Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bayrama daha var diye çok takmamaya çalışıyorum, ama 2 gecedir de rahat bi uyku uyuyamıyorum. Normalde çok konuşurum ben, sürekli anlatacak birşeylerim olur ama 3 gündür dilim şişti:) Bakalım bir çözüm bulmaya çalışcas yoksa bayram ikimize de zehir olacak
belki bu konuşmayı ilk.. arefe akşamı senin annende kalalım 1. günü kahvaltıyı yapar yola çıkarız olur mu hayatım ailemi çok özledim. tabi başka bir düşüncen yoksa diye yapsaydın bu konuşmayı... adam rekabet edercesine düşünmezdi belki...
ha 1. günü ha 2. günü ne farkeder... bu ilk bayramınız zehir etmeyin birbirinize...
şekerim senin eşinde ak olsun diyosun olmaz diyo, kara olsun diyosun olmaz diyo, acaba evde tek kalınca yemekti ütüydü halledemiyomu
yada aile (kendi ailenle ilişkini yani) saadetinizi kıskanıyor olabilir mi, böyle bi konuda vardı burda
Canım ben yokken evde kalmıyoki, annesinde kalıyo. Ne yemek ne ütü derdi var, annesi benden iyi bakıyo ona:) Anlamadım derdini, hala konuşmuyoruz. Bayram olayına bi de annemlere gitmem eklendi. Aman ne zor şeymiş bu evlilik yaaaa. Madem annene doyamamıştın evlenmek için biraz daha bekleseydin dedi, şaka gibi yaaa.
bence eşin bencillik yapıyor serenay arkadaşımıza katılıyorum o illa ilk gün ailein yanında olıcam derse sen cuma akşam bin adanaya git o da bayram günü biner gelir hem sanki bu gb durumlarda ilk öncelik hakkı erkek ailesindeymiş gb davranılıyo toplumumuzda sen sadece eşinle evlendin sonuçta senin hala bi annen bi baban var ve bu bayramı yalnız geçirmelerine ben olsam izin vermem
CADIARZU ona empati yapmasını söyle.. sen benim yerimde olsan ne yaaprdın diye sor bakalım...
sanırım kayınvalidenle aran iyi onadn yardım isteyebilirsin.kızların ailesine daha düşkün olduğunu ve uzakta olduğu için çok özleyebiliceğini söylesin.yerimseniben
aha aynı benim peder. onun da anneme baş lafıdır "sonuçlarına katlanırsın".bana bayramın ilk günü annemlerdeyiz kendini ona göre ayarla, aksi olursa sonuçlarına katlanırsın dedi. Şimdi ben bu insanla ne konuşayım????Nasıl ikna edeyim???? Nişanlıykende kurban bayramında el öpmeye gelmemiştiBu şekilde ailemi ezip geçmesi içime oturuyor
![]()
Canım ben yokken evde kalmıyoki, annesinde kalıyo. Ne yemek ne ütü derdi var, annesi benden iyi bakıyo ona:) Anlamadım derdini, hala konuşmuyoruz. Bayram olayına bi de annemlere gitmem eklendi. Aman ne zor şeymiş bu evlilik yaaaa. Madem annene doyamamıştın evlenmek için biraz daha bekleseydin dedi, şaka gibi yaaa.
yok artık ali sami. eşin mi diyo bunu? haftada defalarca anasını görüp bayramın birinci günü bütün gün orda geçirmek isteyen eşin mi? asıl onu geldiği yere geri döndürmek lazım ki bi daha hiç çıkamasın !
yemin ederim şaka gibi. aynı babam yahu. cevap vermiyomusun sen bu adama?
cevap verince de üstüne yürüyodur kesin.