Kötülükse evet ben kötü bir insanım ama benim çocuğuma kötü davranan insanın çocuğunu ve çocuğumu kötü davranan çocuğu ne yıkarım ne de onun için herhangi bir şey yaparım.Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
çocuklu adamla evlenirken ilk önce bu adamı karısı niye boşadı diye 1000 , sonra da çocucuğu var ben kaldırabilir miyim diye 9000 kez düşünmeniz gerekirdi , kızımı uyuttuktan sonra yıkarım , geç oldu hava soğuk yarın yıkarım demek yerine ne bu tantana karşınızdaki 8 yaşında bir çocuk. Evlenmeden önce yıkayıp aklayıp paklamanız sizi pohpohlasınlar eşin sizinle evlensin diye göz boyamaydı heralde ?Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor
öz kardeşler aynı anneden de doğsaydılar kavga ederlerdi , 8 yaşındaki çocuk kardeşini falakaya yatırmış gibi tepkiye bak !Kötülükse evet ben kötü bir insanım ama benim çocuğuma kötü davranan insanın çocuğunu ve çocuğumu kötü davranan çocuğu ne yıkarım ne de onun için herhangi bir şey yaparım.
Çocuksa benimki de çocuk kimse kusura bakmasın
Yok kesinlikle kararliyim bana kalsa bir dakika durmucam bu ortamda ama parasiz hicbisi olmuyorKararınızdan dönmeyin boşanmak için birikime devam edin ancak bu işler hep böyle oluyor ilginç bir şekilde çocuklar üvey annenin başına atılıyor burda kaç kişide gördüm bunu
Evet kendi annesi hayatina bakiyor gununu gun ediyor cocugunu hic dusunmeden tatillere vs gidiyor cocuk buradan gittigi ic camasiri corapla geri geliyor yinede annesine toz kondurmuyor ama ona bakim veren kadina yani bana ve cocuguma yapmadiklari kalmiyorKararınızdan dönmeyin boşanmak için birikime devam edin ancak bu işler hep böyle oluyor ilginç bir şekilde çocuklar üvey annenin başına atılıyor burda kaç kişide gördüm bunu
Ama burada ki sorun şu eş kişisi konu sahibinin çocuğuna kötü davranıyoröz kardeşler aynı anneden de doğsaydılar kavga ederlerdi , 8 yaşındaki çocuk kardeşini falakaya yatırmış gibi tepkiye bak !
Yok babasina o sekilde soylemedim ama babaannesi neden yapmadi bu saat gec cocugumu yatiricam dedimBabasiyla evlenip ayni evde yasadigin cocuga ben dogurmadim yikamak bakmak zorunda degilim diyemezsin.
Bu durumda komple esinizle gelirlerinizi vs her şeyi ayirmaniz lazim. Herkes kendi cocuguna baksin, herkes kendi yemegini yapsin herkes kendi gelir giderine gore yaşasin filan.
kardeş çocuğa kötü davranıyor , en sonunda öyle diyor kocasından bahsetmiyor ki.Ama burada ki sorun şu eş kişisi konu sahibinin çocuğuna kötü davranıyor
Diğer konularında söylemişti ben öyle hatırlıyorumkardeş çocuğa kötü davranıyor , en sonunda öyle diyor kocasından bahsetmiyor ki.
bilmiyorum , ben bu konuya odaklandım . hayalimde ağzını doldura doldura çocuğa öfke kusan biri canlandı , kocayı gözden çıkarınca çocuk da kararmış demek ki.Diğer konularında söylemişti ben öyle hatırlıyorum
Yok hayir evli iken zaten herseyi yapiyorum degilken de yaptim hicbir zorunlulugum yokken onu demek istedim davranislari kotu olmasa yaparim ama kendimi gectim kizima gozumun onunde sürekli kotu davranilmasi ve babasinin kizina birsey demek yerine tam tersi daha cok simartmasi kaldiramiyorum artikçocuklu adamla evlenirken ilk önce bu adamı karısı niye boşadı diye 1000 , sonra da çocucuğu var ben kaldırabilir miyim diye 9000 kez düşünmeniz gerekirdi , kızımı uyuttuktan sonra yıkarım , geç oldu hava soğuk yarın yıkarım demek yerine ne bu tantana karşınızdaki 8 yaşında bir çocuk. Evlenmeden önce yıkayıp aklayıp paklamanız sizi pohpohlasınlar eşin sizinle evlensin diye göz boyamaydı heralde ?
Eş kişisi konu sahibinin kızını düzgün davranmazsa odaya kitlenmekle bile tehdit etmiş ve daha kim bilir neler oluyorkardeş çocuğa kötü davranıyor , en sonunda öyle diyor kocasından bahsetmiyor ki.
bunlar okey insansın her duygu insana özgü ama bunların sorumlusu da çocuk değil , kocanıza olan sevginiz bitince çocuk da gözünüzde kararmış.Yok hayir evli iken zaten herseyi yapiyorum degilken de yaptim hicbir zorunlulugum yokken onu demek istedim davranislari kotu olmasa yaparim ama kendimi gectim kizima gozumun onunde sürekli kotu davranilmasi ve babasinin kizina birsey demek yerine tam tersi daha cok simartmasi kaldiramiyorum artik
bu 4 yaşındaki çocuk da bu adamdan değil mi ?Eş kişisi konu sahibinin kızını düzgün davranmazsa odaya kitlenmekle bile tehdit etmiş ve daha kim bilir neler oluyor
Onun ki çocuksa valla benimki de çocuk evet konu sahibi önünü arkasını düşünmeden evlenmiş ama ne olursa olsun çocuğuma bu kadar laf eden insanın çocuğunu yıkamam
Oz kardes olsalar terbiyesini verirdim goz gore gore birini digerini ezdirmezdim ama suan digerine terbiye verilmiyor hic verilmemis hatta oyle dusunuyorumöz kardeşler aynı anneden de doğsaydılar kavga ederlerdi , 8 yaşındaki çocuk kardeşini falakaya yatırmış gibi tepkiye bak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?