Bence yanlış

ve sevgilimde onu kendi kuzeniyle tanıştırmştı ama olmadı o çocukla ikisede aynı demekkiinsan bunu kuzenine yaparmı!

yapar niye yapmasın. yeterli olgunluğa erişmemişse yapması normaldir

bu insancıklar için üzülmeye değer mi

ne güzel ikisinin de 1 kuruş etmediğini öğrenmiş oldun

bundan sonra arkadaşlık edeceğin kişileri itina ile seç ki bi daha aynı konuda kazık yeme

ben olsam bu kazığı unutmazdım,hatta bu tür adiliklerde çok acımasızımdır eğer bana işi düşerse -ki inş. düşmez burnundan getirirdim.

etrafta erkek mi kalmadi ki senin attigin birini hemen havada kapmis..ustelik kuzenin..soyledikleri de cok cirkin..hic muhatap olma degmez cunku..

mors katılıyorum!

elbet ayrılırlar birgün kuzeninin de sana işi düşer
işte o zaman bu yaptığını unutmazsın
ayrıca bi arkadaş aradan süre geçmiş fln demiş normal demiş de
valla bana göre hoşlandığım birini bile tanıştırsam üstüne ben evlensem yıllar geçse de onları bi arada görmek istemem
milyonlarca erkekten benim seçtiğim insana mı kapak atması lazım
suç kuzende
eski sevgiliniz de suçlu tabi ki ama yabancı biri sonuçta yaptıkları seni bağlamaz isterse amuda kalksın
senin muhattapın kuzenin olmalıydı o da kişiliksizliğini göstermiş
hiç takma yoluna devam et kuzenin daha çoook büyücek

bence arkadaş olarak bile kalmamalılardı .doğru olanda budur, arkadaşlar tşk ederim ztn çok üzüldüm ama tek tesellim de sevmemiş olmam yoksa düşünemyorum halimi..

Son düzenleme:
canım tam sevgili diye bişey olabilir mi yaaa?
sonuçta sen o çockla bi şeyler yaşadın bi şeyler paylaştın kuzenin yaptığı çok büyük bi adilikk!!!

canım sn o kuznle ilşkiyi kess!
bilmiyorm bn çok sinirlendim olabilir mi böyle bi şey yaaa!

cnm evt tam sevgili değilmişiz ona göre kısa sürdüğü ve biribirimzi sevmedğimiz içn adı sevgliymiş bu yüzden çok rahat içi sanırım onlar çok samimi olduğu içn takmıyo gibi göstermştm sevmedim diyodm çocukta öyle dedi herlde.. o yüzden normal geliyo ne farkederse kötükedihüso işin acı tarafı görmek zorunda kalcam :1no2::1no2:

canım ya sen sev sevme sonuçta sn bu çockla çıktın mı? çıktın...
ve şimdi onunla çıkan senin kuzeninse çok büyük ayıp yaa onlar arkdaş bile olmamalıydı
bu devrde kuzenmizede mi güvenmicez yaaa!!!

valla cnm onun için farketmiyor demekki bende anlamadım nsl bir mide var insanlardaa.:uhm:

Kuzenin sana yanlis yapti güzelim....kesinlikle güvenme bundan sonra.:hulya:

Ne olursa olsun yok cikmisin yok tam cikmamisin vs. vs...bunlar bahane...neticede sen o cocukla duygusal anlamda yakinlastinmi? Tamamdir....Kuzenin ondan uzak durmasi gerekirdi..

Bosver....salla gitsin....hayat böyle birsey güzelim, biraz aci biraz tatli ögreniyoruz iste....ve bu ögrenmek hic bitmiyor....en güvendiklerin bile sirtindan vuruyor seni....hic ummadiginda en kötü gününde dert ortagin oluyor.

Allah iyilerle karsilastirin cümlemizi.

bnm zoruma gidende yabancı değilde yakın birinden olması ztn tşkkr ederim gülsüm ablaa.s.:enbuyukkk:

Uzaktan gelen tas acitmaz zaten güzelim, yakindan gelen acitir, hatta yikar bile insani:çok üzgünüm:

Bosver....herseyde bir hayir vardir, bazen Allah (C.C.) böylelikle bazi insanlarin gercek yüzünü gösteriyor bize, simdi bunu yapan belki ilerde kocana bile asilirdi, ne malum?

Iyki simdiden fark ettin onun karekterini...a.s

işte canım grçktn çok kötü bi olay yaa kuzenin senin sevgilinle çıkıyo ne kadar saçma
onda mide falan yok yaa...

mide olsa. o kdr çıktığı kızları fln anlatlyodu buna arkadaş olduğu içn diniliyodu ona rağmen çıkmasıda hayrett yani nerden tutsan dökülüyor bide elindenmi aldım sizi ayırdıımmı fln demesi çok sinir bozucukötükedihüso

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…