Ben şok, ben iptal..

Aynen
Normallestirmeye calisiyürler, algi operasyonu bu

Evet çok farklı. Tabiki açık açık yazacağım ne yapayım ikinci üyeliğimi mi saklayayım?

Bir konu açtım amaç ne anlamadım gitti. Nerden vuracağını şaşırdı millet.

Konu sahibi neden pasif oldu.
Konu açıyorsak her türlü eleştiriye hazır olmak gerek.
Neden mi pasif oldum? Dur söyleyeyim.

Densizin biri kalkıp sen otele gittin o çocuk seni daha ne yapsın dediği için.

Kusura bakma ya gelemedim eleştiriye.

Pronivas gelinlik isterim düğünum kır düğünü olsun lütfen tektasim cizilmemis olsun diyen genc kizlar nereye kayboluyor acaba
Yada evlendik hala ailesinin faturalarını ödüyor nefret ediyorum konularini kimler açıyor

Konu sahinin ex i iğrenç ve nankör bir adammış kesinlikle
Kızı 5 sene boyunca aile evlerinde surundur yillarca aile borcu öde kizin sesi çıkmasın bir tektasi bir tatili kızın kafasına kalk
Işte Türk erkeğine fedakar kadin yaramadığınin bir örneği daha
Yeter böyle sıkıldım aile yanından iki çay ismarliyamiyorsun deyip terk etseydin adamin unutamadığı eski aşkı olurdun

Buradan aldığım en büyük hayat dersi kimseye gereginden fazla fedakarlık yapmamak oldu

Neden mi pasif oldum? Dur söyleyeyim.

Densizin biri kalkıp sen otele gittin o çocuk seni daha ne yapsın dediği için.

Kusura bakma ya gelemedim eleştiriye.
Kötü bi yorum, fakat konu açtığımızda her türlü yorum geliyor.
İncitmeden yorum yazılmalı.
Otele gittiğin birlikte olduğun icin seni ne yapsın ne demek.
Valla ne önü kalıyor ne arkası birde diktirip evleniyorlar. Onlar mı kabul edilen tercih edilen olacak.
Sen iyi bi insansın bunu unutma. İçin rahat olsun. Takma kafana.
Ama bu aile ve bu insandan iyi bi eş ve aile olmasını bekleme.
Keşke böyle olmasaydılarla zamanını harcama. Önüne bak.
Bol bol olumlama yap. Dua et.

Evet çok farklı. Tabiki açık açık yazacağım ne yapayım ikinci üyeliğimi mi saklayayım?

Bir konu açtım amaç ne anlamadım gitti. Nerden vuracağını şaşırdı millet.

Yavrum 2. Üyelik yasak. Ben senin banlanmani ikinci üyelik açmama bağlamışım şimdi anladım.

Neyse üzme tatlı canını. Sıkıntılı süreçten geçiyorsun allah gönül ferahlığı versin

Yasak biliyorum ama saklamak istemedim işte.

BirZ önce bir bakayım dedim konuya. Neler yazmışlar zaten gerginim üzgün ve stresli. Dayanamadım artık. Ondan aldım ikinci üyeliği. Pasif edilebilir sıkıntı yok. Konu kapansın hatta ya, daha kötü yaptı beni.

Farkındayım bazı şeylerin. Hazmetmeye çalışıyorum. Dua ediyorum çünkü gerçekten zor.

Gerçekten nankör bir adammış. Hem de çok.

Farkındayım bazı şeylerin. Hazmetmeye çalışıyorum. Dua ediyorum çünkü gerçekten zor.
Yorumlara kızma herkes hayata bakış açısı ne ise yorumu o yönde olacak. Bak hazmetmeye çalışıyorum diyorsun. Senin su an sürecin zor birde kk da konu açmışsın.
Allah büyük ve doğrudan yana heleki yanlışını görüp yüzleşen kulunu feraha çıkarır.

Bak bu hayatta insanlara saygı duyarım. Düşüncelerine daha da. Eleştirilere de kulak veririm.

Ama adabını bilmeli herkes. Öyle bir konu açtım diye amaçsızca yorum yapılamaz. Konum gerektirmiyor öyle yorumları.

Amin inşallah dua et benim için.

Sakin ol ya tepkiye gel. Teallam. Sanki insanlar genelde 18 yasinda universite kazanmıyormuş gibi yaptigim yoruma bu kadar celallenmek bayagi tuhaf degil mi? Tamam 22 yasinda olmus oldun bravo bayagi buyukmussun. Cafe nisanindan hallice durum degismis gibi.
Insanlar gercekten degisik.

Etmem mi her zaman edeceğim, rabbim sana seni üzen kulunu tez vakitte unuttursun, karşına içinde Allah sevgisi olan iyi kalpli bi eş çıkarsın.
Unutma bişeyler yaşadın die kafana takıp üzme kendini. Bir ayet var size bakire ve kadın eşler nasip ettik die tam ve doğru yazamamış olabilirim. Rabbim insanı yüceltiyorken bizler kırıcı olamayız.
Sende bana dua et bende bebek için uğraşıyorum. Tüp bebek deneyeceğim. Aklına geldikçe unutma beni.

Bence artık sen sakin ol. :)

Nişan yaparsam bir gün gerçekten cafede yapayım bari. Lütfen buyur gel, beklerim.

Ah, senin gibi iyi kalpli kadınlar tez zamanda anne olmalı zaten..

Burda olur muyum bilmem ama umuyorum bir gün hamilelik takvimini görürüm. Allah tez zamanda bir bebek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…