Ben şok, ben iptal..

Bence artık sen sakin ol. :)

Nişan yaparsam bir gün gerçekten cafede yapayım bari. Lütfen buyur gel, beklerim.

1 tane yorum yaptim, onda da ne eleştiri var ne atar ne gider. Kirici bir sey de söylemedim.
Ustelik size dedigim bile bir sey yoktu. Bestas mevzusuna burda laf edenlere soyledim.
Gaza gelip 2. Uyelik alip unlemli mesaj yazip sonra sen sakin ol diyorsun.
Ve gercekten son cümlenle bayagi laf sokmus oldun. Su anda ağlıyorum. Neyse.

Şu an da ağlıyorum falan nasıl desem.. Fazla bayat değil mi?

Laf sokmadım, yanlış anlamışsın. :)

Ne var biliyor musun? Yanlış bilgilerle dolu mesajın. Tahminimce falan yazsan anlayacağım ama böylesi bana ayıp. Anlatabiliyorum di mi? Direk 17-18 yaşında olduğumu söylemişsin.

Neyse, fazla polemik iyi değil. Zaten dediğin gibi ortada bir şey de yok.

Sizi yakindan tanimadigima gore zaten tahmin olarak yazabilirim. Burda her mesajimizda 'bence, tahminimce, olmali, etmeli' gibi cümleler kurmadigimiza gore celallenmenize gerek yoktu.
Zaten kisisel hesaplardan yazdigimiz icin yazdiklarimizin tahminlerden ve düşüncelerden oteyi gitmeyeceği asikar.
Bence de gerek yoktu polemiğe. Karariniz da daimi olur umarim.

Beni kendine bu kadar dert edinmen sağlığına zararla yalnız dikkat et.

Sen hep iptal olarak kalsan olmaz mı? :) Bu ne şiddet bu celal be?

Takma beni bu kadar kafana. Rahat ol.
Ah canim..

Seni kendime dert degil ancak gulme konusu ederim ben.

Sende bu yasta bu cene, bu agresiflik varken sevgiline kimbilir nasil cemkirdin de adam delirdi.

Isine gelmeyen cevaplarda tarzin hep ayni.

Yasina verdim.gitti

Ah canim..

Seni kendime dert degil ancak gulme konusu ederim ben.

Sende bu yasta bu cene, bu agresiflik varken sevgiline kimbilir nasil cemkirdin de adam delirdi.

Isine gelmeyen cevaplarda tarzin hep ayni.

Yasina verdim.gitti
Bence de yaşıma ver. Ben senin neyine vereceğim İnan bilmiyorum.

Yaptığın absürt yorumları ben olgun bir kadının diyerek mi kapatacaksın?

İşime gelmeyen değil, apaçık absürt yorumlara tepkim aynı.

Bunda da olduğu gibi.

Çeneci olduğumu da ilk defa senden duyduk. Vallahi ilkimsin seni unutamam artık.

Yanlız neden her konuda konu sahibinin afedersiniz a...... s.....sunuz? Kızcağız ayriligindan bahsediyor otele gitmesi dert olmuş bırakın da ailesi düşünsün o kadarını.

Yanlız neden her konuda konu sahibinin afedersiniz a...... s.....sunuz? Kızcağız ayriligindan bahsediyor otele gitmesi dert olmuş bırakın da ailesi düşünsün o kadarını.
Ben bu platformda nasıl insanlar olduğunu yıllar sonra gördüm. Yüzüme tokat gibi çarptı.

Daha fazla bir şey demeyeceğim. Kötü niyet ömür boyu onlara zarar.

Boşverin ya benim 3 konumda da ters tepkiler aldım bende açmıyorum konu falan artık. Herkesi aşıyor çünkü.
Hele bazıları beni kendilerine öyle dert edinmiş ki. Aman tanrım yani!

Ayrıca yorumun için çok teşekkür ederim. Çok naif bir düşünce.

evlenince böyle olacak bu adam.. hatta ailenin içine gireceksin ya birsürüüüü aynı olay ve bu adamın tepkileri.. giden 5 yıl olsun ömrün gidecegine.

Kesinlikle, evlendikten sonra konu acilsaydi eger "evlenirken birikim yapamadk hala kp borcu oduyoruz" diye derlerdi ki "nasil birikim yapmadn evlenirsin esini nasil hizaya getiremezsn evlenmeden yapacaktn bu isi aferin ode smdi kp borcu".. Kim ne yapmiyorsa ona saldiriyor millet, nabza gore serbettt.

Aynen ayrıca evlenirken biliyormussun öyle kabul etmişsin böyle gelmiş böyle gider de denirdi

" Şiddete hayır "diye yırtınırsınız." Kadın kadının düşmanı" diye yırtınırsınız. Bir çok hemcinsinizden utanırsınız...

Psikolojik şiddet uygulamak mübah,bu konularda kadını gömmek de mübah...

Hiç hediyeleşmeyen insanlara "öküz" diye tabir edersiniz ne biçim eş ne biçim sevgili dersiniz...

Bir çoğunuz da "bekara karı boşamak" deyimi ile yaşarsınız...

Herkes kendi hayatından sorumlu 22 yaşında cafe sözü nişanı vs. Yapmış kime ne?
Ister 22 yaşında,isterse 32 yaşında yüzük takar hiç biriniz hata yapmadınız hayatınızda çünkü değil mi?

Daha Evlenmeden adamın yaptıklarından size ne dersiniz evlendikten sonra konu açılsaydı da evlenmeden önce göremedinmi bunları derdiniz...

Anlayamadığım bu insanlar bazılarınıza nasıl yaranacak acaba?
Yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz sonra konuyu kapattırıp konu sahibini banlattırıyorsunuz yok yere, ne olur bir kerede sorunun çözümüne odaklansanız ama yok illa gömeceksiniz illa...

Eminim bu kız 5 taştan tektaştan pahalı tatilden bahsetmeseydi mevzu böyle batmayacaktı bazılarınıza...

Heryerde her konuda sanki birilerinin üzerine gelip moral bozmak için varmışsın gibi hissetmeye başladım artık...

Çünkü her konuda illa bir yerlerden olumsuz bir şeyleri cımbızla çekip almayı başarıyorsun bir şekilde...

Bir baba evladindan nasil para alir deseydiniz keske..

yavrum kadin kismi yoksullukta erkek kismi varlikta koyarmis kendi karekterini ortaya.. verilmis sadakan varmis. buraya yazdiysan her turlu yoruma acik ol. bozma moralini. ama zaten bu adamla hayat gecmez ben sana diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…