- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Eşinizin yanınızda mı tartışıyorsunuz?Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis
esiniz kendini ifade ederken hadsiz ve yanlis bir uslup kullanmis. uslubunun hadsizligini iliskinizin guclulugune de baglayabiliriz, esinizin sigligina da.Evet dün isittigim laf hem de sevgili esimden.yine aile mevzusu yine tutamadım kendimi.bana diyo ki sen az misin sen yılan dilini çıkarıyorsun kv dediği zaman cvp veriyomusum mahalle karısı gibi kv susuyomus yazık bana bisey diyemiyolarmis
Ay kız bağımlılık yaptı burası çıkamıyorum.
Kk dan öğrendiğim altın kurallar var evlenince kaynanaya gör
Ay kız bağımlılık yaptı burası çıkamıyorum.
Kk dan öğrendiğim altın kurallar var evlenince kaynanaya görümceye onları uygulamayı düşünüyorum
İnşallah öyle olur canım da bende farklı davranmam..şartlandırma kız kendini bakarsın bal kaymak olur aranjz gerek kalmaz
:)))) benim kv de cok kırılganmısAnnesinin bi huyu varmış çok kirilganmis eşim diyomus ki anne bu kadar kırılgan olma o da diyomus ne yapayım oğlum huyum bu.koca kadın kırılgan ee bende gencim bende kiriliyorum
Aynen ne doğru tespit. Bir vaka da ben yaşadım bana ne bedduaar ne bedduaHerşey olsun ama hiçbirşey olmamış gibi davranalım
Bi onlar akıllı çünkü!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?