Ben şok, ben iptal..

Sen nediyorsun ben dün valizimi hazırladım tatile çıkıyok aha dur len biz evliyiz zaten yanlış yerde etkilendim tühh

Ben konuyu okudum fakat ne olursa olsun sözüm ayni sekilde zorunluluk diye bir şey olmamalı. Yüz göz olunmamali.o yüzden bu kadar söz sahibi oluyor insanlar maalesef.

Şu bestas yuzugu kabul etme konusuna takilan bir yiğido ciksin desin ki sevgilim bana tektas aldiginda kabul etmem.

Kendinizin bile yapmayacagi seyleri baskasindan istiyorsunuz. Gelecek dusunuyor iki insan yuzuk almasindan dogal ne var? Ne yapacakti bizim kiz mi alacakti cocuga bestasi? Heleki ortada 5 sene var.

Anladim, gereksiz fedakarlik bir sure sonra gorevin oluyor. Evlenene kadar evde bulusmaya devam edecektin konu sahibi, hatta dugun gelinlik kina hicbirini istemeyecektin o evde yasayacaktiniz hep birlikte guclerinizi birlestirerek ailesine bakacaktiniz sonucta sen kim kopek?

Evlendikten sonra "esim evlenirken hic birikim yapmamisti hep ailesine yardim etmek zorunda kaldi" diye konu acilsaydi "nasil yaniiiii birikim yapmasina nasil on ayak olmazsiiinnn sen haketmissin borc icinde yasamayi" diye yorum gelirdi. Derdimiz yardim etmek degil olaya gore tepki gostermek. Hep bi nabza gore serbett.

Ayrıldığın iyi olmuş, asıl nankörlüğü o yapmış. Evlenseniz daha kötü olacak belli ki

Sevgilinizin babasi cok ayip etmis o lafi söylemekle. Affedilir gibi deyil. Üstelik ona ne onu ne ilgilendirir, o kimki? Erkek arkadasiniza gelince size karsi haksizlik etmis. Bu muameleyi hak ermemissiniz. Insallah problemlerinizi cözüme ulastirirsiniz. yok olazsada bosverin sizi hakeden borini bulursunuz elbet.

Cunku akil hep belden asagiya calisiyor. Yukariya, beyne kan pompalanmiyor.

Sen nasıl bir babasın ki evladının omuzlarinda senelerdir yüksün dedin mi o vakit?
Demediysen kusura bakma şimdi de susabilirsin. Artık konuşmanın hiç bir anlamı yok çünkü.

Ben konuyla ilgili yorum yapmayacagim zaten soylenen soylenmis, cocugun yaptigi ortada.
Bestas mevzusuyla ilgili yorum yapacagim
Herkes 5 yillik sevgilisi demis de cocuk yuzuk aldığında 5 yillik sevgilisi degilmis, onu da geçiyorum konu sahibi daha 17-18 yasinda bir ergenmis. Bunu alma sebebi de 'basinin bagli oldugu belli olsun'. E daha ortada hala nisan olmadigina gore belli ki bu bir 'cafe nisani'ndan hallice bir durum.
Burda biri konu acip 18 yaşındayım ve sevgilim universiteye giderken bestas takmami istiyor dese simdi burada destekleyen herkes eminim ki gomerdi.

Niye tatil, tek tas falan goze batiyoki anlamadim. Benjmde 5 senelik iliskim var. 5 senedir de birbirimize pahali hediyeler aliriz. Tartisirken aklimin ucuna bir kere bile ben sana bilmem kac liraya saat aldim, sen konusamazsin ben bu iliskide baskinim, nankorsun demek gelmedi.

Şu mesajına dayanamadım ve ikinci üyelik aldım düşün!!

Sen nerden biliyorsun 17-18 yaşında bir ergen olduğumu?

Çok öğrenmek istiyorsan tektaşı ve beştaşı aldığımda 22 yaşındaydım! E bir kendine gel. Yeter. Yüzüğü aldığında 3 yıllık sevgilisiydim kafi mi senin için?

Bari uydurma kafandan. Bari uydurma yani, vallahi yeter.

+10000
Konu sahibi kurtulduğuna sukret
Parayı bulunca kuduran tiplerden sevgilin

Ben anlamadım ha 18 yaş ha 22 çok mu farklı. Bir ayarlamak için 2. Üyelik alıyorsun madem bari açık açık yazma. Neyse geçmiş olsun derim. Hiç üzülme 2 kişi tanıyorum tam 10 yıllık ilişkiden sonra gerçek aşkı ve mutluluğu bulan. Valla seni ararsa sen kim köpeksin ki kısmetimi kapıyorsum çekil başka kapıda eselen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…