Bence haklıyım sizcee?

Bu nedir ya iki saatte mi bir aramissiniz napsin adam .Demek ki yaptığı şeyi söylese kizacaksiniz o da uydurmuş. Ki ablasıyla yani... Yetmemiş gidecekleri ablayı aramissiniz. Eşim beni arasa böyle elinin köründeyiz der teli kapatirdim sanırım... Hiç böyle şeyler yapmadığı için hayal gucume bıraktım tabii:)

Ben sizi haklı buldum nolursa olsun Cok sık arasanizda yalan söylemiş yalan var ortada

Haklısınız, o hiçbir şart altında yalan söylememeli,
Haksızsınız, sıkboğaz etmemelisiniz ablasının yanında güvensizlikten aranıldığı düşünülüp gururu incinmiş ve sinirlenmiş olabilir konu önemli olsa da sabır göstermenizi beklemiş belli ki,
Haksızsınız,(kavga deyip geçmeyin hayatından olabilir ya da birini hayatından edebilirdi anlık sinirle) böyle bir kavganın ardından yanlış zamanda sorgulamış,önceliği eşinizin can güvenliği ve durumuna değil kendinize neden çarpıtılmış bilgi verildiğine vermişsiniz.
Ama en önemlisi, mutsuzsunuz ikiniz de..o önemsenmediğini düşübnmüş olmalı onca şeyden sonra kavga dövüş eve gelip bir de sorgulanarak kendini çok değersiz hissetmiş olmalı.Siz de ikinci plana atılıp yanıltılmanın üzüntüsünü yaşamışsınız.
İkinizin de haklı ve haksız olduğunuz konular var ama önemli olan mutluluğunuzsa eğer,kim haklı çok ta önemli değildir belki de :)

Kulp bulmaya bahane derken siz hayirdir? Burda cozemedigim bi konu hakkında hemcinslerimden yorumlarına ve zekasına güvendiğim hanımlardan 3. Kişi olarak ne dusunduklerini sordum bi konu konuşuyoruz burda tabiki de evet yasda hayir olarak fikrimi soylicem aciklama yapacam buranin amacida bu degil mi zaten.ben herkesin görüşüne fikrine saygı duyuyorum her birey farklıdır yorumlardan çoğunluğu çok aramam konusunda olduğuna gore vardır bi bildikleri farkına vardım sağolsunlar bidaha tekrar etmemeye calisacam lakin yalan farklı bi boyut hala o konuya kirginim ilk adimi aticam daa kulp bulmaya bahane arayacaksam ne isim var bu formda

Teşekkür ederim aynen yüzde yüz hakli oldugumu düşünmüyorum o sinirle kavga olayında yanında olup destek morel vermedim ama inanın yalandan nefret ediyorum bu lafta degil ciddi anlamda yalanin y si hayatimda olmamalı diye takigim elimde olmadan

İki ayaklı bağlanmaz derler, bilir misiniz? Eşinizi saat başı arayarak kontrol altında tutamazsınız. Darlamayın, anlayışlı olun ki sizinle her şeyini paylaşsın.
Öyle x ablayı falan aramak eşinizi de sizi de utandırıcı şeyler. Haksız değilsiniz ama haklı da değilsiniz.

Size neden mi yalan söyledi?
Çok açık değil mi?
Gercegi söyleyip kaprisinizi dinleyeceğine başından savıyor işte,istediğiniz cevapları verip.
Ben de anneme karşı böyleyim. Ne zaman beni darlasa 'nerede kaldin' diye, "taksideyim az kaldı" der, yavaştan toparlanır çıkar otobüsle eve giderim.
İnsanları küçük şeylerden sıkboğaz etmezseniz kimse size böyle konularda yalan söylemez.
O yüzden bence siz haklı değilsiniz
Ama kesinlikle esiniz de haklı değil. Sonucta siz onun hayat arkadaşisiniz.
Bu olay için tepkinizi biraz sürdürün ama başka yalanlar duymak istemiyorsanız kendinizi biraz frenleyin.

Ayrıca Takilmaniz gereken şey saat 6da neredeydi,7yi 5 geçe aradım açmadi'dan ziyade alkol alıp araç kullanması.
Yetmemiş gibi alkollü halde trafik kavgasına karışmış.
Ya kaza yapıp olseydi?
Ya katil olup hapislerde çürüseydi?
Ya arabayı pert Edip sizi milyarlarca lira zarara soksaydi?
Ya kavgada polis gelip alkollü araba kullanmaktan ceza yazıp ehliyetini alsaydı?
Böyle önemli şeylere takılmak varken nelere takilmişsiniz da trip atıp evden kovmuşsunuz.
Pes valla

Çok haklısınız beyazı pembesi anlamam ben de anında silerim tek bir yalanda..Fakat eşiniz net bir yalan söylememiş amaçlı bir yalan söylememiş yalan olduğunu da düşünmüyor olabilir yoldaydık gitmek üzere yakındık oradaydık dedim yol üzerinde der..Yani çok ta keskin bir yalan yok kırgınlıklar var içiniz soğuyunca geçer :)) İçinize bir kurt düşmüş belli ki başka yalanları da mı var diye şaşırdınız ama içinize düşen kurdu da belli etmeden gözüne sokmadan (işyerindeki x ablaları araya sokmadan eşinizi de arayıp sormadan takip etmeyi başarırsanız çıkan sonuca göre güveniniz yerine gelecektir :) sizinki kıskançlıktan çok şirin bi şımarıklık gibi ama sanırım yanlış anlaşıldınız :))sevgiler

Hem eşinizi arayıp kontrol ediyorsunuz birde x abla dediğiniz kişiyi arayıp kontrol ediyorsunuz bir güven probleminiz var belli ki sebebi nedir?

Mesele kendimi tamamen hakli bulmak degil öyle bisey yok cnm fakat neden yalan soylediginin cevabini bulamıyorum

Neden yalan söylediği bence apaçık ortada.

Erkek kardeşim nişanlı ve nişanlısı çok uzak bir şehirde. Geçenlerde eşimle birlikte kardeşimi dışarıya yemeğe davet ettik. Benimle ve eniştesiyle vakit geçirmeye bayılan kardeşim, bizim ısrarımızla ve çok isteksizce geldi. Sonra bulunduğu yer ile ilgili nişanlısına yalan söylediğini farkettim. Buarada nişanlısının bizimle en ufak bir problemi yok. Beni de eniştesini de çok sever. Ama söylerse bir hafta bunun kavgasını yaparlarmış. Böyle saçma sapan konulardan çok bunaltıyor bizimkini. O da kolay yola kaçıp, yalan söyliyveriyor.

Siz de bence çok bunaltmışsınız eşinizi.

Adam alt tarafı ablasını almaya gitmiş neden sürekli aradınız ki? Yani yemek yiyip çay içmişlerdir sohbet etmişlerdir 1 saat otursa ne olur 3 saat otursa ne olur. Resmen adamın adım adım peşindesiniz. Vallahi eşinizin yerinde ben olsam bende çıldırırdım. Bana göre haklı değil tamamen haksızsınız.

Eski konularınıza bakılırsa eşinizin genel tavırlarında sıkıntı var.
Çok mana yüklemeyin derim.
Canı öyle istemiş, sizi baştan savmış.
Ve haklısınız ama eşinizin umrunda olacağını sanmıyorum.

Aynen canım ama normale cidden çok aramıyorum gun icinde en fazla 2 3 kez konuşuyoruz o da genelde o arar benim saat başı aramaya zamanim yok o gun meseleden dolayı sık sık konuştuk bide dedigim gibi gene alkol almasından korkuyodum zaten karar verdim bi daha çok onemli bisey olmadikca aramicam öyle gizli gizlide kontrol etmem valla ne hali varsa görsün cidden soğudum cunku

Yalniz o bana çok çok daha fazlasını yaptı kıskançlığın dibini görmüş insanım başka biri olsa kesin boşardı ben kiyamadim sabrettim çabaladım aştik onu ben kıskanç biri degilim amacim merakti sadece

Valla canım müstehak derdim çünkü 2 yıldır bunun kavgasini ediyoruz ve hicbir degisme yok boyle devam ederse olavmcigi o ben pes ettim tartışmıyorum o konuda artik kendi haline biraktim normalde cok aramam o gun çok aramam da yalana bahane mi sence bnm cozemedigim nokta bu? Bide cok aradin o yüzden yalan soyledi diye düşünüluyo yaa o zaman karim ilgisizdi cirkindi o yuzden aldattim dese böyle dusunenlerin esi o zaman afttedilmeli çünkü ayni kapiya cikiyor sonuç

Bu ne arkadaş? Nerdesin,nerde kaldın? Saat kaç oldu?
18 yaşındaki oğluma yapamam bunu.

Teşekkür ederim güzel dusuncelerinize

Hem eşinizi arayıp kontrol ediyorsunuz birde x abla dediğiniz kişiyi arayıp kontrol ediyorsunuz bir güven probleminiz var belli ki sebebi nedir?
O ablayı aramam eşim icin degil benden yeniyil için rezervasyon yapmami rica etmisti onu hallettim onun için aradim daha sonra laf lafı açtı bnde sordum geldiler mi diye ben eşime güveniyorum o konuda hiç şüphem yok yalan da 7.yilimiza girdik bikere bile yakakamadim hiç söylemez bnm sinirlendigim noldu da iki hafta arka arkaya boş şeyler icin bana yalan soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…