Ben yapmak zorunda miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşin kızına şiddet göstermişti yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama ağustos ayında evlenmişsin eskiden ne yapıyordun? Ayrıca kardeş kavgası da gayet normal benim de üvey ablamla aramda 4 yaş var biz de kavga ederdik ama üvey babam bi tanedir. Sen kızı düşman gibi görüyorsun. Bu adam seni dövüyor kızına kötü davranıyor insan 2. Evliliği daha akıllıca yapar ya

Eski konularını da biliyorum. Burada üzüldüğüm tek şey o iki çocuk. Hep kavga, tartışma ortamındalar. Küçücük çocuk için sen yıka o yıkasın muhabbetleri dönüyor gerçekten üzücü.
Keşke her çocuk gerçekten sağlıklı ortamda büyüyebilse.

Kredi kartim var esim nerede harcadigima bakmaz oradan gidip dolar euro aliyorum cok abartmadan harclik icin yada ihtiyac icin istediklerimi koyuyorum kizim icinde biraz nafaka aliyorum onlari falan biriktiriyorum
Evlenmeden önce nasıl yaşıyordunuz yani nasıl bi düzeniniz vardı

Ben calisiyordum kizim krese gidiyordu ama kres fiyatlarina cok zam geldi esimde calismami istemiyordu ama kizi bizimle degildi babaannesinde kaliyordu ben isi birakirken de iki cocuk yuku bindirmicem o babaannesinde devam eder arada gelir diyordu kizi yokken bu kadar sorunumuz da yoktu aslinda

Allah yardımcınız oldun. Umarım kurtulursunuz bir an önce

Kalacak yer vs gibi soruyorsunuz sanirim siz annem vefat etti babamin evi var orada kalip calisiyordum mis gibi geciniyordum amam babam bizi evde istemedigini kendisinin evlenmek istedigini ustelik evlecegi kadinin da uc kucuk cocugu varmis sonradan ogrendik oyle dedigi icin evlenmeden bu adamin yanina geldim sonra evlendik

Evet doğru hatirliyorsunuz birkac gun once kizimin sürekli ev icinde sarki soylemesinden rahat oldu birkac kere uyardi kizimi kizim neseli mutlu bir cocuk sürekli sarki soyler soylemeye devam etti kizima biktim senden hayatimin icine ettin diye bagirdi

Haklisiniz ama cok sansim yoktu babam evde kizimla beni istemedi annem yok yasadigim yerde aldigim para ile hem kira verip hem kizimi krese gondermem mumkun degildi bu adamin yanina geldim sonra evlendim

Haklisiniz ama cok sansim yoktu babam evde kizimla beni istemedi annem yok yasadigim yerde aldigim para ile hem kira verip hem kizimi krese gondermem mumkun degildi bu adamin yanina geldim sonra evlendim
Kızınızın babası nasıl biri? Çocuğa bakabilecekse bir süre ona verin çalışıp toparlanın alın sonra? Üvey baba şiddetini, üvey kardeş zorbalığını yaşamasındansa öz babasıyla otursun.

Allah belasını versin
Hiç neşe bulamasın inşallah
Bu adamdan çocuğunuzu koruyun lütfen
Hani haberlerde okuyoruz ya aynı o tipler gibi

Hemen kurtulursunuz umarım
Babanızın maddi durumu nasıl yardımcı olmaz mı kreş masrafına filan

Evleneceğin insanın bir çocuğu olduğunu bilerek bu yola girdiysen, o çocuğun varlığına sonradan yük gibi bakma hakkın yok. Evlenmeden önce o çocuğa sahip çıkmak kolaydı, çünkü ortada sorumluluk yoktu.
, o da çocuk sonuçta, ona kötü davrandı diye bu tavra bürünmeniz bahane gibi duruyor.
Eğer bunu yapamayacağını biliyorsan, en başta o evliliğe adım atmamalıydın.
Kimse seni zorla anne yapmadı bunu sen kabul ettin.
Şimdi dönüp ben mecbur muyum diyorsan, o zaman o çocuğun hayatına girip duygusal karmaşa yaratman da doğru değildi.

Babamin durumu iyi ama bizi istemiyor annem vefat etti oda kendisi evlenecegini soyledi

Kardes degiller ikimizin ikinci evliligi cocuklar baskalarindan kizda en basta bizimle kalmiyordu babaannesinde kaliyordu oyle de devam edecekti esim oyle demisti sonradan fikir degistirdi

Babamin durumu iyi ama bizi istemiyor annem vefat etti oda kendisi evlenecegini soyledi
Tamam yine istemesin evinde
Siz çalışıp kira verseniz o da en azından kreş masrafını ödese
Hem kreş hem kira zor gelir diye dedim
Nafaka da alıyormuşsunuz en azından toparlanıncaya kadar idare etmez mi
Kızınız biraz büyüdüğünde devlet okulu etüt filan idare ederek çalışma saatlerinizde güvenli bir yerde olur

Kizimin babasida hayirsiz adi biri cok eskiden ben calisirken kisa sure bakti 1 senedir aramiyor sormuyor gormuyor ben kardesimden haber gonderdim ukraynada calisiyorum demis Allah buyuk ertesi gun olmadik bir yerde denk geldi bana adi pislik suratina dahi bakmadim yurudum gittim

Kardes degiller ikimizin ikinci evliligi cocuklar baskalarindan kizda en basta bizimle kalmiyordu babaannesinde kaliyordu oyle de devam edecekti esim oyle demisti sonradan fikir degistirdi
Ayrıca Eşinize gelirsem,öyle bir adamla ömür geçmez ne kendinize nede kızınıza daha fazla bunu yapmayın.Öz babası ile görüşüyorsa kızınızı bir süre onun yanında bırakın bu yaşta kızda travma yaratmasın.

Bu çocuğun babaannesi falanda mı yok?

Benimde tek derdim kizimin bu ortamda daha fazla kalmamasi kizimin babasi adi adamin teki baslarda boyle degildi ama sonradan bambaska biri oldu 1 senedir aramiyor gormuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…