- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.726
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Sen nediyorsun ben dün valizimi hazırladım tatile çıkıyokBen etkilendim galiba
Yani su genclere kotu ornek olma muhabbeti hic bitmeyecek hacim ya, yildirdiniz yeminle.. her konunun icine gun teyzesi gibi daliyorsunuz
Konu sahibi, her seyi gec daha ayni eve girip hayati bolusmeye baslamadan sana yaptigi hediyeleri yuzune vuran biri gelecekte seni goturecegi hastaneyi bile bir kenara yazar maddi olarak.. simdi uc bes gun uzulmen gelecekte 30 yil her gun kahrolmandan iyidir..
Ben konuyu okudum fakat ne olursa olsun sözüm ayni sekilde zorunluluk diye bir şey olmamalı. Yüz göz olunmamali.o yüzden bu kadar söz sahibi oluyor insanlar maalesef.Konuyu tam okumamışsınız ama özet geçeyim.
Gitmek durumunda kaldım. Ailesinin borçlarını ödüyordu maaşından hiçbir şey kalmıyordu. Sürekli sokaklarda da gezemiyorduk. Mecbur görüşmek için gidiyordum.
Ben okuyorum, onun maddi durumu da ailesinin borçlarını ödemekle meşgul hâlâ.
Ya bilmiyorum bence kabul edilmemeli büyük hediyeler, işte sonra böyle yüzüne çarpılabiliyor.Canım 5 yıllık ilişkide sevgilin hediye alınca nasıl kabul etmeyeceksin normal hayat akışına uygun olan bir durum değil bu çok normal hediyeler falan
Ösledin mi beni
Bende özledim bil bakalım nereleriniYa bilmiyorum bence kabul edilmemeli büyük hediyeler, işte sonra böyle yüzüne çarpılabiliyor.
Özledim kız özledim
Sen nediyorsun ben dün valizimi hazırladım tatile çıkıyokaha dur len biz evliyiz zaten yanlış yerde etkilendim tühh
HahahaBende özledim bil bakalım nerelerini
Ayrıldığın iyi olmuş, asıl nankörlüğü o yapmış. Evlenseniz daha kötü olacak belli kiMerhaba..
Nereden başlasam bilmiyorum. Konuyu dahi neden açtığımı bilmiyorum esasen..
5 yıldır bir birlikteliğim var-dı. Taa ki yarım saat öncesine kadar.
Ummadık zamanda bir kavga ve son. Fazla dramatik biri değilimdir aslında ama haksızlığa gelemiyorum galiba.
Uzun süredir ailesi ile sıkıntılar yaşıyorduk. Babam sirozdu. Nakil olduk babama karaciğerimi verdim. Aldığı her nefese şükür.. Nasıl zor zamanlar atlattık bir Allah bilir bir biz. :)
Babası "baban nasıl bir baba evladından karaciğerini alıyor?" dedi. Ameliyatımdan 1 hafta önceydi. Resmen dilim tutuldu, ellerim kitlendi. Herkese çat çat cevap veren ben nutkum tutuldu. Kendimi nasıl attım o evden bilmiyorum.
Cahildim, küçüktüm belki de hassas dönemde. Bilmiyorum akılsız başım nasıl affettim o sözü bilmiyorum.
Sonra annesinin "oğluşum da oğluşum" tipi bir kadın oluşu..
Ailesiyle irtibatı kestim. Sevgilim kendimi bildim bileli ailesinin borçlarını öder. Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder. Onlar gezer tozar, alır öder. Ben ise kısarım her şeyden bana harcama yapmasın diye. Bu tasvip edeceğim bir şey değil çünkü.
Bir ara fena borç altına girdi 3-4 yıl önce. Maaşından zerre bir şey kalmayacak kadar borç düşünün. Benden de asla kabul etmiyor dışarı çıkamıyoruz. Her hafta sonu onlarda olan bir de "ben" düşünün.. Ara sıra çıkıp yürüyüş yapıyorduk falan. Neyse saçma sapan günler işte.
Gık demedim. Kendisi de hep Allah razı olsun dedi. Şimdi durumu baya düzeldi babasının borçlarını azalttı. Bana da geçen gün dedi ki: Yıllarca sabrettin sabrettik artık bizim için bir şeyler yapmak istiyorum. Aileme ödediğim verdiklerim yeter vs vs.. Dertleşiyoruz öyle ara sıra.
Bu arada üniversitede okuyorum.
Bugün eline yüklü bir para geçti. Ben de dedim ki: Bir kısmına yatırım yapmaya devam mı? Yoksa ailenin borçlara mı devam?
Söylemez olaydım. Ben kim köpek?
Resmen adamın içinden canavar çıktı. O adam gitti ne geldi yerine. Nankörmüşüm ben. Bana hediye aldıkları (tektaş, beştaş almış bana beyefendi) hiç gözüme görünmüyormuş. Benim nankörlüğümü Allah göstermiş ona. O her şeyi yapmış bana (bu yaz tatile gittik pahalı bir otele).
Oğlum kendine gel sen ne diyorsun diyorum ama çıldırmış gibi. Eh be yeter dedim, lanet olsun. Başlarım 5 yılına da geleceğine de. Bu haksızlık ne şimdi? Bu nasıl büyük bir ayıp?
Cunku akil hep belden asagiya calisiyor. Yukariya, beyne kan pompalanmiyor.Evet diyanet başkanı da gelip fetva verdiğine göre haram aşklar yaşayan siz ezikler lütfen ölün
Bir sürü insan iyi veya kötü konuya yorum yapmış kimse evli değilsin otelde ne işin var dememiş bir bu arkadaş o kısma takılmış acaba niye kötü kaka zihniyet diyoruz biz boylelerine
Şu mesajına dayanamadım ve ikinci üyelik aldım düşün!!Ben konuyla ilgili yorum yapmayacagim zaten soylenen soylenmis, cocugun yaptigi ortada.
Bestas mevzusuyla ilgili yorum yapacagim
Herkes 5 yillik sevgilisi demis de cocuk yuzuk aldığında 5 yillik sevgilisi degilmis, onu da geçiyorum konu sahibi daha 17-18 yasinda bir ergenmis. Bunu alma sebebi de 'basinin bagli oldugu belli olsun'.E daha ortada hala nisan olmadigina gore belli ki bu bir 'cafe nisani'ndan hallice bir durum.
Burda biri konu acip 18 yaşındayım ve sevgilim universiteye giderken bestas takmami istiyor dese simdi burada destekleyen herkes eminim ki gomerdi.
+10000Babası sizin babanız için nasıl baba ki karaciğerini alıyor demiş ya. Hah işte bunu ona diyecektiniz sen nasıl babasın ki yiyip içip sı.ıyorsun da her haltı oğlun ödüyor? Ondan sonra o evden çıkacaktınız...
Şu mesajına dayanamadım ve ikinci üyelik aldım düşün!!
Sen nerden biliyorsun 17-18 yaşında bir ergen olduğumu?
Çok öğrenmek istiyorsan tektaşı ve beştaşı aldığımda 22 yaşındaydım! E bir kendine gel. Yeter. Yüzüğü aldığında 3 yıllık sevgilisiydim kafi mi senin için?
Bari uydurma kafandan. Bari uydurma yani, vallahi yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?