- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Hassas olan insan birini kiramaz iyi tespit benim kv de öyle:)))) benim kv de cok kırılganmıs
Çok hassas çok ince imiş
Eşim de böle der annesi kendi de der
Ben cok duygusalım der
Sanki biz neysek
Ben sahsen hıç öyle oldugunu düşünmüyorum
Hem de ne anasının gözü
Sadece çok ii oynamasını biliyor ve kendine acındırıyor
Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis
WOLFROG .!.:Yilan dil lafini kesin kaynana soylemistir.
gizemervekynt: 46283682 .!.:Ahh canım. Ne yaparsa yapsın sen suclu olursun ne soylerse soylesın sana kv sen suclu olursun. Bırgun farkına varırlar ama ne zaman. Allah sabır versın. Bende cok cektım canım ayrılmaya kadar gittik cok sukur kı su an biraz gozlerı acılmıs sekılde. Ama bılıyorsun iste her an bırsey olacak dıye ıcımde bır huzursuzluk mutlaka var. Zamanında esım bana sen seytansın demıstı sımdı melegım dıye sevıyor. Heran ne olacak belli olmuyor iste. Haklıyken esinle kavga edıyorsun kv yuzunden sen suclu oluyorsun. Sabır sabır sabır .. Baska cagre yok
eceezg282553 .!.::)))) benim kv de cok kırılganmıs
Çok hassas çok ince imiş
Eşim de böle der annesi kendi de der
Ben cok duygusalım der
Sanki biz neysek
Ben sahsen hıç öyle oldugunu düşünmüyorum
Hem de ne anasının gözü
Sadece çok ii oynamasını biliyor ve kendine acındırıyor
Madem öyle sende eşine sen asıl yılanların içinde yaşaya yaşaya herkezi yılan zannetmeye başlamışsın bak akrabalarına herkez sülalenden uzak duruyor sokacaklar diye de, dilimin böyle olması normaldir körle yatan şaşı kalkarmış de[/QUOTE][QUOTE="uniuniunicorn, post: 46286386, member: 755yaşayamam yaşayan aynen.bütün akrabalarin hakkından gelmişler ne ortada kv var ne görümce kimseleri gelip gitmez ee maden kirilgansin onlari niye kirdin simdi sıra bizde
sana bunu dedıgınde
sen bana yılan dıllı derken yılan dillilik yapıyorsun ! dıyemedın mı ah ah...
kv laf söyleyebilir sen cevap vermemeliymişsin. oh ne güzel hayat. sen de anan bana en başta kötü konuşmamalı demedin mi
sararsa sarsın. inceldiği yerden kopar deseydin.Onu da dedim herkesin huyu karakteri farklıdır bende söyleyim diye.sen değişmezsen işler daha da sarpa sarar düzelt kendini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?