. İçime su serptin.

Böyle çalışmadan ahkam kesen kadınları anlayamıyorum evlenmek ve geleceğinize yatırım yapmak istiyorsanız bir zahmet sizde çalışısın.... adam çalışıp ailesine destekte bulunuyor sizi ilgilendiren bir durum söz konusu değil

Evlenmeden önce pahalı hediyeler, tatiller kabul edince böyle şeyleri yüzüne vurması çok normal.. O yüzden sınırı bilmek gerekiyor. Babasının sözüne gelince bir şey demek istemiyorum, inşallah Allah bu sözünü ona yaşatmaz.

Tamam canım, hemen okulumu bırakıyorum. Yarın gider çalışmaya başlarım.

Doğru ben saksıyım ya? Beni ilgilendirmiyor.

Allah gökten yağdırır paraları öyle evlenirdik artık. Ne yapalım di mi?

Üstelik ben çalışmaya başlayınca bütün masrafları üstlenmeye razıydım, sen düşün.

Valla tatlım ben seni haksız buldum. Sana otel için harcama yapınca sorun yok, dediği gibi yüzük aldıysa sorun yok ailesini yardım edince mi birikim geliyor aklına? Belki lafları ağırdır ama senin de üzerine vazife değil şu an ailesine olan maddi desteği.

Ben en çok kp adayınızın söylediği şeye takıldım !kimse aileniz için yaptığınız fedakarlığa karışamaz.. hele ki kendi yaptığı borçları oğluna ödeten kişinin bunu söylemeye hiç hakkı yok..şahsen ben sevgilinizden çok ailesini güvenilir bulmadım..evlendiğin kişinin ailesi de çok önemli o yüzden ne kadar seversen sev ailesi ile anlaşamayacaksan uzak dur

Bak şimdi gaza geldim gidip Çağatay Ulusoy'un yakasına yapışasım geldi.

Çook teşekkür ederim bu arada çok naziksiniz. Bu arada konu açmak ne kadar güzel bir şeymiş güç buldum vallahi. :)

Konu actigina acacagina pisman ettiklerimiz de yok degil amaa

Peki ya senelerce kendi ogluna borclarini odedip kendine hic sormus mu acaba "insan hic ogluna borc odedir mi yaa" diye. Insanlar cok omurgasizz.

Pahalı hediyeler derken kendisi kuyumcuda çalıştığı için daha uyguna aldığı ve benim isteğim dışında olan şeyler. Asla ama asla bir şey istemedim bugüne kadar.

Kaldı ki birçok hediyeyi geri gönderdim. Kolye, bileklik gibi. Asla pahalı mekanlara gitmedim, gitmem. Geldiğim yeri biliyorum. :)

Son olarak tatile gitmeyi kendi istedi. Stres atmak için. Ben de ufak yardımlarda bulundum. Uçak, transfer gibi.

Doğru otelin parasını ödedi ben tek başıma tatil yaptım. Kaldı ki benim istediğim bir şey bile değildi.

Aha vallahada içimden geçen cümle

Babasının söz hakkı bile yokken yaptığı 'yorum' çok düşüncesiz bi hareket olmuş ameliyat olacak birine söylenir gibi değil.. onun dışında eski sevgilinle uzun ve sıkıntılı bir birliktelik geçirmişsin bence eğer 'tekrar olur'u düşünmüyorsan acilen kendinle ilgili bişeyler yapmaya başla sana çok iyi gelecektir. Umarım mutlu olursun ya

Konu actigina acacagina pisman ettiklerimiz de yok degil amaa

Peki ya senelerce kendi ogluna borclarini odedip kendine hic sormus mu acaba "insan hic ogluna borc odedir mi yaa" diye. Insanlar cok omurgasizz.
Şu an beni pişman etmeye çalışıyorlar ama yılmıciiiiiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…