- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
slm arkadaşlar kısa süren bir ilişkim vardı o arada ayrılmak üzreyken kuzenmle tanıştrmştım ayrıldım ve onlar arkadaş olark görüşüyorlardı ve ben buna karşı çıktım ynlş olduğu içn küstüm bgnde ilşkileri olduğunu öğrendm tam sevgili değilmişiz ona göre oyüzden normal geliyor galiba bana göre ynlş ve çok üzüldüm kimseye güven olmuyor..:gitme:
yazınızı okumakda gucluk cekdım..1 yıldır şüphelniyodm ve ben konuşmadığım içndiğr kuzenlrime soruyodum varmı aralrında bşy die bgnde ytr sorma bıkmşlr 2 aydr var merakını gideriyim dedi.(
yazınızı okumakda gucluk cekdım..
1 senenın sonunda sevgılı olmuslar demekkı..
sızle arasında cok cıddı bısı yasanmamıs ıse boyle olmus olabılır..
size gore degıl bana gore degıl ama herkesın kışılıgı bır degılkı..bence ciddi olup olmadığı farketmemeli doğru değil yaptıklarıılmaz:
1 yıldır sürekli şüphe içindeydim boşamı kuruntu yapıyorum diye üzülüyodum ama haklı çıktım malesef..nasıl davranayım ne yapayım arkadaşlar yardım edin(
Kuzenizle olan ilişkinizi gözden geçirin..
Ben olsam artık hayat boyu hiç bir konuda güvenmezdim,kendisine..
slm arkadaşlar kısa süren bir ilişkim vardı o arada ayrılmak üzreyken kuzenmle tanıştrmştım ayrıldım ve onlar arkadaş olark görüşüyorlardı ve ben buna karşı çıktım ynlş olduğu içn küstüm bgnde ilşkileri olduğunu öğrendm tam sevgili değilmişiz ona göre oyüzden normal geliyor galiba bana göre ynlş ve çok üzüldüm kimseye güven olmuyor..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?