Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Ne iş yapıyormuş konu sahibin eşi ve kendisi?:KK53:

Markaya girer mi bilmiyorum da, tır dürüm var ya sanırım bu ablamızın eşi onları işletiyor:KK70:
Çünkü hem tır şöförü hem dönerci, birde amelelik var tabi ama heralde ayran kolilerini falan tıra taşımayıda amelelik olarak nitelendirdi. :KK66:

ya anlamıyorum bu insanları konu ortada ya konuya uygun içeriğine uygun yorumlar yapın ya da yapmayın size ne adamın ne iş yaptığından kaç para kazandığından lüks tüketim ihtiyacından size ne?
konu sahibi arkadaşım bende villa aşığıyım ama bugün seçim yapacak olsam villa seçmem çünkü güvenli gelmiyor bana pencereme gölge düşse ödüm patlar sonra bakım ister sürekli dış cephesi çatısı tadilatı bitmez gibi geliyor bütün masraflar sana ait,şimdiki rezidanscelara gelince inanılmaz kış bahçeli filan eserler var öncelik konum olmalı bakın cihangire döküntü evler kaç paraya gidiyor niye merkezi diye, ilerde de pahası artmalı alacağınız yer değerlenmeli bu konulara cepheye vs dikkat edin derim

Konu ortada ama sahte. Kac kisi eski mesajlarini konularini bulmus cikarmis. Kocasi issizdi, zorla 65 bin gibi bir rakam biriktirmisti, es dost sayesinde 150 bine tamamlayip isyeri acmayi düsünüyordu. Sonra kocasi tir soförü oldu ardindan amele. Adamin hangi yaptigi isten bize ne? Hatta acaba böyle bir koca var mi ortada? Konu sahibinin erkek oldugunu bile düsünenler var. Evlilik tarihi, cocugunun yasi her konuda farkli. Ben bu forumu gayet ciddi okuyorum ilgileniyorum. Böyle tipler cikip cikip insanlari tahrik edici konular aciyor. Bir de üstüne yalanlarini yakalayanlara ortaya cikaranlara hakaret ediyorlar.

Markaya girer mi bilmiyorum da, tır dürüm var ya sanırım bu ablamızın eşi onları işletiyor:KK70:
Çünkü hem tır şöförü hem dönerci, birde amelelik var tabi ama heralde ayran kolilerini falan tıra taşımayıda amelelik olarak nitelendirdi. :KK66:
Aa ben yeni ogrendim bunu. Bu kocalardan nerde bulabiliriz acaba tam olarak:KK70:.

:KK49::KK49:eşi 32 yaşında oğlu 18 kafamda deli sorular hatta daha yeni evliler

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 110
kızlarrrrr...benimde 4 tane küçük altınım var bizde kocamla ne zinciri kursak diye düşünüyoduk ki dertli0644 arkadaşı gördük sonra ben kocama önce tır şöförlüğü sonrada dönerci açalımki zincirimiz olsun dedik...:KK70::KK70:

Bebeğim sen 9 numara tığ al zincir çek :KK5:

Arkadaşın eşi tır şoförlüğü yaparken bir yandan dönercilik yapıp, gittiği yerlerde döner satıyormuş diğer şoförlere. Zamanla işi büyütüp bir dönerci dükkanı açmak istemişler (tabi bu arada şoförlüğü bırakmış) kendileri yapmışlar dükkanı orada da amelelik yapmış işte. Sonra 1-2 derken zincir kurmuşlar şimdi paşalar gibi yaşıyorlar

Yaş konusuna gelince: köyde doğmuş konu sahibi, nüfusta 30 görünüyor ama gerçekte yaşı 4o. Ölen ablasını nüfusa bildirmemişler, ablasının üzerinden devam ediyor kimlik bilgileri.

Ayrıca çocuk 18 yaşında ama yeni evliler -- >> resmi nikahı sonradan yapmışlar.

Çok fesatsınız yani olamaz mı bunlar ille fake diyorsunuz :D

Back
X