- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Zaten senin istediğini ima etmedim. O kendi isteğiyle almış bile olsa en iyisi kabul etmemek.. Çünkü belli yani yüze vurulacak ters bir durumda.. Bundan sonra bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm.Pahalı hediyeler derken kendisi kuyumcuda çalıştığı için daha uyguna aldığı ve benim isteğim dışında olan şeyler. Asla ama asla bir şey istemedim bugüne kadar.
Kaldı ki birçok hediyeyi geri gönderdim. Kolye, bileklik gibi. Asla pahalı mekanlara gitmedim, gitmem. Geldiğim yeri biliyorum. :)
Son olarak tatile gitmeyi kendi istedi. Stres atmak için. Ben de ufak yardımlarda bulundum. Uçak, transfer gibi.
Doğru otelin parasını ödedi ben tek başıma tatil yaptım. Kaldı ki benim istediğim bir şey bile değildi.
Ya neler yaptım ona neler o zamanlar.. Anlatmadık, anlatmak istemedik. Millet neye yordu, eh be kardeşim illa konuşmaları tamamen mi yazayım?Erkegin huyu para varken, kadinin huyu para yokken belli olurmus.. durumu duzelmis ya ondan bunlar hep.. once avrat sonra at degistiriyolar biliyosun
Vallahi dedim. Numarasını vereyim ara kendisine sor.Tek başına yap yapma o zaman da dedin mi biz evlenicez birikim yapalım tatile gitmeyelim vs vs? Ana mesaj buydu
Önerilerin benim için önemli, bunu bil.Zaten senin istediğini ima etmedim. O kendi isteğiyle almış bile olsa en iyisi kabul etmemek.. Çünkü belli yani yüze vurulacak ters bir durumda.. Bundan sonra bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm.
Canım 5 yıllık ilişkide sevgilin hediye alınca nasıl kabul etmeyeceksin normal hayat akışına uygun olan bir durum değil bu çok normal hediyeler falanZaten senin istediğini ima etmedim. O kendi isteğiyle almış bile olsa en iyisi kabul etmemek.. Çünkü belli yani yüze vurulacak ters bir durumda.. Bundan sonra bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm.
İnşallah sen de çok mutlu olursun iyi dileklern için teşekkürler. :)Babasının söz hakkı bile yokken yaptığı 'yorum' çok düşüncesiz bi hareket olmuş ameliyat olacak birine söylenir gibi değil.. onun dışında eski sevgilinle uzun ve sıkıntılı bir birliktelik geçirmişsin bence eğer 'tekrar olur'u düşünmüyorsan acilen kendinle ilgili bişeyler yapmaya başla sana çok iyi gelecektir. Umarım mutlu olursun ya
Vallahi dedim. Numarasını vereyim ara kendisine sor.
Aaa bibiiii ne zamandır yoksun gözlerim seni arar olmuştu.. çok sevindirik oldum seni görünce :))Barışırsınız ama keşke barışmasan eli bollaşınca hemen erkekleşmiş
Bir konuda babanı kaybettiğinden bahsetmiştin sana yorum yazmıştım hatırladın mı?Benim hassas noktam BABA ...
Erkek arkadaşınin babası çok edepsizmis. .ona mı kaldı senin cigerinin derdi ? Aç karnını doyursun, g.tünü toplasın önce .. ondan sonra ...sonrası yok ..yine de ona laf söylemek düşmez ..kimseye düşmez ..sen ne kadar güzel yürekli bir evlatsın. .... yalnız o adama haddini bildirmeliydin. .Çok acayip sinirlendim ...umarım kınadığını yaşayarak öğrenmez. .yav sövesim var yeminle ...asıl nankör o ! Çocuğunun iliğini kurutmuş borç ,harç ..bide üstüne terbiyesizlik yapıyor ..keşke gırtlağını siksaydin. .
Sağol canım döndûm artıkAaa bibiiii ne zamandır yoksun gözlerim seni arar olmuştu.. çok sevindirik oldum seni görünce :))
Yahu tabiki sanane.Yahu banane, dediysen bile haksızsın çünkü evli değilsiniz dolayısıyla anasına babasına yaptığı maddi yardıma karışamazsın. Laf sokmuşsun ters tepmiş.
Yahu tabiki sanane.
He laf soktum ters tepti. :))
Tweety, barışmamam için bir şeyler de litfen.2 gün sonra Barışırsınız aha şuraya yazıyorum
Demetoo çok zorluyorsun benceValla üsluba bakılırsa bruada yazanların aksine çocuğu allah kurtarmış. Bir bardak soda öneriyorum, gazını alır.
Bence de Allah kurtarmış. Senin gibi cici kızlara layık..Valla üsluba bakılırsa bruada yazanların aksine çocuğu allah kurtarmış. Bir bardak soda öneriyorum, gazını alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?