Ben şok, ben iptal..

Evli olmasalar ne olacak gibi kadın haklarını sıfırlayan ve soyutlaştıran saçma bir cümle bence yoktur. Evlilik hem kadına hem de erkeğe HAK verir hakkın varsa hukukun vardır bu kadar basit. 5 yıllık birliktelik de kimseye hukuk sağlamaz bir anda bitince emeklerim boşa gitti diye ağlamamak lazım o zaman zira tek taş yüzük maddi bir kazanç dışında birşey ifade etmiyor

Gecen gun doktorlar dayagi hak ediyor lafina karsi ciktim diye mi?
Lutfen beni alintilayip bir sey yazma. Senin gibi biriyle muhatap olmayacağımi o zaman da soylemistim.

Gecen gun doktorlar dayagi hak ediyor lafina karsi ciktim diye mi?
Lutfen beni alintilayip bir sey yazma. Senin gibi biriyle muhatap olmayacağımi o zaman da soylemistim.

Her yerde her konuda dedim, konu belirtmedim ve herkese yaptığın birşey bu senin...
Seni alıntılayıp alıntılamamaya ben karar veririm sen değil...

İnsanların mutsuzluklarıyla beslenen biriyle zaten diyaloga girmem ama fazla da sivrilme istersen itici oluyor...

E niye alintiliyorsun madem? Goz ardi edersin yazdiklarimi gormezsin. Teallam.

Hic kimsenin hukuken hakkimi ariyorum ama vermiyor dedigi yok ki zaten. Ne ara geldik hukukun gerektirdiklerine? Davranis olarak "hakettiklerimizi" hukuk degil vicdan sorgular. 5 yildir bir kadinin verdigi cabayi, emegi nasilsa hukuk onunde bir degeri yok deyip yok sayiyorsaniz vicdaninizdan suphe ederim.

Ayrica 5 yillik emek verilen, caba sarfedilen sey e uzulmek icin hukukta yer almasina gerek mi var? Kanumda yaziyor mu sayin hakime hakim "hukukta olmayan davranisa uzulemezsiniz" maddesi?

Tamam o halde, sen senelerce biri icin cabala, emek ver ama kendince sana yanlis yapildiginda uzulme, nasilsa hukukta yeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…