ben yilan dilliymisim

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis

Terbiyesizlik yapmış , yılan dilli ne demek.
Cevap veriyor olabilirsiniz ama buNu söylemek için kullandığı üslup çok çirkin.

Bacimmm sen bak sen sensin bu saatten sonra degismezsin o yüzden bildiğini oku. Seni kabul edecekse böyle kabul etsin. Tabii ki cevap vereceksin pasamiz bundan rahatsizsa kendi bilir. Yani ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek. Sen çatır çatır cevap ver. Cevap vermeyenleri de gördük burada hiç kıymetleri falan bilinmiyor. Boşver ;-) Evet öyleyim rahatsizsan kapı orada de olsun bitsin.

Aynen.komşu gibi gidip geliomusum ee dedim o kadar konuştular ki içimden gelmiyo artık bunu mu söylediler en son dedim sacmaalama benim düşünce diyo.ben biliyorum bunu kim anlatıyor

Cvp vermicekmisim susup haklisin anne dicekmisim ben konuştuğum için suçluyum yani
Yok yaaa beyimizin başka isteği varmı?!Eşiniz pısırık hanımlardan hoşlanıyo galiba!Ama şunu unutmayın ki hakaretvari konuşmadığınız sürece düşüncelerinizi özgürce dile getirebilirsiniz ve getirmelisiniz ki kendinizi ezdirmemeniz için bu gerekli zaten .Bu davranış sizi yılan dilli değil açık sözlü ve dürüst biri yapar.Sizin karakterinizi ve kişiliğinizi kaldıramıyor anladığım kadarıyla ters geliyorsunuz eşinizin yapısına ama ne yapılabilir ki zira ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gidecek!

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin derdin soğukluk yaratmak ondan böyle yapıyorsun dedi.bende dedim suratları beş karışben sıcaklık göremiyorum ki ben yakın olcakmisim ondan öylelermis sen düzel yine öyle olurlarsa ben kkonuşurum diyo

Konunun içeriğini öncesini bilmek lazım ama kadınlar her zaman haklıdır diyorsak eğer;

Dikkat et seni de sokmayayim de yuzune karşı.

Bana annem demişti bunu :)
Haklı,bazen o kadar sinirlenir dolarım ki sonda söylenecek şeyi başta yapıştırır kalp gönül hatır bırakmam ortada,ama söylemezsem de ense ağrım geçmiyor

valla çok iyi yapıyosun.
susma!! hee yılan diliyimm ne olucak sen beni ezmek mi istiyosun? ezik biri olsun mu istiyosun de..
eşinizi de sinir oldum. bişey demesinler sana bu çok güzel..
ezik kadinlar çok çekiyor okuyorum bdv de.. neler nelerrr.
bence ezdirmeyin.. susmayin.. güçlü olun..
kocanin sana yılan dilisin az degilsin dediğine sinir oldum!!
ne yapmak istiyo sana??

Harry Potter kankamdı, Hogwartsta bir iki numara öğrendim deseydiniz keşke.
Şaka bir yana saygısızlık etmiyorsanız kendinizi ezdirmemeniz kadar doğal bir şey yok.Üzülmeyin.

Tabi ki de cevap vereceksiniz susup sineye mi çekeceksiniz dediklerini sonrada bık bık bık onlar susmasın.. Anaları konuşunca birşey yok eşleri konuşunca anama laf etme yokk yaa paşaya bak varmıymış başka isteği..
Anammm daha evlenmeden kaynamaya düşmen kesildim buralarda takıla takıla sağol

Cvp vermicekmisim susup haklisin anne dicekmisim ben konuştuğum için suçluyum yani
Gecen bi arkadaş yazmıştı adamın biri yıllar sonra karısına sende sunepe gibi susuyordun kendini savunsan bende arkanda duracaktim sen sustukca gıcık oluyordum sana demişti bu erkek milletine yaranamazsin yaa kendi yılan dilli belli ki insan eşine bunu söyler mi ne ayıp

çık cik kulüpten yazıktır şimdiden doldurma kendini az takıl buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…