ben yoruldum hayat!!!

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
Merhaba herkese
Bu ara içim sıkılıyor. Ne istiyorum, hedefim ne sürekli bunları sorgular oldum bu ara. ne dertleşeceğim bir dostum var yanımda ne ailem. Çok yalnız kaldım. Gücüm kalmadı galiba 2016 bana hiç iyi gelmedi hem. 2017 güzel olsun Galiba ruhen iyi değilim. Kendimi mutlu edecek şeyler yapmak istiyorum çoğu şey maddiyata çıkıyor ve ona harcayacağıma bu borcu öderim şu faturayı öderim diyorum hep. Yoruldum galiba hayatta. Daha 27 yaşındayım ama kendimi 50 gibi hissediyorum

Hayat mucadele allah yardimcin olsun hele soz konusu para ise o zaten herkeste ayni durumda biseylerden feragat etmek zorundayiz.
2016 zordu gercekten ulke olarakta buyuk imtihanlardan gectik umarim 2017 iyi gecer

Valla şöyle sıkı sıkı giyinip parkta yürüyüş yapmanın maddiyatı 0
Sonra youtube da dans videosu açıp dansetmenin maddiyatı 0
Yine internetten film izlemenin maddiyatı 0
Belediyenin ücretsiz kursları var maddiyatı 0
Siz ne yapmak istiyorsunuz maddiyatı yüklü ki?

Ufak bir bunalım atlatıyorsunuz..

Kendinize uğraşlar bulun, ne bileyim el işi mesela..
Ya da kitap okuyun, film izleyin.. bişilerle uğraşırsanız hasarsız atlatırsınız..
Herkesin dönem dönem sahip olduğu bir bunalım bu..
Takılmayın çok..

Yani herşey sandığın gibi maddiyata bakmıyor
halk eğitim merkezlerinde kurslar var üstelik ücretsiz
kültür merkezlerinin koro çalışmalarına katıl, ne bileyim fotoğrafçılık kursuna katıl
ahşap oy ebru yap
böylelikle yeni insanlar tanırsın

kız internet faturası ne olacak ,

Kuaföre gitmek biraz değişiklik istiyorum ama bazen 10 tl nin hesabını yapınca bırakıyorum. Haklısınız galiba

Bugün Bi haber okudum. Halepli erkek çocuk ayağında çorap yok bi kız babeti giymiş kaçarken ayakkabılarını düşürmüş. Kardeşi daha kötü durumdaydı onun ayakları çıplaktı çamurun içindeydi. Eşofmanı ıslaktı yavrucak altını ıslatmış soğuktan. Bunları görünce binlerce kez şükrettim halime. Allah herkesin yardımcısı olsun...

Ben de"ben yoruldum hayat,gelme üstüme!"
Diyorum.
Diyorum diyorum da yine geliyor üstüme yine geliyor

2016 çok iyi geçti diyen bir kişi görmedim şimdiye kadar. Bu sene herşey kötü gitti herkes için, nedendir bilinmez. Özellikle son yarısı.
Geçse gitse de rahatlasak. Dünya kendini imha edecek yoksa.
Evvveett Dunya kendini imha etmezse yakinda ben imha ediyorum...
Evrene mesaj : 2017 de sınav istemiyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…