- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Hanımlar lütfen cocuklarımızı pistten alalım.
Konu sahibi sevgilisiyle otele tatile gitmiş hem de evli gibi. Emergency emergency
Biraz önceki konuda neysen bahsediyordum şimdi neyden..
Şaka bir yana, cidden nankör ben oldum.
Annesi de tam kaynanaymış, hani şu oğlumculardan ve dünyada tek kendilerinin erkek çocuğu var sananlardan. Aman evlerden ırak! Bir tane de bende var! Allahtan uzak oturacağız diyorum, gelemez..
O iğrenç yorumu yazan insanın aklına ''güzel vakit geçirmişlerdir, kafa dağıtmışlardır bu ortamda, yeni yerler görmüşlerdir'' gelmiyor da, ''ahanda kesin seviştiler'' fikri dolanıyor sadece zihninde. Kişi kendinden bilir işi demek lazım. Kaldı ki olduysa da bize ne. Ne meraklı millet başkasının kararlarıyla alimlik taslamaya ya. Soludukları havaya yazık günah ya.
Evet diyanet başkanı da gelip fetva verdiğine göre haram aşklar yaşayan siz ezikler lütfen ölünYaz tatili otele kadar okudum ve orda evli değilsin ve evliler vs.... gibi tatil mi yaptınız ?neyse seni ilgilendiren durum ama yazmasan daha iyi olacaktı başka kızlarımıza örnek almasın diye senden , ama aklı başında kızlar zaten helâli olmayan erkeklerle otellere motellere asla gitmezler diye umuyor ve düşünmek istiyorum beni yobaz diye adlandırabilirsin sorun yok iyiki yobazım bu tür haram aşklar konularında .
Merhaba..
Nereden başlasam bilmiyorum. Konuyu dahi neden açtığımı bilmiyorum esasen..
5 yıldır bir birlikteliğim var-dı. Taa ki yarım saat öncesine kadar.
Ummadık zamanda bir kavga ve son. Fazla dramatik biri değilimdir aslında ama haksızlığa gelemiyorum galiba.
Uzun süredir ailesi ile sıkıntılar yaşıyorduk. Babam sirozdu. Nakil olduk babama karaciğerimi verdim. Aldığı her nefese şükür.. Nasıl zor zamanlar atlattık bir Allah bilir bir biz. :)
Babası "baban nasıl bir baba evladından karaciğerini alıyor?" dedi. Ameliyatımdan 1 hafta önceydi. Resmen dilim tutuldu, ellerim kitlendi. Herkese çat çat cevap veren ben nutkum tutuldu. Kendimi nasıl attım o evden bilmiyorum.
Cahildim, küçüktüm belki de hassas dönemde. Bilmiyorum akılsız başım nasıl affettim o sözü bilmiyorum.
Sonra annesinin "oğluşum da oğluşum" tipi bir kadın oluşu..
Ailesiyle irtibatı kestim. Sevgilim kendimi bildim bileli ailesinin borçlarını öder. Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder. Onlar gezer tozar, alır öder. Ben ise kısarım her şeyden bana harcama yapmasın diye. Bu tasvip edeceğim bir şey değil çünkü.
Bir ara fena borç altına girdi 3-4 yıl önce. Maaşından zerre bir şey kalmayacak kadar borç düşünün. Benden de asla kabul etmiyor dışarı çıkamıyoruz. Her hafta sonu onlarda olan bir de "ben" düşünün.. Ara sıra çıkıp yürüyüş yapıyorduk falan. Neyse saçma sapan günler işte.
Gık demedim. Kendisi de hep Allah razı olsun dedi. Şimdi durumu baya düzeldi babasının borçlarını azalttı. Bana da geçen gün dedi ki: Yıllarca sabrettin sabrettik artık bizim için bir şeyler yapmak istiyorum. Aileme ödediğim verdiklerim yeter vs vs.. Dertleşiyoruz öyle ara sıra.
Bu arada üniversitede okuyorum.
Bugün eline yüklü bir para geçti. Ben de dedim ki: Bir kısmına yatırım yapmaya devam mı? Yoksa ailenin borçlara mı devam?
Söylemez olaydım. Ben kim köpek?
Resmen adamın içinden canavar çıktı. O adam gitti ne geldi yerine. Nankörmüşüm ben. Bana hediye aldıkları (tektaş, beştaş almış bana beyefendi) hiç gözüme görünmüyormuş. Benim nankörlüğümü Allah göstermiş ona. O her şeyi yapmış bana (bu yaz tatile gittik pahalı bir otele).
Oğlum kendine gel sen ne diyorsun diyorum ama çıldırmış gibi. Eh be yeter dedim, lanet olsun. Başlarım 5 yılına da geleceğine de. Bu haksızlık ne şimdi? Bu nasıl büyük bir ayıp?
Bende etkilendim de Allah'tan kocalı kadınımKesin ağzından da öpmüştür
Merhaba..
Nereden başlasam bilmiyorum. Konuyu dahi neden açtığımı bilmiyorum esasen..
5 yıldır bir birlikteliğim var-dı. Taa ki yarım saat öncesine kadar.
Ummadık zamanda bir kavga ve son. Fazla dramatik biri değilimdir aslında ama haksızlığa gelemiyorum galiba.
Uzun süredir ailesi ile sıkıntılar yaşıyorduk. Babam sirozdu. Nakil olduk babama karaciğerimi verdim. Aldığı her nefese şükür.. Nasıl zor zamanlar atlattık bir Allah bilir bir biz. :)
Babası "baban nasıl bir baba evladından karaciğerini alıyor?" dedi. Ameliyatımdan 1 hafta önceydi. Resmen dilim tutuldu, ellerim kitlendi. Herkese çat çat cevap veren ben nutkum tutuldu. Kendimi nasıl attım o evden bilmiyorum.
Cahildim, küçüktüm belki de hassas dönemde. Bilmiyorum akılsız başım nasıl affettim o sözü bilmiyorum.
Sonra annesinin "oğluşum da oğluşum" tipi bir kadın oluşu..
Ailesiyle irtibatı kestim. Sevgilim kendimi bildim bileli ailesinin borçlarını öder. Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder. Onlar gezer tozar, alır öder. Ben ise kısarım her şeyden bana harcama yapmasın diye. Bu tasvip edeceğim bir şey değil çünkü.
Bir ara fena borç altına girdi 3-4 yıl önce. Maaşından zerre bir şey kalmayacak kadar borç düşünün. Benden de asla kabul etmiyor dışarı çıkamıyoruz. Her hafta sonu onlarda olan bir de "ben" düşünün.. Ara sıra çıkıp yürüyüş yapıyorduk falan. Neyse saçma sapan günler işte.
Gık demedim. Kendisi de hep Allah razı olsun dedi. Şimdi durumu baya düzeldi babasının borçlarını azalttı. Bana da geçen gün dedi ki: Yıllarca sabrettin sabrettik artık bizim için bir şeyler yapmak istiyorum. Aileme ödediğim verdiklerim yeter vs vs.. Dertleşiyoruz öyle ara sıra.
Bu arada üniversitede okuyorum.
Bugün eline yüklü bir para geçti. Ben de dedim ki: Bir kısmına yatırım yapmaya devam mı? Yoksa ailenin borçlara mı devam?
Söylemez olaydım. Ben kim köpek?
Resmen adamın içinden canavar çıktı. O adam gitti ne geldi yerine. Nankörmüşüm ben. Bana hediye aldıkları (tektaş, beştaş almış bana beyefendi) hiç gözüme görünmüyormuş. Benim nankörlüğümü Allah göstermiş ona. O her şeyi yapmış bana (bu yaz tatile gittik pahalı bir otele).
Oğlum kendine gel sen ne diyorsun diyorum ama çıldırmış gibi. Eh be yeter dedim, lanet olsun. Başlarım 5 yılına da geleceğine de. Bu haksızlık ne şimdi? Bu nasıl büyük bir ayıp?
Tektaş beştaş laflarından sonra sende de nankörlük sezdim aileden farkın nedir biri borçlarını ödetiyor biri evlenmeden alınan pahalı hediyeleri kabul ediyor
Biliyorsun o zamanlar da sallantılar yaşıyorduk ama ergenlikti resmen. Yani çocukça diyelim.
Şimdi sorunlarımız büyüdü, kocaman oldu. İçinden çıkılmaz bir hal aldı.. İstemiyorum artık, seviyorum ama zor. Gerisi bana zarar. Yani ailesi bile yanlış yapıyor.
Bir de üstüne kendisi. Çok zor olacak ama şimdi olmazsa gelecek sence de kötü değil mi canımın içi? Darmadumanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?