ben yilan dilliymisim

Eşinizin yanınızda mı tartışıyorsunuz?.Mümkün olduğu kadar eşinizin yanında tartışmayın,haklıyken haksız durumuna düşersiniz.Sizin eşinizde sizin yanınızda ailenizle tartışsa direk eşinize hak vermezsiniz .Söylediği kelime çok çirkin .Bir de size laf söyleyince susun bakalım,ben susuyorum o zaman benim hakkımı sen savun,bana laf söyletme ,eşin olduğumu ,değerli olduğumu hissettir deyin.İnatlaşarak bir yere varamazsınız.

Eşimin yanında hiç tartismadim.verdiğim cvp ta şöyle mesela o diyo ki bna söylemiyorsun yaptıktan sonra söylüyorsun.bende dedim siz bana söylüyor musunuz anne? Böyle yani sizde söylesiniz diye cvp veriyorum eşim de diyo ki hata sende sus o anda cvp verme

Annesinin bi huyu varmış çok kirilganmis eşim diyomus ki anne bu kadar kırılgan olma o da diyomus ne yapayım oğlum huyum bu.koca kadın kırılgan ee bende gencim bende kiriliyorum

esiniz kendini ifade ederken hadsiz ve yanlis bir uslup kullanmis. uslubunun hadsizligini iliskinizin guclulugune de baglayabiliriz, esinizin sigligina da.
ancak diger taraftan su bir gercek ki; karsimizdaki insanlari sevmesek de eger ki yan yana olma zorunlugumuz var ise politik olup, tamamiyle saygi cercevesinde iliski yurutmeliyiz. bu ikiyuzluluk degil, bilakis olgunluktur.

komşu gibi gidip gelmicen, gidiceksin oraya fır döneceksin kv etrafında, evini temizleyecek kahvaltısını hazırlayacak,temizliğini yapacak, misafiri gelirse karşılayacak, gak dese su guk dese süt götüreceksin.Her şeyine mi karışıyor? bırakacaksın karışsın, kv o.Laf mı söylüyor tamam annecim, peki annecim, öyledir annecim diyeceksin. Valla herhalde adamlar bunu istiyor.Yere batasıcalar.

Ay kız bağımlılık yaptı burası çıkamıyorum.
Kk dan öğrendiğim altın kurallar var evlenince kaynanaya gör
Ay kız bağımlılık yaptı burası çıkamıyorum.
Kk dan öğrendiğim altın kurallar var evlenince kaynanaya görümceye onları uygulamayı düşünüyorum
şartlandırma kız kendini bakarsın bal kaymak olur aranjz gerek kalmaz

hep tek tarafı dinliyoruz. kendince haklısındır muhakkak ama neler söylediğini bilemiyoruz o sebeple ben sana haklı veya haksız diyemicem..

Annesinin bi huyu varmış çok kirilganmis eşim diyomus ki anne bu kadar kırılgan olma o da diyomus ne yapayım oğlum huyum bu.koca kadın kırılgan ee bende gencim bende kiriliyorum
:)))) benim kv de cok kırılganmıs
Çok hassas çok ince imiş
Eşim de böle der annesi kendi de der
Ben cok duygusalım der
Sanki biz neysek
Ben sahsen hıç öyle oldugunu düşünmüyorum
Hem de ne anasının gözü
Sadece çok ii oynamasını biliyor ve kendine acındırıyor

Bizim orada şöyle derler :
"Kaynanayi ne yapmalı ?
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı "
Aynen katılıyorum

haklıysan elbette konuşacak hakkını savunacaksın bu senin tabii hakkın canım kocana deki "kendimi ezdirmemek yılan dilli olunuyorsa evet öyleyim canım dikkatli konuşsun benimle muhatap olmak isteyen kişiler önce saygı ve seviyeli olsun lütfen yoksa herkesi sokuveririm " de kocana...

Adın çıkmış nasılsa yılan dilliye. Artık susmana gerek yok. İçinden geldiği gibi konus.

Ben bu hakkı esime vermedim ki ilk ayda böyleydi(hakaret hariç)eleştiriler anneme bunu yaptın demeler. 3 yılın bitecek yine aynı hep iyiler ben şeytanlık pesindeyim.bana görümcem dedi tehlikelisin sessiz sin v.ne tehlikeli mi görmüş ? Kardeşinden mi ayırdım yegeninden mi uzaklaştirdim?hiçbiri.tek neden kardeşini oğlunupaylasamiyolar

Ahh canım. Ne yaparsa yapsın sen suclu olursun ne soylerse soylesın sana kv sen suclu olursun. Bırgun farkına varırlar ama ne zaman. Allah sabır versın. Bende cok cekmıs canım ayrılmaya kadar gittik cok sukur kı su an biraz gozlerı acılmıs sekılde. Ama bılıyorsun iste her an bırsey olacak dıye ıcımde bır huzursuzluk mutlaka var. Zamanında esım bana sen seytansın demıstı sımdı melegım dıye sevıyor. Heran ne olacak belli olmuyor iste. Haklıyken esinle kavga edıyorsun kv yuzunden sen suclu oluyorsun. Sabır sabır sabır .. Baska cagre yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…