Bence haklıyım sizcee?

Adamı sürekli sürekli aramışsınız yalana başvurması normal .

Bir ara babam arayınca eve 20 dakika uzak olduğum halde eve yaklastim demiştim çünkü bana gore yaklaşmıştım ,babam da girmemiş eve aşağı da beni beklemiş yaklaştı nasıl olsa diye, 20 dakika agac ettim adamı,neyseki evden atmadi beni minnettarim

Eve gelmesi gerektigi fakat gelmedigi icin aradim bide onemli bi konu vardi noldugunu merak ettigimden aramam gerekiyodu
bana eşinizi ablasıyla takıldı diye kıskanmışsınız gibi geldi kusura bakmayın
kardeşimle ben buluşsam da eşi deli gibi durmadan arasa ifrit olurum

eşinizde de hata var tabi net olsun şu saatte gelicem diye

İşte bekarken dayımda aynı sizin eşiniz gibi içtiği için ve evinde huzur olmadığı için evleneceğim kişinin kesinlikle İcki kullanmasını istemedim.
Bence evlenirken buda bı kriter olmalı.
Sonra böyle sorunlar çıkıyor.
Bekarken sosyal içiçe olması bazılarında iyi bı ozlellik gibi görünse de içkinin olduğu evde huzur olmuyor malesef

Onu sevmedigim doğrudur lakin neden kiskanim kardesi sonucta bnmde 4 kardeşim var onların tirnagini hibi şeye değişmem çok bagliyiz birbirimize aile bağı bnm icin önemli asla kısacağım bi konu degil

Ben size hak verdim.
Sizi ablasının yanına gitmesi değil de x'deyim diyip y'den çıkmasına kızmışsınız,bir nevi bulunduğu yer hakkında yalan söylediği için sinirlenmişsiniz. Haklısınız bende olsam bende sinirlenirim.

ne alaka kızlar bende rahatsız olurum. adam yarım saatlik yere gidicek 5 saatte gelmicek türlü yalanlar. önceden söylemesi lazım ablamla içiciz dertleşcez diy sende beklemessin. ha gelcek ha gelcek gelmeynce sinir olyor insan.

Kesinlikle öyle anlatmak istediğim sey tamda bu tesekkurler insan kendini aptal yerine koyulmus hissediyor

Kesinlikle öyle anlatmak istediğim sey tamda bu tesekkurler insan kendini aptal yerine koyulmus hissediyor
Eğer 2. Kez böyle bir olay yaşadıysanız bence alıp karşınıza güzellikle konuşmakta fayda var. Yerini bildirmekten mi hoşlanmıyor ya da gizli birşeyler mi karıştırıyor? Gibi düşüncelerin aklınızda yer ettiğini,kendinizi kötü hissettiğinizi bu yüzden kötü tepki verdiğinizden bahsedin.

Agziniza saglik sagolun sonunda ölüm yok ya ben sonucu ne olursa olsun doğru söylenmesi ve hak yenmemesi taraftariyim ben disardaydim anahtari yok diye arkadaslarimi birakip eve geçtim kocam gelecek diye insanin zoruna gidiyor yaptigi kotu degil ki yalan soylesin ne geregi vardi bu kadar huzursuzluga deger mi yani

Biraz daha sakinlesip kafami toparliyim mutlaka yapacağım boyle bi konusma

Cok fazla sıkbogaz ediyorsunuz gibi geldi bana bu yüzden yalan söylemiş olabilir ama yine de her durumda dürüst olunmalı tabiki.

En iyisini yaparsın sen niye arayasın o senı arasın bırak. Ne kadar üstüne düşmezsen o kadar kıymete binersın. Erkekler üstune düşünce kendılerını bulunmaz hint kuması sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…