Bence haklıyım sizcee?

Smeacar

Sadece aşk
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
420
444
33
Iyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar

Ben de bazen evin oradayım diyorum ama aslında eve yakın hissettiğim için psikolojik olarak öyle diyorum yani tam evin önünde olmuyorum aslında.. Eşiniz de iş yerinin oradayım derken böyle birşey olabilir mi acaba? Bi de sürekli aramanızdaki sebep ne güvensizlik mi

İyide adamın nıye her dakikasını arayıp sorguluyorsun..

Aksam eve gelince zaten olanı bitenı anlatır anlatcaksa..
Eve gelmesi gerektigi fakat gelmedigi icin aradim bide onemli bi konu vardi noldugunu merak ettigimden aramam gerekiyodu

Adamı bukadar zırt pırt arayıp nerdesin napıosun deyip sürekli taciz eder gibi tavranırsanız ,yalanda söyler aldatırda.
Bu ne ya rahat bırakın biraz şu adamları eğer adamlığından eminsen sıkboğaz edip durma.

Ama cok cok baska bir yerde cıktı normalde böyle degilimdir ama önemli bireyden dolayi ariyidum o gun

O da bana çok yaptı bi kere bile soylemedim bu bi bahane degil normal bigun degildi o gun aramam lazimdi ogrenmek icin gelismeleri

Bilmiyorum. Bana bu kadar sorulması sohbetten cok kontrol gibi geldi.. Veya biz farklıyız bu konuda. Eşimle sabah mesajlaşırız, öğlen ve akşam eve doğru yola çıkınca. Bana ablamla beraberim dese heralde tekrar tekrar aramaya gerek duymam. Ha ta başka yerden çıktı diye kızıyorsunuz, ama bence abartilacak birsey degil. Esim geçenlerde sirf canım çekti diye başka yoldan gidip bana misir aldı.. Dünyanın 1001 hali işte. Böyle günlerce küs kalacak bir durum göremedim açıkçası

Yanliz bu yerlerin birbirini baglayacak hicbir noktasi yok çok bambaşka yerler yalanin hicbir bahanesi olamaz bnce

Yanliz bu yerlerin birbirini baglayacak hicbir noktasi yok çok bambaşka yerler yalanin hicbir bahanesi olamaz bnce

Ben şöyle söyliyim: bana göre bir evlilikte günlerce küs kalinmamal. Ortada bir durum varsa yatirin masaya konusun. Siz esinizin size yalan söylediğini düşünüyorsunuz ve kirilmissiniz bundan dolayi. Esiniz diger taraftan muhtemelen "bana ablamin yaninda bile güvenmiyor" diye kirilmistir. Yani böyle küs birbirinizin duygularından bir haber nereye kadar? Ölümlü dünya. Duygularınızın arkasında durarak eşinizle durumu konusun. Bu sizi zayif veya altan alan kişi yapmaz. Ama ilişkiniz için sağlıklı bir adım olur.

Eşinizi gün içerisinde bu kadar aramaniz enteresan geldi bana, adam ablasıyla bulusmus , bırakın ne zaman müsait olursa o arasın sizi, o kadar aramanın ne alemi var yani, yalan kısmı hoş değil elbette ama sık aramizdan sıkılıp geçistirmis bence sizi

Kizlar ayrica soyle bi durum var eşim eskiden yılda bir içerdi o ayda bir oldu sonra 15 gunde bir oldu sonra haftada bir sonra haftada 2 3 gun oldu aksam içiyor gece 11 gibi geliyor sorun o saatte gelmesi degil icmesi boyke giderse alkolik olacak bi de öyle normal bir iki bardak degil bir oturuşta 70lik fln içiyor her cuma cumartesi pazar tartışıyoruz ben istemiyorum böyle icmesini o yüzden her o günler geldiginde bnde stres başlıyo gene icecek mi acaba diye engel olmak icin otorite kurmaya calisiyorum o gunde cumaydi gerginligimde onunda etkisi vardi

Peki madem kimseye kulak vermek istemiyorsunuz ve kendinizi tamamen hakli bbuluyorsunuz. Esinizden de sogumuşsunuz zaten, Boşanin gitsin...
Mesele kendimi tamamen hakli bulmak degil öyle bisey yok cnm fakat neden yalan soylediginin cevabini bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…