Adam ablasının yanında. Siz niye bu kadar kızdiniz anlam veremedim. Ben asil beni saatbasi arayıp "nerdesin" gibi hesap bana yalan soyledi iş yerindeyim dedi fakat nerelerden cikti kizmam normal degil mi? Düzgünce ablamla dertlesio icecem dese öldürecek miydim sanki onu eve gelmesi gerekiyo gelmedi merak ettigim icin arıyodum ayrica biz gun icinde cok şık konuşuyoruz rutinimiz boyle
Eve gelmesi gerektigi fakat gelmedigi icin aradim bide onemli bi konu vardi noldugunu merak ettigimden aramam gerekiyoduİyide adamın nıye her dakikasını arayıp sorguluyorsun..
Aksam eve gelince zaten olanı bitenı anlatır anlatcaksa..
Ama cok cok baska bir yerde cıktı normalde böyle degilimdir ama önemli bireyden dolayi ariyidum o gunBen de bazen evin oradayım diyorum ama aslında eve yakın hissettiğim için psikolojik olarak öyle diyorum yani tam evin önünde olmuyorum aslında.. Eşiniz de iş yerinin oradayım derken böyle birşey olabilir mi acaba? Bi de sürekli aramanızdaki sebep ne güvensizlik mi
O da bana çok yaptı bi kere bile soylemedim bu bi bahane degil normal bigun degildi o gun aramam lazimdi ogrenmek icin gelismeleriAdam sıkboğaz edilmekten sıkılmış. Maç izlemek, ablasıyla zaman geçirmek için bile bin dereden su getiren adam yalan söyler. Eşinize 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapmayı bırakırsanız normale döner muhtemelen. Sözün özü, haksız olan sizsiniz.
Yanliz bu yerlerin birbirini baglayacak hicbir noktasi yok çok bambaşka yerler yalanin hicbir bahanesi olamaz bnceBilmiyorum. Bana bu kadar sorulması sohbetten cok kontrol gibi geldi.. Veya biz farklıyız bu konuda. Eşimle sabah mesajlaşırız, öğlen ve akşam eve doğru yola çıkınca. Bana ablamla beraberim dese heralde tekrar tekrar aramaya gerek duymam. Ha ta başka yerden çıktı diye kızıyorsunuz, ama bence abartilacak birsey degil. Esim geçenlerde sirf canım çekti diye başka yoldan gidip bana misir aldı.. Dünyanın 1001 hali işte. Böyle günlerce küs kalacak bir durum göremedim açıkçası
Önemli bir konuda önemli bir gelişme olsa eşiniz arayıp bilgi verir muhtemelen. Bu yine bu kadar sık aramanıza bahane değil sanki.O da bana çok yaptı bi kere bile soylemedim bu bi bahane degil normal bigun degildi o gun aramam lazimdi ogrenmek icin gelismeleri
Peki madem kimseye kulak vermek istemiyorsunuz ve kendinizi tamamen hakli bbuluyorsunuz. Esinizden de sogumuşsunuz zaten, Boşanin gitsin...Yanliz bu yerlerin birbirini baglayacak hicbir noktasi yok çok bambaşka yerler yalanin hicbir bahanesi olamaz bnce
Yanliz bu yerlerin birbirini baglayacak hicbir noktasi yok çok bambaşka yerler yalanin hicbir bahanesi olamaz bnce
Mesele kendimi tamamen hakli bulmak degil öyle bisey yok cnm fakat neden yalan soylediginin cevabini bulamıyorumPeki madem kimseye kulak vermek istemiyorsunuz ve kendinizi tamamen hakli bbuluyorsunuz. Esinizden de sogumuşsunuz zaten, Boşanin gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?