Kızlar bugün doğumum var inşaallah sabah gayet güzel enerjik uyandım temizliğimi yaptım evi topladım kv nin yanına indim çocuğu alıp. Kapıdan içeri girince ne moral kaldı ne enerji bir surat var görseniz sanki gece benimle yattı sanki

neyse günaydın dedim girdim içeri gayet güler yüzlü bi şekilde. Homurdana homurdana ağzının içinden günaydın dedi. Kendi halam bana doğum hediyesi süpürge almıştı. Onların evinde duruyordu dün akşam eniştem getirmiş çok güzel çok beğendim. Kv süpürgesini ortak kullanmaktan artık gına gelmişti. Geçen lafı oldu bana onu bana verirsin benim süpürgemi siz bozdunuz (bozulan bişeyde yok eşim evi süpürmek istemiş işi bitincede içini temizleyim diye hortumu çıkıyor sanıp çıkarmış geri takamamış gidip yenisini aldı hortumun bozulmada bu yani). Bende hayır dedim kusura bakmıycaksın anne o hediye sen benden bende senin süpürgenin lafından kurtuldum dedim. Gerçekten sabahki suratına çok üzüldüm

bugün moralimiin yüksek olması motive olmam gerekirken ne moral kaldı ne motive...

sabahları insanlık halidir bazen başım ağrır bazen eşimle tartışmış olurum zamanında lafını çok yaptığı için artık suratımı asmıyorum ki tantanası olmasın yine kimsenin. Ben yapınca lafı oluyorda o yapınca niye sıkıntı olmuyor. Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz kadına süpürgeyi sordum bumuymuş anne diye neredeyse.dövecekti hee o süpürgen

kızlar ya benmi fazla yüz veriyorum yoksa rutin kv tribimi