Ben sizi haklı buldum nolursa olsun Cok sık arasanizda yalan söylemiş yalan var ortadaIyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar
Ben sizi haklı buldum nolursa olsun Cok sık arasanizda yalan söylemiş yalan var ortada
Kulp bulmaya bahane derken siz hayirdir? Burda cozemedigim bi konu hakkında hemcinslerimden yorumlarına ve zekasına güvendiğim hanımlardan 3. Kişi olarak ne dusunduklerini sordum bi konu konuşuyoruz burda tabiki de evet yasda hayir olarak fikrimi soylicem aciklama yapacam buranin amacida bu degil mi zaten.ben herkesin görüşüne fikrine saygı duyuyorum her birey farklıdır yorumlardan çoğunluğu çok aramam konusunda olduğuna gore vardır bi bildikleri farkına vardım sağolsunlar bidaha tekrar etmemeye calisacam lakin yalan farklı bi boyut hala o konuya kirginim ilk adimi aticam daa kulp bulmaya bahane arayacaksam ne isim var bu formdayorumlara verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla siz kulp bulmaya bahane arıyorsunuz hayır böyle hayır şöyle olmalıydı kafasındasınız ama ben de yazan herkese katılıyorum.biraz salın adamı boğuyorsunuz resmen.trafik hali ya nerden girip nerden çıkılıyor, belki ablası bir yere uğramak istedi, belki başka yerden gittiler.kendi kendinize huzurunuzu kaçıracak yer arıyorsunuz.sen sal o kendiliğinden gelip anlatacak.
Teşekkür ederim aynen yüzde yüz hakli oldugumu düşünmüyorum o sinirle kavga olayında yanında olup destek morel vermedim ama inanın yalandan nefret ediyorum bu lafta degil ciddi anlamda yalanin y si hayatimda olmamalı diye takigim elimde olmadanHaklısınız, o hiçbir şart altında yalan söylememeli,
Haksızsınız, sıkboğaz etmemelisiniz ablasının yanında güvensizlikten aranıldığı düşünülüp gururu incinmiş ve sinirlenmiş olabilir konu önemli olsa da sabır göstermenizi beklemiş belli ki,
Haksızsınız,(kavga deyip geçmeyin hayatından olabilir ya da birini hayatından edebilirdi anlık sinirle) böyle bir kavganın ardından yanlış zamanda sorgulamış,önceliği eşinizin can güvenliği ve durumuna değil kendinize neden çarpıtılmış bilgi verildiğine vermişsiniz.
Ama en önemlisi, mutsuzsunuz ikiniz de..o önemsenmediğini düşübnmüş olmalı onca şeyden sonra kavga dövüş eve gelip bir de sorgulanarak kendini çok değersiz hissetmiş olmalı.Siz de ikinci plana atılıp yanıltılmanın üzüntüsünü yaşamışsınız.
İkinizin de haklı ve haksız olduğunuz konular var ama önemli olan mutluluğunuzsa eğer,kim haklı çok ta önemli değildir belki de :)
Çok haklısınız beyazı pembesi anlamam ben de anında silerim tek bir yalanda..Fakat eşiniz net bir yalan söylememiş amaçlı bir yalan söylememiş yalan olduğunu da düşünmüyor olabilir yoldaydık gitmek üzere yakındık oradaydık dedim yol üzerinde der..Yani çok ta keskin bir yalan yok kırgınlıklar var içiniz soğuyunca geçer :)) İçinize bir kurt düşmüş belli ki başka yalanları da mı var diye şaşırdınız ama içinize düşen kurdu da belli etmeden gözüne sokmadan (işyerindeki x ablaları araya sokmadan eşinizi de arayıp sormadan takip etmeyi başarırsanız çıkan sonuca göre güveniniz yerine gelecektir :) sizinki kıskançlıktan çok şirin bi şımarıklık gibi ama sanırım yanlış anlaşıldınız :))sevgilerTeşekkür ederim aynen yüzde yüz hakli oldugumu düşünmüyorum o sinirle kavga olayında yanında olup destek morel vermedim ama inanın yalandan nefret ediyorum bu lafta degil ciddi anlamda yalanin y si hayatimda olmamalı diye takigim elimde olmadan
Mesele kendimi tamamen hakli bulmak degil öyle bisey yok cnm fakat neden yalan soylediginin cevabini bulamıyorum
Eski konularınıza bakılırsa eşinizin genel tavırlarında sıkıntı var.Iyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar
Aynen canım ama normale cidden çok aramıyorum gun icinde en fazla 2 3 kez konuşuyoruz o da genelde o arar benim saat başı aramaya zamanim yok o gun meseleden dolayı sık sık konuştuk bide dedigim gibi gene alkol almasından korkuyodum zaten karar verdim bi daha çok onemli bisey olmadikca aramicam öyle gizli gizlide kontrol etmem valla ne hali varsa görsün cidden soğudum cunkuEvliliğimin ilk yıllarında eşimin burnundan getırene kadar saat bası arar nerdesın diye bunaltırdım. Sonra baktım sıkıştırdıkça benden korkusuna yalan söylemeye başlıyor . Dedım kı hata yapıyorum . Fazla üstüne düşmeden gizlice arada kolacan ediyorum artık ve bu sorunu da boyle atlattık. Sana da tavsıyem adamı bunaltma ama çok da serbest bırakma çaktırmadan takip et . Sen onun ne yaptığını bil ama o bunu bilmesin caanım .
Yalniz o bana çok çok daha fazlasını yaptı kıskançlığın dibini görmüş insanım başka biri olsa kesin boşardı ben kiyamadim sabrettim çabaladım aştik onu ben kıskanç biri degilim amacim merakti sadeceBu nedir ya iki saatte mi bir aramissiniz napsin adam .Demek ki yaptığı şeyi söylese kizacaksiniz o da uydurmuş. Ki ablasıyla yani... Yetmemiş gidecekleri ablayı aramissiniz. Eşim beni arasa böyle elinin köründeyiz der teli kapatirdim sanırım... Hiç böyle şeyler yapmadığı için hayal gucume bıraktım tabii:)
Valla canım müstehak derdim çünkü 2 yıldır bunun kavgasini ediyoruz ve hicbir degisme yok boyle devam ederse olavmcigi o ben pes ettim tartışmıyorum o konuda artik kendi haline biraktim normalde cok aramam o gun çok aramam da yalana bahane mi sence bnm cozemedigim nokta bu? Bide cok aradin o yüzden yalan soyledi diye düşünüluyo yaa o zaman karim ilgisizdi cirkindi o yuzden aldattim dese böyle dusunenlerin esi o zaman afttedilmeli çünkü ayni kapiya cikiyor sonuçAyrıca Takilmaniz gereken şey saat 6da neredeydi,7yi 5 geçe aradım açmadi'dan ziyade alkol alıp araç kullanması.
Yetmemiş gibi alkollü halde trafik kavgasına karışmış.
Ya kaza yapıp olseydi?
Ya katil olup hapislerde çürüseydi?
Ya arabayı pert Edip sizi milyarlarca lira zarara soksaydi?
Ya kavgada polis gelip alkollü araba kullanmaktan ceza yazıp ehliyetini alsaydı?
Böyle önemli şeylere takılmak varken nelere takilmişsiniz da trip atıp evden kovmuşsunuz.
Pes valla
Teşekkür ederim güzel dusuncelerinizeÇok haklısınız beyazı pembesi anlamam ben de anında silerim tek bir yalanda..Fakat eşiniz net bir yalan söylememiş amaçlı bir yalan söylememiş yalan olduğunu da düşünmüyor olabilir yoldaydık gitmek üzere yakındık oradaydık dedim yol üzerinde der..Yani çok ta keskin bir yalan yok kırgınlıklar var içiniz soğuyunca geçer :)) İçinize bir kurt düşmüş belli ki başka yalanları da mı var diye şaşırdınız ama içinize düşen kurdu da belli etmeden gözüne sokmadan (işyerindeki x ablaları araya sokmadan eşinizi de arayıp sormadan takip etmeyi başarırsanız çıkan sonuca göre güveniniz yerine gelecektir :) sizinki kıskançlıktan çok şirin bi şımarıklık gibi ama sanırım yanlış anlaşıldınız :))sevgiler
O ablayı aramam eşim icin degil benden yeniyil için rezervasyon yapmami rica etmisti onu hallettim onun için aradim daha sonra laf lafı açtı bnde sordum geldiler mi diye ben eşime güveniyorum o konuda hiç şüphem yok yalan da 7.yilimiza girdik bikere bile yakakamadim hiç söylemez bnm sinirlendigim noldu da iki hafta arka arkaya boş şeyler icin bana yalan soylediHem eşinizi arayıp kontrol ediyorsunuz birde x abla dediğiniz kişiyi arayıp kontrol ediyorsunuz bir güven probleminiz var belli ki sebebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?