Ben yapmak zorunda miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oz kardes olsalar terbiyesini verirdim goz gore gore birini digerini ezdirmezdim ama suan digerine terbiye verilmiyor hic verilmemis hatta oyle dusunuyorum
baba bir anne ayrı değil mi bu çocuklar , senin çocuğunun babası bu adam değil mi ?

bunlar okey insansın her duygu insana özgü ama bunların sorumlusu da çocuk değil , kocanıza olan sevginiz bitince çocuk da gözünüzde kararmış.
Evet oyle de olabilir ama cocuk kizima kotu davranmayan turlu yalanlar soylemeyen bir cocuk olsa bir sucu yok derdim cocuk kizimla benim evde olmami istemiyor acikca soyluyor da ve bunun icin elinden geleni yapiyor

Hayir degil bizim ikimizinde ikinci evliligi esimin kizi 8 yasindaki benim kizim 4 yasinda
tamam tamam şimdi anladım , yine de 8 yaşında yalan söyleyen kötü davranış sergileyen çocuğu değil onu yetiştirende sorun sen en kısa sürede bu adamı dehle kızını da savunmaya devam et , o bebeğe de travma kalmasın.

bilmiyorum , ben bu konuya odaklandım . hayalimde ağzını doldura doldura çocuğa öfke kusan biri canlandı , kocayı gözden çıkarınca çocuk da kararmış demek ki.
Yok cocuga hicbir zaman ne sesimi yukselttim ne olumsuz tek bir kelime kullandim hatta kizim yapsa kizacagim seylerde bile ses etmedim oyle biri degilim

Yok babasina o sekilde soylemedim ama babaannesi neden yapmadi bu saat gec cocugumu yatiricam dedim

Yani babannesi de yapmak zorunda degil size kaliyor. Kimse elalemin cocugunu cekmeye merakli degil emin olun adam da sizin cocugunuza bayilmiyordur kisisel bakimini yapmasa bile...
Biyerde mecbur çekiyorsunuz birbirinizin cocugunu.

Yok cocuga hicbir zaman ne sesimi yukselttim ne olumsuz tek bir kelime kullandim hatta kizim yapsa kizacagim seylerde bile ses etmedim oyle biri degilim
tamam ben önyargılı davrandım özür dilerim ❤

Benim kizim olaylari tam olarak anlamasada anne bana niye kotu davraniyor diyor surekli

bosver çocuğun anasını danasını sorumluluk sahıbı anne olsa çocuğunu bırakmazdı babasına .evlenmeden önce de yıkadığınıza göre karşı da anne rolunde biri olmadığını biliyor olmalısınız evlılık öncesi .

kocanıza karşı nasılsınız aynı yatakta uyuyup sabah kahvaltı hazırlayıp gündüz kirli donlarını yıkayıp akşam önüne yemek koyuyor musunuz

Malum para biriktirmek için yanında durmanız gerekiyor ya

Yok aylardir ayni yatakta uyumuyoruz o sekilde bir münasebetimiz yok annem yok benim kizima bakacak kimsem yok krese versem normal bir ise girsem neredeyse maasimin cogu krese gidicek kizim suan devlet okuluna gidiyor oglende gidiyor 4 saat duruyor o saatlere uyan bir is bulamadim

Yani babannesi de yapmak zorunda degil size kaliyor. Kimse elalemin cocugunu cekmeye merakli degil emin olun adam da sizin cocugunuza bayilmiyordur kisisel bakimini yapmasa bile...
Biyerde mecbur çekiyorsunuz birbirinizin cocugunu.
Kesinlikle dogru olan sorunlardan sonra ozellikle

tamam ben önyargılı davrandım özür dilerim ❤
Yok estafurullah nereden bileceksiniz benim derdim cocukla degil babasi ile daha 3 gun once babasi uzerime yurudu cocuklarin onunde haliyle bana deger vermedigi icin bende herseyi yapmak icimden gelmiyor

Yok estafurullah nereden bileceksiniz benim derdim cocukla degil babasi ile daha 3 gun once babasi uzerime yurudu cocuklarin onunde haliyle bana deger vermedigi icin bende herseyi yapmak icimden gelmiyor
keşke böyle olmasaydı.

Peki nasıl para biriktiriyorsunuz suan

keşke böyle olmasaydı.
Aslinda basta onun kizi bizimle degildi babaannesinde kaliyordu esim benim isi birakmami istedi tamam dedim ama iki cocukla bas edebilir miyim kaldirabilir miyim calismak daha mantikli geliyor dedim yok benim kizim babaannesinde kalmaya devam edicek arada gelir oynarlar bazen bizde uyur genelde orada olur seklinde konustu bundan dolayi isi biraktim bende

Peki nasıl para biriktiriyorsunuz suan
Kredi kartim var esim nerede harcadigima bakmaz oradan gidip dolar euro aliyorum cok abartmadan harclik icin yada ihtiyac icin istediklerimi koyuyorum kizim icinde biraz nafaka aliyorum onlari falan biriktiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…