- Konu Sahibi DenizYildizi
-
mide olsa. o kdr çıktığı kızları fln anlatlyodu buna arkadaş olduğu içn diniliyodu ona rağmen çıkmasıda hayrett yani nerden tutsan dökülüyor bide elindenmi aldım sizi ayırdıımmı fln demesi çok sinir bozucukötükedihüso
aaaa bide böyle mi diyoo ne kadar dengesiz bi kız bu yaa valla görmedim böylesini canım hala çıkıyolar mı bunlar?
Allahından bulsunlarrr...bu hayatta hadi arkadaşa bilmem neye güvenmeeedee insan kuzeninede mi güvenmicekk bakk erkek ark için kuzeninmişş farketmezzzz(karaktersiz) ama burda beni en sinirlendiren kuzenin insanın kendi canı bunu yaparsa elin adamı ne yapmazzz...(tabiii bu burdaki örn için geçerli)
inanmıyorum yaa aman sallama derim ikisi de sana layık insanlar değil demek ki sen de hiç takma kafana midesizin teki demek ki. insan kuzeninin, arkadaşının bırak sevgilisine hoşlandığına bile asla yan gözle bakmaz aynı şey çocuk için de geçerli o yüzden boşver inan senin üzülmeni haketmiyolar
slm arkadaşlar kısa süren bir ilişkim vardı o arada ayrılmak üzreyken kuzenmle tanıştrmştım ayrıldım ve onlar arkadaş olark görüşüyorlardı ve ben buna karşı çıktım ynlş olduğu içn küstüm bgnde ilşkileri olduğunu öğrendm tam sevgili değilmişiz ona göre oyüzden normal geliyor galiba bana göre ynlş ve çok üzüldüm kimseye güven olmuyor..:gitme:
ne karaktesiz bir kuzenin varmış...
ben kuzenime görüşme diyeceğim ve o görüşecek, yolarım valla saçını başını... aralarında ki ilişkiden hiç bahsetmiyorum , öyle bir şeyin bana göre imkanı yok çünkü.
kesin tavrını koymanı tavsiye ederim, anlayacağı dilden konuş.
benim derdim asla çocuk için değil ne yaparsaa yapsın banane ama kuzenmle birlikte olmaması lazımdı hazmedemiyorum hiçç sevmiyorumda ama dokunuyor ya..
ne yapabilirim çok uzun süredir devam ediyolarlar tabiki görüşmüyorum ama çıkıyorlar biliyrum of off insanlar çok bencil
Canım hazım etmesi zor biliyorum ama aklını bunlar ile meşgul etmemelisin artık. Ruh halini anlıyorum elbet empati kuruyorum senin yapman gereken kuzenin ile arana sınır koymak ve ileriye bakmak bunları düşündükçe takıntı yaparsın o takıntı gittikçe büyür sonra daha farklı psikolojik sorunlar getirebilir beraberinde.
Sen güçsüz bir insanmısın tanımasamda seni inanıyorum ki değilsin ve bu düşünceler yüzünden güçsüz duruma düşme.
Sen bu ilişki için elinden geleni yapmışsındır olmamış yapacak ne var o zaman onu ve bunu düşünmemek kendini düşünmek onların hayatımı kıymetli senin hayatınmı ? Tabi ki senin olmuş ile ölmüşe çare yok.
psikolojik olarak takıntı hale geldi zatenn sanki onlar ayrılınca dünyalar benim olcak gibi sanıyorumbilmiyorum azalsada geçmiyor kaç yıl oldu tşkler beni anladığınz için
gerçekten sinir oldum yaaa
eee aradan bayaa zaman geçmiş, hiç yüz yüze gelmıyor musunuz?? ne bıleyım kuzen sonucta
bayramlarda seyranlarda hiç karsılaşmadınız mı?
Takıntı haline geldiği aşikar zaten önemli olan bundan nasıl kurtulabileceğin.
Bak bu takıntı daha da büyür farklı tanılar konulur ruh haline. Bırak ya artık bitti gitti onlar orada mutlu sen ne haldesin neyin derdindesin ? Senin mutluluğun onların ayrılması ile vs. olacak değil. Herşey sana bağlı sen ise onlara çöz artık bu düğümü ve kendin için mutlu ol. Yok hala şu bu diyorsan halkımızın ortak kanısı bir çözüm yolu var oda şu ; "Sen dayak istiyorsun" :)
gözlerim doldu ya saolun beni kendime getiriyorsunuzgerçekten saçmalıyorum galiba ama işte elimde değil allaha şükür daha iyiym eskisinden inşallah tümüyyle geçicekk acımm bekliyorum:44:
teşekkür ederim desteğin içinGalibası yok bunun kendine dışardan bir yabancı gözü ile bak görürsün. Acın geçicek elbet bekleme ama bir şeyler yap evet tam geçmez sızlayacak ama gülerek baktığın için artık o sızlanmayı hissetmiyeceksin ileri de.
Kolay değil tabi ki bende bilincindeyim ama imkansızda değil sana bağlı herşey sonuçta onların dünyasında yaşama bak atmosferi yaramıyor sana kendi dünyana bak sen
teşekkür ederim desteğin içinbu sözlere ihtiyacım varmış sanırım rahatladım baya dolmuşum resmen silkeleyerek kendime getirdiniz beni allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?