Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Yaa sevgilimin dediğine göre çocukla kız sevgili bile degillermis ki kafalar karismasinin die sevgilisi yazıyorum ama öyle takılıyorlarmis artık nasıl oluyosa bu takılmak.

Bide sevgili değil takılıyor falan dediyse günahıni almak istemem kızın ama her beğendiği erkeğe Salça olan tiplerden olabilir. bence sevgilinle konuş açıkça. normalde takmazdm ama normalde face dondurmayan sen bir anda hesabını dondurdun.bana agresif davraninca soylemedigin bir şeyler olduğunu düşündüm de.yerimde olsan aynisini yapardın falan de arayı yumuşat.ama takipte kal o kızı araştır. süpriz yap o şehre git fırsatın varsa.

Aynen canim keske yavas hareket etseydin ama o an ki duygular iste.Ama sevgilinde bir yandan hakli zor duruma dusmus ama asil kabahat o kizda.Cocuk gibi gidip anlatmasi cok yanlis
Aynen ya madem bi halt yiyorsun ne gerek var ortaligi karıştırmaya benimkinde de kabahat var ama. Kizin sevgilisiyle kavga edecekmis öyle diyor. Nasıl ona öyle birşey ima edermiş ne demek istiyormus falan. Çocuk kıza neden ekledin nerden tanıyosun daha 1 kere konuştuğun kişiyi niye ekliyosun demiş . Sabah eve kahvaltıya gelen kızın oda arkadasi yani benimkinin ev arkadasinin sevgilisi olacak kız anlatmış bunları. Benimkinin niye zoruna gidiyor anlamadım tabi sorcak çocuk . Bana da senin o çocuktan ne farkın kaldı diyor bide kız tertemiz ak pak bütün suç bizde

Bana da altında başka şeyler var gibi geldi tamam sevgilin kabul etmemiş iyi hoş da neden hesabını donduruyor birileri ekledi diye komik bi açıklama yapmış sana.
İkincisi sende kızı eklemişsin eklediysen ekledik kabul etmez olur biter bu niye sorun oluyor niye sevgilin bu yüzden kızdı sana
Üçüncüsü o kızın sevgilisi senin sevgiline niye hesap sorsun ki kendi kız arkadaşına sorsun değil mi
Herşey bu soruların cevabında saklı

Mantığa bak seni görmelerini istemiyorum, neden ? Görence ne oluyormuş bence kızla alakalı bu Kaygı bana samimi gelmiyor..
Aynen bana daa. Sanki benimle olduğunu kimse bilmesin görmesin diye kapattı . Böyle diyince de sana yazıklar olsun valla sen saçmalıyorsun iyi değilsin diyor

Bu cuma gitcem zaten herkesle çaktırmadan konuşmayı düşünüyorum ortada gizli bişey varda illaki birisi açık verir

belkide sevgilin kizin niyetini anlamis dondurmustur dicem ama fazla melaikelik olur buda o kismi anlamadim da kiza ayar oldum davranisindan dolayi ama sizde yangina korukle gitmissiniz tamam niyetin kotu olmayabilir ama kiz allah bilir neler anlatti sevgilisine de cocuk geldi patladi seninkine

Dört dörtlük bi tespit Tebrikler :)

Sevgiliniz niye koruyor acaba bu kadar o kizi.Facebookunu aniden dondurmasi bu kadar olay cikmasi hic normal degil bence.Kavga edecek derecede buyuk bir olay degil bence sevgilinizde bir seyler var zeytinyagi gibi uste cikip sizi sucluyor

Aynen bana daa. Sanki benimle olduğunu kimse bilmesin görmesin diye kapattı . Böyle diyince de sana yazıklar olsun valla sen saçmalıyorsun iyi değilsin diyor
Klasik erkek, kendini suçlu hissetme, kimse beni ekliyor diye faceyi dondurmuyorum, bu kızı eklediğini kız mı söylemiş erkek arkadaşına, erkek arkadaşın sıkıntılı..

Çocuk benimkine bişey dememiş ki ben yanlış anlamisim çocuk sevgilisine hesap sormuş niye ekledin diye. Bunları da kızın oda arkadasi kendi sevgilisiyle benimkine anlatmış sabah. Çok saçma ama benim sevgilim in zoruna gitmiş çocuğun sevgilisine hesap sorması. Bana da ima da bulunuyor kız akrabalar tanıtıstirdi diyormus hala imalarda bulunuyormus diyor zoruna gidiyor hesap soracakmis çocuğa sen ne demek istiyosun diye . Bende saçmalama asıl sen kendini küçük düşürursun ne gerek var dedim zaten senin yüzünden açıklama yapmaya gerek duyuyorum çünkü sen umursayip kızın peşine düşmüşsun dedi

2

21 yaşındayım sevgilim de 24. Ben bunun yasla alakası olduğunu düşünmüyorum zihniyet meselesi dediginiz gibi kimisi sen ben gibi eklemez kimisi sokakta gördüğü adamı ekler

Yasla alakasi olmadigini bende anladim su an kucuk de degilsiniz. Valla ekler ekler siz kimseyi bu yuzden genislikle itham edemezsiniz. Ayrica sevgilinizle 2 kere tanisilmis ve ufakta olsa sohbet gecmis aralarinda. Siz aslinda kiza filan sinirli degilsiniz sevgilinizin feysi dondurmasina sinirlisiniz. Bunda kizin bir sucu yok ki. Haa kiz sevgilinize yanasan tarzda sohbet ettiyse o zaman sevgiliniz neden istegi kabul etmedigini size soylemeliydi; halinden tavrindan hoslanmadim bende kabul etmedim diye. Neyse insallah hallolur arkadasiyla da problemler, iyaksamlar

İşte bence kız iyi niyetle eklemedi. kızın sevgilisi de durumu cakinca hatta sevgilisi de değil takıldığı eleman diyelim. Kız seninkini ayartabilseydi ona geçiş yapacaktı.belki suan sevgilinin suçu yok ama temmuz ayında tanistiklari zaman farklı bir izlenim bırakmış olabilir kızda.kizda.ona guvenip ekledi belki de. valla eskiden hiç böyle düşünmezdm de etrafta ve kndimden tecrübe ettikçe hemcinslerimie güvenmemek gerekiyor malesef bazen. huylaniyorsak kesin bir şey çıkıyor o kişiyle ilgili. seven hisseder bence.

araştırıyor

hoşuna gitmiştir belki

ya da bir kere konuşarak tanışılmaz daha iyi tanıyayım demiştir

belki kendi sevgilisi hakkında bilgi arayacaktır senin sevgilinin facebook unda

bu önemli değil

sen kendi sevgiline güvenmelisin

elin kızı seni bağlamamalı

yoksa yine sen üzülürsün

kim gülücük atarsa atsın dönüp bakmayacak adamla olursan böyle kaygıların da olmaz

kendine ve sevgiline güven

Ohoo az bile yapmışsın ben olsamkızı bütün sosyal medya hesaplarından takip ederdim, hatta sevgilime facei geri açtırırdım, kızın isteğini reddedip kızda tersleyen erkek intibası bırakmamak için dondurmuş gibi. Kkda hergün okuyoruz uzaktan aşk yaşayıp acı çekenler var. Nasıl elde edebilirim diye soruyolar biz de burda fikir veriyoruz. Seni öğrenmeli bu kız. Gir o face ye ve kabul et isteği. Alsın cevabını.

tatlim bu isin altinda bi sey var bak kizin sevgilisinin nerden haberi olmus bu face meselesinden simdilik bi bekle bakalim sessizlige burun sonu ne olcak ama sanki bunlar biseyler paylasti sonrada erkek arkadasin facesini dondurdu isi kivirdilar gibi geldi bana

Yaa sevgilimin dediğine göre çocukla kız sevgili bile degillermis ki kafalar karismasinin die sevgilisi yazıyorum ama öyle takılıyorlarmis artık nasıl oluyosa bu takılmak.
bak tekrar diyorum sevgilisi bile değilse o zaman niye erkek arkadaşı seninkine öyle bir tepki versin?
sence de saçma değil mi? bence erkek arkadaşın konuştu

İsteği kabul etmedi sonra da dondurdu. Kız beni biliyor çünkü profil resmi ve kapak resmi benimleydi . Ama yine de gözüm kulağım açık olacak

Şimdi sevgilimle konuştum bidaha anlat sakince dedim. Markete gitmiş benimki dün akşam mi ne orda da arkadaşıyla yani kızın sevgilisi olan çocukla karsilasmislar ayak üstü sohbet ederken çocuk ya bende şu kızla takılıyorum demiş benimki de evet duydum ev arkadaşım söyledi zaten biz daha onceden tanismistik senin kızda beni eklemiş faceden kabul edemedim ayıp oldu kusura bakma sonrada dondurdum demiş. Çocukta bunun üStune (haklı olarak) koza gidip hesap sormuş sen onu mu ekledin niye ekledin markette karşılaştık bana böyle böyle dedi diye. Olay çıkmış aralarında. Sabaha kızın arkadaşı kahvaktiya gelince benimkine niye kızın sevgilisine böyle bişeyi söyleme ihtiyacı duydun diyince benimki kendini kötü hissetmiş sanki art niyetle soylemisim muamelesi yapıldı ben öylesine sohbet arasında söyledim halbuki diyor. Bide sen kıskançlık yapıp ekleyince hepten kötü duruma düştüm diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…