- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis
Yok yaaa beyimizin başka isteği varmı?!Eşiniz pısırık hanımlardan hoşlanıyo galiba!Ama şunu unutmayın ki hakaretvari konuşmadığınız sürece düşüncelerinizi özgürce dile getirebilirsiniz ve getirmelisiniz ki kendinizi ezdirmemeniz için bu gerekli zaten .Bu davranış sizi yılan dilli değil açık sözlü ve dürüst biri yapar.Sizin karakterinizi ve kişiliğinizi kaldıramıyor anladığım kadarıyla ters geliyorsunuz eşinizin yapısına ama ne yapılabilir ki zira ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gidecek!Cvp vermicekmisim susup haklisin anne dicekmisim ben konuştuğum için suçluyum yani
Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis
Gecen bi arkadaş yazmıştı adamın biri yıllar sonra karısına sende sunepe gibi susuyordun kendini savunsan bende arkanda duracaktim sen sustukca gıcık oluyordum sana demişti bu erkek milletine yaranamazsin yaa kendi yılan dilli belli ki insan eşine bunu söyler mi ne ayıpCvp vermicekmisim susup haklisin anne dicekmisim ben konuştuğum için suçluyum yani
Tabi ki de cevap vereceksiniz susup sineye mi çekeceksiniz dediklerini sonrada bık bık bık onlar susmasın.. Anaları konuşunca birşey yok eşleri konuşunca anama laf etme yokk yaa paşaya bak varmıymış başka isteği..
Anammm daha evlenmeden kaynamaya düşmen kesildim buralarda takıla takıla sağol
Ay kız bağımlılık yaptı burası çıkamıyorum.çık cik kulüpten yazıktır şimdiden doldurma kendini az takıl buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?