Ben şok, ben iptal..

Zaten senin istediğini ima etmedim. O kendi isteğiyle almış bile olsa en iyisi kabul etmemek.. Çünkü belli yani yüze vurulacak ters bir durumda.. Bundan sonra bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm.

Doğru otelin parasını ödedi ben tek başıma tatil yaptım. Kaldı ki benim istediğim bir şey bile değildi.

Tek başına yap yapma o zaman da dedin mi biz evlenicez birikim yapalım tatile gitmeyelim vs vs? Ana mesaj buydu

Erkegin huyu para varken, kadinin huyu para yokken belli olurmus.. durumu duzelmis ya ondan bunlar hep.. once avrat sonra at degistiriyolar biliyosun
Ya neler yaptım ona neler o zamanlar.. Anlatmadık, anlatmak istemedik. Millet neye yordu, eh be kardeşim illa konuşmaları tamamen mi yazayım?

Sonra uzun konu açtı olur..

Aynen öyle ve kendisi bana 2 hafta önce kadın yoklukta adam varlıkta belli olur demişler sen ben yokluktayken her şeye katlandın Allah razı olsun demişti. Unuttu şimdi. :))

Tamam sizin içinde masraf yapmış olabilir.
Ama sizde 5 yılın getirdigi bir samimiyetle ona bu cumleleri kurmussunuz. Anında size nankör dememeliydi.
Hatasını anlayacak ve size geri dönecek eminim. Ama ne zaman o parayı anasına babasına harcayıp pişman oldugunda.

Zaten senin istediğini ima etmedim. O kendi isteğiyle almış bile olsa en iyisi kabul etmemek.. Çünkü belli yani yüze vurulacak ters bir durumda.. Bundan sonra bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm.
Önerilerin benim için önemli, bunu bil.

Kesinlikle dikkatli olacağım. Kötü bir tecrübe oldu.

Üniversiteye başlarken nişanlı gibi görünürsen sevinirim diyerek almıştı. Ne bileyim yüzüme vuracağını aklım fikrim ermiyor.

Canım 5 yıllık ilişkide sevgilin hediye alınca nasıl kabul etmeyeceksin normal hayat akışına uygun olan bir durum değil bu çok normal hediyeler falan
Ösledin mi beni

Benim hassas noktam BABA ...
Erkek arkadaşınin babası çok edepsizmis. .ona mı kaldı senin cigerinin derdi ? Aç karnını doyursun, g.tünü toplasın önce .. ondan sonra ...sonrası yok ..yine de ona laf söylemek düşmez ..kimseye düşmez ..sen ne kadar güzel yürekli bir evlatsın. .... yalnız o adama haddini bildirmeliydin. .Çok acayip sinirlendim ...umarım kınadığını yaşayarak öğrenmez. .yav sövesim var yeminle ...asıl nankör o ! Çocuğunun iliğini kurutmuş borç ,harç ..bide üstüne terbiyesizlik yapıyor ..keşke gırtlağını siksaydin. .

İnşallah sen de çok mutlu olursun iyi dileklern için teşekkürler. :)

Bir konuda babanı kaybettiğinden bahsetmiştin sana yorum yazmıştım hatırladın mı?

Baba ne demek bilirim başın sağ olsun diye. İşte onun acısı burdan gelme. Kaybetme korkusu bile beni hayattan aldı götürdü. Allah sana tekrardan sabır versin.

Ya ben nasıl o an söylemedim bilmiyorum. Şu an başımı duvarlara vurasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…