Ben şok, ben iptal..

Hanımlar lütfen cocuklarımızı pistten alalım.
Konu sahibi sevgilisiyle otele tatile gitmiş hem de evli gibi. Emergency emergency

Ben etkilendim galiba
Yani su genclere kotu ornek olma muhabbeti hic bitmeyecek hacim ya, yildirdiniz yeminle.. her konunun icine gun teyzesi gibi daliyorsunuz

Konu sahibi, her seyi gec daha ayni eve girip hayati bolusmeye baslamadan sana yaptigi hediyeleri yuzune vuran biri gelecekte seni goturecegi hastaneyi bile bir kenara yazar maddi olarak.. simdi uc bes gun uzulmen gelecekte 30 yil her gun kahrolmandan iyidir..

Annesi de tam kaynanaymış, hani şu oğlumculardan ve dünyada tek kendilerinin erkek çocuğu var sananlardan. Aman evlerden ırak! Bir tane de bende var! Allahtan uzak oturacağız diyorum, gelemez..

Bu tip kaynanalar için uzak yakın farketmiyor..oğluşunu arar bilet aldık der ve kapı çalar :) genelde oğlumun evi olarak baktıkları için gelini iplemiyorlar..kv.niz baştan belli madem hiç bulaşmamak en iyisiydi ama işte aşk :) umarım yazdığım gibi olmaz.

Kesin ağzından da öpmüştür

Evet diyanet başkanı da gelip fetva verdiğine göre haram aşklar yaşayan siz ezikler lütfen ölün

Bir sürü insan iyi veya kötü konuya yorum yapmış kimse evli değilsin otelde ne işin var dememiş bir bu arkadaş o kısma takılmış acaba niye kötü kaka zihniyet diyoruz biz boylelerine

Sende ona laf sormuşsun ailene ni yedirceksin bu parayı da demek istemişsin o da çakmış işi.

onun babası nası bir babaymıskı borclarını cocugunun ustune yıkmıs !
tabiki vericeksin cigerini babana ailen senin o!

böyle adamlardan koca olmaz kızım ne fedakarlık etsen gözlerine görünmez kv den cekersin kp den cekersin kocan arkanda durmaz 5 yılsa 5 yıl .bir ömürden iyidir kurtulduguna bak

Böyle görgüsüz,kendini bilmez bir aileyle ve bu adamla yapamazdınız zaten.
İleride de bu tip sıkıntıları yaşardınız.
Bazen üzüldüğümüz şeyler,kurtuluşumuz oluyor aslında.
İyi yapmışsınız.

Benim merak ettiğim şey sizin birikiminiz var mı ? Yani sonuçta evlenirken herşey yarı yarıya olmalı.

Ben de öğrenciyim sevgilim çalışıyor. Daha kendim birikim yapmaya başlamadan asla karşı taraftan böyle bişey talep etmem. Belki o yüzden bozulmuştur erkek arkadaşınız.

Ama ailesi çok patavazsız ve vicdansız insanlarmış. Ayrılmanızın tek nedeni bu olmalı, para mevzuları için daha sizin söz hakkınız yok diye düşünüyorum.

Cnm sen Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun. Babana ve sana büyük geçmiş olsun bugün babama bişey olsa Allah korusun hangi organımı istese veririm. Demiş ya nasıl baba diye asıl o nasıl babaymış doğru bi babamıymış kendisi. Cnm valla kurtulmuşsun. Evlenseniz bir ömür düşünemiyorum zaten seneniz dolmadan boşanırdınız muhtemelen.

Tektaş beştaş laflarından sonra sende de nankörlük sezdim aileden farkın nedir biri borçlarını ödetiyor biri evlenmeden alınan pahalı hediyeleri kabul ediyor

Aileden cok farki var. Para verilmesin diye disarida bulusmak yerine evde bulusmak gibi mesela, disariya sadece yuruyus yapmak icin cikmak mesela. Bu tektas ve tatil hediyesi neden mileltin gozune batti anlamadim. Tutturmuslar bi evlenmeden kabul etmissin. Evli olmasalar ne olacak ya 5 yil boyunca yaptigi iki jest var onuda kabul etms ne var bunda? Herkes kabul ederdi bestak tektas konusunu resmen konu kilit bir cumle bu.

Evlenmeden evlilikn hayati yasamissiniz. Linc baslamasin cinsel manada degil aile yasantiniz gidip gelmeniz yuzgoz olmaniz hersey cok fazla. Evlenip bosanmissiniz gibi dusunun. Bu kadar uzun sureli ve yasanmisliklarin cok oldugu bir iliskide herkesin hatalari vardir. Hakkinizda hayirlisi.

Ben seni etkilemek istemiyorum.
Cunku iyisiyle kotusuyle bir iliskiniz vardi.
Ama sunu iyi bilirim.
Sen bi karar alirken, olaylari butunuyle incelemesini seversin.
Demek ki mantiginsa kalbinde yatmayan seyler olmus ki boyle bir karar aldin melegim..

Tertemiz yuregin var senin, hakkinda hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…