ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

izin verirseniz sizden güzeli iyisi yokkk balım ciğerim die sevilirsiniz

dedi bi kaç kere zoraki oldu. zoraki şeyleride siz olsanız kabul eder misiniz. düşünün evine misafir geliyor eşim çalışıyor o gün bende tesadüf evde izinliyim. eşimi arıyor limonlu dondurmam gelirse gelsin ara söyle diyor. oda anne sen ara demş. eşim annesi aramadan beni aradı bunu söyledi. bozuldum tabi. sonra annesi aradı gel die beni. gitmedim. ama yok bnm hükmüm. şimdide eşimi annenesi aramış nie gelmediniz die :) ne tuhaf dimi herkes eşimi arıyor herhalde ben çok konuşulmucak bi insanım öyle hissetmeye başladım..

Siz bu kv ile lohusalıkta depresyona girer, çıkamazsınız.

Kadın yüzsüz. Siz de yüzsüz olun ve 40 gün kimseyi istemiyorum deyin.

Size yemek falan yapmaz, sürekli laf sokar, psikolojinizi bozar, sütünüz kesilir.

Hiç riske girmeyin.

canım şuan ben karar aldım hiçç umursamıyorm ama gittiğimdeki en ufak laf sokmasında fırsatı yaratıcam eşimin yanında her yaptığını sööylicem yanlış olduğunu falan çekmicem lafımı zaten.sonrasında düzelse dahi çok samimiyet istemiorm azaten herşey saygı çerçevesinde.. 40 gün boş bırakılmazmış lohusa öyle dedi daha hamile değildm :) bende neyseki eşim var bigün evde bigün çalışıyor dedim. bişi diyemedi. eşimde zatn karşı 40 gün. gelir 10 gün neyse artık idare ederim sonrasında zaten annem bnm bi sokak altımda hergün gelir kardeşm var derken atlatırız die düşünüyrm. ben ona göre herşeyi yapınca istediği olunca iyiyim öyle olmaynca kötüyüm.. o yüden herşeyi eşimle konuşucak edicek ona kabul ettiricek ama ben kötü olsamda gözünde istemediğimi kabul edemem kmse kusura bakmasn..

O 10 gün anneniz sizi yalnız bırakmasın.
İnşallah pişman olmazsınız.

O 10 gün anneniz sizi yalnız bırakmasın.
İnşallah pişman olmazsınız.
yok bıraktırmıcam annem gelir kardeşm var gelir falan yalnız kalmayız

Ya kaynanamı ben de pek sevmem ama mümkünse eşime söylesin benimle muhattap olup sinirimi bozmasın isterim.

Benden uzak dursun oğluşuyla konuşsun planlar yapsın ben uygunsam katılırım. Bu kadar büyütmeyin Allah aşkına yok onu demişte yok bunu yapmışta amannn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…