Bence haklıyım sizcee?

Olabilir tabi ama gene de ne bilim ben yalan konusunda cok hassasim

Dışarda ve yanında siz olmadan mı içiyor genelde? Siz karşı mısınız alkole?

Olaylari birbirine karıştırmayın o zaman , adam kavga etmiş üstü başı dağılmış, morluk içinde birde bunun üstüne adamla kavga edip evden kovmuşsunuz, ben sizi hakli bulamadım nedense

Mesele kendimi tamamen hakli bulmak degil öyle bisey yok cnm fakat neden yalan soylediginin cevabini bulamıyorum
Eger anlattiginiz harici bir durum yoksa ve suphelenmiyorsaniz durum çok çok acik. Burayi 100 kisiye okutun ayni yorumu yapar. Yani nasil göremiyorsunuz anlamiyorum. Ablasiyla buluşmaya gittiğinde 10 kere aramişsiniz. Arkadaşlarla homeoffice de mac izlicez dese belki sorgulayacaksaniz. Kendinize biraz meşgale bulun. Eşiniz dışarı çıkınca daha az arayin sık boğaz etmeyin. Güveniyorsaniz saat siniri koymayin şu saate kadar evde ol gibi konuşmayin ve açıkça konuşun sorun neden yalan söylediğini.

Eşinizin tavrı hoşuma gitmedi ama bunu genelde çok sıkılan boğulan insanlar yapar.. eşinizin çok mu üstüne gidiyorsunuz yaptığı her şeyi dakik şekilde haber etmesini ve onay almasını mı istiyorsunuz? Veya sorguluyor musunuz ne diye gidiyorsun oraya ne yapacaksın orada gibisinden? Anladığım kadarıyla kıskançlıkta var belki bu durumdan bunalmıştır “ kötü bir şey yapmadığım halde neden sürekli üstüme geliyor yaptığım her şeyi soruyor “ diye sinir olmuş olabilir, veya çene çekmeyeyim diyip yalan söylemeye itmiş olabilir tabi trafikte yaşadığı olayda var. Birde evde siz kavga çıkarınca patlama yaşamış eşiniz alkolünde etkisi ile. Siz ise bana kalırsa soğumadınız sadece eşiniz üzerindeki kontrolü kaybetme korkusu nedeni ile sinirlendiniz ve ona öfkelisiniz, size hiçe sayarak hareket ediyor gibi düşünüyor olabilirsiniz. Aman bırakın naparsa yapsın özgürlük tanıyın, önemli olan kendi özgürlük alanında naptığıdır bir insanın sizin kontrolünüzdeyken gerçeklerden uzak kalırsınız. aldatma olayı yok dediğinize göre eşiniz demekki iyi biri ve güveniyorsunuz. Fazla soru sormayın fazla aramayın bırakın o sizi merak etsin o zaman zaten gün içerisinde hal hatr sorma amaçlı yapılan konuşmalarda artık rahatsız olacağı bir şeye maruz kalmadıgı icin kendisi ne yapıp ne yapmayacağını laf arasında anlatmaya başlar. Biraz zaman tanıyın.

Olaylari birbirine karıştırmayın o zaman , adam kavga etmiş üstü başı dağılmış, morluk içinde birde bunun üstüne adamla kavga edip evden kovmuşsunuz, ben sizi hakli bulamadım nedense
Ettiği yer buranin en pis semtlerinden biri ne işi var orda ve üstelik alkollü sizce belayi cagirmamis mi ? Abartıyorum mu

Ben düzgünce soruyorum cevap alamıyorum olayı farkli yerlere çekip kavga çıkarıyor buda beni daha fazla sinirlendiriyor

Genellikle evet.Ben karsi degilim yani ayda yılda bikere bnde icerim severim ama surekli gununun ve dozunun artmasi beni endişelendiriyor

Güzellikle sınır koyun o zaman. Mesela haftada bir (ya da sizin için sıksa 15 günde bir) evimizde birlikte sofra hazırlayıp içicez ya da arkadaşlarımızla dışarda buluşup felekten bir gece çalıcaz. Ama ayrı ayrı içmek yok gibi gibi. Eşinize ve evliliğinize en uygun yöntemi ve aralığı bulursunuz zaten. Evinde karısıyla içen adam alkolik olmaz.

Sagolun teşekkür ederim haklisiniz evet ama normalde inanin bu kadar sık konusmuyoruz o gun bireyden dolayi ariyidum bide dediğim gibi alkol almasini istemedigimin de etkisi vardı aramayincada ilgisiz diyor off ne bilim çok güveniyorum oyle kıskançlık krizlerim yok ama yalan olayı beni çok incitti

Aynen oyle çok haklisiniz bnde oyle düşünüyorum 1 2 yıldır bende ayni seyi anlatmaya çalışıyorum güzellikle denedim cinnetle denedim nafile bi hafta uyguluyor ikinci hafta gene aynı

Aynen oyle çok haklisiniz bnde oyle düşünüyorum 1 2 yıldır bende ayni seyi anlatmaya çalışıyorum güzellikle denedim cinnetle denedim nafile bi hafta uyguluyor ikinci hafta gene aynı
Sıkıntı o zaman. Yani alkol problemi var, ilerleyerek devam edecek muhtemelen. Ama sıkboğaz ederek, sinirlenerek, kavgayla çözemezsiniz malesef. Daha çok itersiniz alkole.

Eşinizle yalan konusunun üstüne vurgulayacı bir konuşma gerçekleştirin başka bir şeyi katmadan, haklı haksızı karıştırmadan. Ona pozitif şekilde yaklaşın yalan söylememesini isterken ve gerçeği duyduğunuzda daha töleranslı olacağınıza dair sinyalleri ona vermeye çalışın yapacağınız konuşma içerisinde. Yeni evlisiniz bu sorunlar aşılır endişeye kapılmayın. Buradaki bazı insanlarada aldırış etmeyin yardımcı olmak için değil sizi eleştirmek ve yermek için yazıyorlar ve kavga etmeyi seviyorlar. Bende yaptıklarınızı onaylamadım fakat burada yardım isteyen kişi eşiniz değil sizsiniz o yüzden hassasiyet gösterilmeli diye düşünüyorum...

Aslinda bana siz eşinizin sizin haricinizde pek zaman geçirmesini istemiyorsunuz gibi geldiniz. Sanirim Sizden haric haric plan yapmasin her şeyi birlikte istiyorsunuz. Bunun aksi durumlar olunca da sizi rahatsiz ediyor onu boğmaya basliyorsunuz. Esiniz de mecburen yalana yonleniyor.

Çok doğru normalde ilk adimi atabilirdim ama yalanin aciklamasini yapmayinca gurur yaptim konusmuyorum o da oralı degil çok sinir bozucu

Cok tesekkurler ama iste konuşamıyorum sürekli olayı saptırıp kavga cikarmaya çalışıyor asıl çok kıskanç olan kişi o kıskançlık yüzünden neler cektirdi anlatamam eski konularımda var simdi onlari aştık şükür faka ama yeni dertler cıktı başımıza

Sanırım biraz öyle...normalde ise 1 gibi gidiyor 9 gibi geliyor ben istiyorum ki zaten normelde gec geliyor bide extralar olunca hiç zaman geçiremiyoruz hafta sonu fln birlikte gezelim içelim eğlenelim vs.

Sıkıntı o zaman. Yani alkol problemi var, ilerleyerek devam edecek muhtemelen. Ama sıkboğaz ederek, sinirlenerek, kavgayla çözemezsiniz malesef. Daha çok itersiniz alkole.
Alkolik olduğunu kabul etmiyo iste öyle icince vurup kıran biri degil aksine daha sevimli romantik oluyor çok espirili falan ama sonucta alkol iste bagimlilik etkisi var

yorumlara verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla siz kulp bulmaya bahane arıyorsunuz hayır böyle hayır şöyle olmalıydı kafasındasınız ama ben de yazan herkese katılıyorum.biraz salın adamı boğuyorsunuz resmen.trafik hali ya nerden girip nerden çıkılıyor, belki ablası bir yere uğramak istedi, belki başka yerden gittiler.kendi kendinize huzurunuzu kaçıracak yer arıyorsunuz.sen sal o kendiliğinden gelip anlatacak.

Evliliğimin ilk yıllarında eşimin burnundan getırene kadar saat bası arar nerdesın diye bunaltırdım. Sonra baktım sıkıştırdıkça benden korkusuna yalan söylemeye başlıyor . Dedım kı hata yapıyorum . Fazla üstüne düşmeden gizlice arada kolacan ediyorum artık ve bu sorunu da boyle atlattık. Sana da tavsıyem adamı bunaltma ama çok da serbest bırakma çaktırmadan takip et . Sen onun ne yaptığını bil ama o bunu bilmesin caanım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…